Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Spotify tulee Samsungin Smart TV -laitteisiin

Samsung Electronics Nordic

Spotify tulee Samsungin Smart TV -laitteisiin

Tiedote.
Julkaistu: 10.10.2012 klo 10:04
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Uusi sovellus tarjoaa miljoonia hittejä:

Samsung julkisti tänään maailmanlaajuisen yhteistyön ruotsalaisen Spotifyn kanssa. Pian julkaistava sovellus tuo maailman johtavan musiikkipalvelun Samsungin Smart TV -laitteisiin.

 Samsung tuo ensimmäisenä Spotifyn 18 miljoonan* kappaleen musiikkikirjaston suoraan televisioon. Aluksi sovellus on saatavilla vuoden 2012 E-sarjan Smart TV -televisioihin. Ennen vuoden loppua sovellus tulee myös tämän vuoden E-sarjan blu-ray-soittimiin ja kotiteatterijärjestelmiin.

Musiikin kuuntelu Samsung Smart TV:n Spotify-sovelluksella on helppoa. Käyttöliittymä on suunniteltu varta vasten televisiolle. Sovellus ladataan Smart Hubin kautta, jonka jälkeen kirjaudutaan Spotify-palveluun aivan kuten tietokoneella tai puhelimella.
Spotify Premium -tilin jo omaavien käyttäjien soittolistat synkronoidaan automaattisesti eri laitteiden välillä. Uusille käyttäjille on tarjolla palvelun 30 päivän ilmainen kokeilujakso, joka on ladattavissa Spotifyn sivuilla: www.spotify.com/freetrial.

– Spotify täydentää sovellusvalikoimaamme, sillä se on Smart Hubin ensimmäinen suuri pelkästään musiikkiin keskittynyt palvelu. Enää ei tarvitse yhdistää tablettia tai tietokonetta äänentoistojärjestelmään. Kaikki hoituu suoraan TV:n kautta, sanoo Samsungin televisioiden Pohjoismaiden tuotepäällikkö Jenny Fisher-Toivo.

* Maailmanlaajuisesti tarjolla olevien kappaleiden määrä. Valikoima vaihtelee maittain.

* Spotify Smart TV -sovellus tulee saataville seuraaviin Euroopan maihin: Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Belgia, Hollanti, Iso-Britannia, Saksa, Itävalta, Ranska ja Espanja.

 

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Markus Nummisalo, Myyntipäällikkö, AV, Markus.Nummisalo@samsung.fi, p. +358 400 569 228

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750

Lasse Pulkkinen, OSG Viestintä, lasse.pulkkinen@osg.fi, p. 0400 630 049

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava televisioiden, muistisirujen, matkapuhelinten, näyttöpaneelien, muistien ja System LSI-tuotteiden valmistaja. Yrityksellä on 206 000 työntekijää 72 maassa ja yhdeksällä eri liiketoiminta-alueella. Vuonna 2011 yhtiön yhteenlaskettu liikevaihto nousi 143,1 miljardiin Yhdysvaltain dollariin. Samsung Electronics Nordic AB:n liikevaihto vuonna 2011 oli 1,1 miljardia euroa. Pohjoismaiden yhtiö on kasvanut nopeasti vuodesta 1992. Sillä on 420 työntekijää, ja sen valikoimaan kuuluvat uusimmat tuotteet matkapuhelinten, äänen- ja kuvantoiston, IT-laitteiden ja kodinkoneiden aloilta.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs