Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Samsungin uusi tabletti nostaa luovuutesi uudelle tasolle

Samsung Electronics Nordic

Samsungin uusi tabletti nostaa luovuutesi uudelle tasolle

Tiedote.
Julkaistu: 06.08.2012 klo 11:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Galaxy Note 10.1 kohta kaupoissa:

Samsungin uusi tabletti nostaa luovuutesi uudelle tasolle

Samsungin Galaxy Note 10.1 tuo markkinoille aivan uudenlaisia mahdollisuuksia – kymmentuumaisen tabletin mukana tulee interaktiivinen kynä ja jaettava näyttö. Luovuus ei ole ikinä ollut helpompaa.

Samsungin seuraava tähtituote on Galaxy Note 10.1. Laite on puhelintoiminnoilla varustettu tabletti, jonka käyttöä helpottaa interaktiivinen S Pen -kynä. Laitteessa on myös jaettava näyttö, joka avaa Notelle aivan uudenlaisia mahdollisuuksia. Oman sisällön luominen omaksi ja muiden iloksi on nyt ennennäkemättömän helppoa.

Kynä aseena

Galaxy Note 10.1 on loistava muistiinpanoväline kokoukseen tai luennolle. Virtuaalinen näppäimistö on hyvä vaihtoehto kynälle, mutta Noten mukana tuleva S Pen toimii kuin digitaalinen kynä. Se sopii niin hyötykäyttöön kuin huvitteluun. Käsin kirjoitetut sanat voi helposti muuttaa tekstiksi ja lähettää eteenpäin tekstiviestinä tai sähköpostina. Kynällä voit myös tehdä merkintöjä tiedostojen marginaaleihin ja yli- ja alleviivauksia teksteihin. Voit myös muuttaa S Penin digitaaliseksi maalauspensseliksi vaihtamalla siveltimen väriä, kokoa ja muotoa. Tai voit ottaa kuvan vaikka isoisästäsi ja piirtää hänelle tekoviikset Adobe Photoshop Touch -ohjelmalla.

Tee montaa asiaa samaan aikaan

Galaxy Note 10.1 -tabletilla voit Samsungin muiden tablettien tapaan selata nettiä, katsoa videoita ja ladata sovelluksia Play-kaupasta. Jaettavan näytön avulla voit tehdä näitä asioita nyt samaan aikaan. Voit esimerkiksi seurata nettiseminaaria toisella puolella ruutua ja tehdä muistiinpanoja toiselle puolelle. Tai voit katsoa elokuvaa ja etsiä samalla tietoa pääosan esittäjästä. Voit itse päättää kuinka suuressa ikkunassa mikäkin sovellus näkyy.

Note pitää sinua silmällä

Samsung esitteli Galaxy Note 10.1 -laitteen ensi kertaa helmikuussa Mobile World Congress -tapahtumassa. Sen jälkeen Samsung on kehittänyt laitteesta vieläkin paremman. Galaxy Note 10.1 on salamannopealla neliydinprosessorilla ja 2GB:n keskusmuistilla varustettu tabletti, jolla ohjelmien moniajo on nopeaa ja tehokasta. S Pen on integroitu tabletin kuoreen – näyttö käynnistyy automaattisesti, kun kynän ottaa esiin. Infrapunalla varustettu Galaxy Note 10.1 korvaa myös kaikki kodin kaukosäätimet. Ja samalla tavalla kuin Galaxy S III -älypuhelimessa, Smart Stay -funktio tunnistaa käyttäjän silmien liikkeet, eikä laite aktivoi näytönsäästäjää niin kauan kun siihen katsotaan.

 

Galaxy Note 10.1 on S Pen -kynällä ja puhelintoiminnoilla varustettu tabletti. 10-tuumainen LCD-näyttö (1280x800), Android 4.0 -käyttöjärjestelmä (Ice Cream Sandwich) ja Touchwiz-käyttöliittymä. 1,4 GHz neliydinprosessori ja 2GB RAM-muistia. Kaksi kameraa. Bluetooth v 4.0, usb, wifi 802.11 b/g/n, wifi direct, Allshare. 16 Gt muistia ja muistikorttipaikka (microSD) jossa tuki 64 gigatavun korteille. 7000 mAh akku. Kaupoissa viikolla 34. Suositushinta 699 euroa.

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Mika Engblom, myyntipäällikkö, Telecom, mika.engblom@samsung.fi, p. 0400 604 420

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750

Simo Arvo, OSG Viestintä, simo.arvo@osg.fi, p. 040 132 5682

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava televisioiden, muistisirujen, matkapuhelinten, näyttöpaneelien, muistien ja järjestelmä LSI-tuotteiden valmistaja. Yrityksellä on 206 000 työntekijää 72 maassa ja yhdeksällä eri liiketoiminta-alueella. Vuonna 2011 yhtiön yhteenlaskettu liikevaihto nousi 143,1 miljardiin Yhdysvaltain dollariin. Samsung Electronics Nordic AB:n liikevaihto vuonna 2011 oli 1,1 miljardia euroa. Pohjoismaiden yhtiö on kasvanut nopeasti vuodesta 1992. Sillä on 420 työntekijää, ja sen valikoimaan kuuluvat uusimmat tuotteet matkapuhelinten, äänen- ja kuvantoiston, IT-laitteiden ja kodinkoneiden aloilta.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs