Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Suomalaiset pk-johtajat osaavat asentaa yrityksensä tallennuslaitteet

Buffalo Technology

Suomalaiset pk-johtajat osaavat asentaa yrityksensä tallennuslaitteet

Tiedote.
Julkaistu: 26.11.2013 klo 08:45
Julkaisija: Buffalo Technology

Suomalaiset pk-johtajat osaavat asentaa yrityksensä tallennuslaitteet

Suomalaisten pk-yritysten johtajat ja yrittäjät sanovat osaavansa asentaa kiintolevyt yrityksensä NAS-laitteisiin. Työntekijöillä on kuitenkin vielä ongelmia päästä käsiksi yrityksen tiedostoihin mobiililaitteilla.

 

26. marraskuuta 2013: Tallennusratkaisuihin ja verkkotuotteisiin erikoistuneen Buffalo Technologyn teettämän kyselyn mukaan suomalaisten pk-yritysten johtajia ja yrittäjiä ei tekniikka pelota. Jopa 95,9 prosenttia kyselyyn vastanneista johtajista ja yrittäjistä ilmoitti osaavansa asentaa kiintolevyt NAS-laitteeseen. Heistä vain 30,7 prosenttia työskenteli IT-alalla.

Lähes puolet vastaajista (48,1 %) kertoo yrityksensä kasvaneen viimeisen kolmen vuoden aikana. Usko tulevaisuuteen on kova, sillä vastaajista jopa 59 prosenttia uskoo yrityksen kasvavan seuraavan kolmen vuoden aikana. Vain 23 prosenttia ei usko kasvuun ja loput vastaajat eivät osanneet arvioida tulevaisuutta.

Jopa 80 prosenttia vastaajista kertoo yrityksensä tallennustarpeen kasvaneen viimeisen kolmen vuoden aikana. Vain 3,6 prosenttia vastaajista ei usko, että tallennustilan tarve kasvaa seuraavien kolmen vuoden aikana.

Yritystieto ei vielä liiku mukana

Nykyaikana työ on liikkuvaa ja työntekijöille on tärkeää päästä käsiksi yrityksen tiedostoihin helposti mistä vain. Jopa 56 prosenttia vastaajista kuitenkin kertoo, ettei pääse käsiksi yritystietoon kaikilla käyttämillään laitteilla. Vastaajista 70,7 prosenttia haluaisi päästä.

62,6 prosenttia vastaajista kertoi, että heillä on samoilla tallennuslaitteilla sekä työ että vapaa-ajan sisältöä. Jopa 65,7 prosenttia kertoo käyttävänsä samoja laitteita töissä ja kotona.

-       Suomalaiset ovat perinteisesti olleet teknologian edelläkävijöitä ja se näkyy myös pienten yritysten johtajien taidoissa ja asenteessa. Olemmekin ottaneet tämän huomioon lisäten mallistoomme verkkotuotteita, joihin asiakas voi itse valita ja asentaa haluamansa kiintolevyt, kertoo Buffalo Technologyn Pohjoismaiden myyntipäällikkö Paul Hudson.

Buffalo Technologyn tekemään kyselyyn otti osaa 149 suomalaista pk-yritysten työntekijää. Näistä 75 oli yrittäjiä ja johtajia. Kyselyn toteutti OS/G Viestintä.

 

Lehdistöasiat:

buffalopr@osg.fi

OS/G Viestintä, Simo Arvo, +358 40 132 5682, simo.arvo@osg.fi

Buffalo Technology Suomi Facebook

www.buffalotech.com

 

Liitetiedostot

Buffalo Technology

Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 ja 2010 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin. 

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluvat yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi. Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa,Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs