Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Tabletiksi muuntuva Acer Aspire P3 -Ultrabook korvaa pöytäkoneen

Acer

Tabletiksi muuntuva Acer Aspire P3 -Ultrabook korvaa pöytäkoneen

Tiedote.
Julkaistu: 03.05.2013 klo 19:00
Julkaisija: Acer

New York, 3.5.2013 - Acer julkisti tänään Acer Aspire P3 -Ultrabook-kannettavan, joka muuntuu myös tabletiksi ratkaisten näin käyttäjien valintapulmat kevyen kannettavan ja tabletin välillä. Kompromisseja ei tarvitse tehdä, sillä P3 on niin suorituskykyinen Ultrabook, että se soveltuu sisältöä tuottaville ja kuluttaville käyttäjille ykköskoneeksi. 

Vain 1,39 kiloa painava ja 19,75 millimetrin paksuinen Aspire P3 on pienikokoinen tehokannettava. Sen ominaisuuksia ovat erinomainen suorituskyky, pitkä akun kesto ja kosketusnäyttö, jota voidaan käyttää myös tablettina tai irrallaan näppäimistöstä. Tämä parantaa kannettavan käyttömukavuutta erityisesti viihdekäytössä, kuten pelaamisessa ja elokuvien katselussa.

”Kosketusnäytöt yleistyvät mobiililaitteissa, joten niiden käyttäminen on ihmisille jo arkipäivää. He surffaavat netissä, lukevat sähköposteja ja käyttävät viihdesovelluksia yhä useammin kosketusnäytöllä”, sanoo Acerin Suomen maajohtaja Jukka-Pekka Korkiakangas. ”Uusi Acer Aspire P3 tarjoaa käyttäjille heidän toivomiaan ominaisuuksia: erinomaisen suorituskyvyn, nopean käynnistymisen ja pitkäkestoisen akun. Mahdollisuus käyttää P3:a tablettina lisää laitteen käyttömukavuutta niin viihde- kuin työkäytössä.”

Tehokas työväline
Ominaisuuksiensa ansiosta Acer Aspire P3 on oiva valinta työkäyttöön, koululaisille tai Office-ohjelmien käyttäjille. Aitona Ultrabook-kannettavana sen teho riittää normaalin työskentelyn lisäksi esimerkiksi esitysten luomiseen ja multimediasisältöjen jakamiseen. Intel Core i3- ja Core i5 –prosessorit takaavat, että laitteen teho riittää myös vaativammassa käytössä ja käytettäessä useita sovelluksia samanaikaisesti. Siten esimerkiksi Powerpoint-esityksen seuraaminen videokonferenssin aikana onnistuu ongelmitta. Prosessorit myös tehostavat virrankulutusta, joten akku kestää käytössä jopa kuusi tuntia. P3:n kannen sulkeminen siirtää sen automaattisesti lepotilaan ja avaaminen herättää koneen muutamissa sekunneissa. Windows 8 -käyttöjärjestelmä varmistaa, että kaikki Office-ohjelmat sekä vanhemmatkin Windows-ohjelmat toimivat P3:ssa ongelmitta.

Aspire P3:ssa on täysikokoinen näppäimistö, joten kirjoittaminen ja taulukkojen luominen on vaivatonta. Lisävarusteena laitteeseen saa koteloon mahtuvan kynäohjaimen, jos kosketusnäytön käyttö kynällä on luontevampaa.

Kannettava viihdepaketti
P3 sopii mainiosti myös viihdekäyttöön, sillä sen 11,6-tuumainen IPS-teknologialla toteutettu HD-näyttö toistaa videot, valokuvat ja muun multimedian terävästi ja tarkasti. 170 asteen katselekulman ansiosta esimerkiksi elokuvia on helppo katsoa suuremmallakin porukalla. Dolby Home Theater tehostaa äänet niin kaiuttimista kuin kuulokkeistakin. Audio ja video voidaan jakaa myös lisänäytölle HDMI-portin kautta.

P3:ssa on kaksi kameraa. Näytön etupuolelle upotettu Acer Crystal Eye HD-webkamera välittää 720p HD-videokuvaa ja viiden megapikselin takakamera ottaa laadukkaita valokuvia.

Ultrabookit ovat saatavilla joko 60 Gt:n tai 120 Gt:n SSD-tallennusmuistilla.

Hinta ja saatavuus
Acer Aspire P3 on saatavilla kesäkuussa, hinnat alkaen 729 euroa.

Seuraa julkistuksia Twitterissä: #AcerTouch.

Kuvia: Aprire P3

Lisätietoja:
Acer Finland Oy
Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager
Puh. 045 880 7675
E-mail: Jukka-Pekka.Korkiakangas@acer.com

 

Tuotetestit medialle: acer@aleksinkaiku.fi


Acer
Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian väliltä. Acerin valikoimiin kuuluvat PC-koneet, projektorit, palvelimet ja tabletit. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acer on maailman kolmanneksi suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (IDC 2012). Acer Groupissa työskentelee 8 000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2012 oli noin 11,2 miljardia euroa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

Mediayhteydet & tuotetestit
Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Aleksin Kaiku. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@aleksinkaiku.fi.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs