Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Samsungin uusi huippu-TV tarjoaa loistavan väritoiston ja syvemmät mustan sävyt

Samsung Electronics Nordic

Samsungin uusi huippu-TV tarjoaa loistavan väritoiston ja syvemmät mustan sävyt

Tiedote.
Julkaistu: 12.05.2015 klo 13:41
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Samsungin nanokristallitekniikalla ja Tizen-käyttöjärjestelmällä varustettu SUHD-mallisto on nyt kaupoissa

Espoo – 12. toukokuuta 2015 – Kaksi vuotta sitten Samsung esitteli ensimmäisen Ultra HD -television. Nyt esitellään seuraava teknologinen edistysharppaus. Uusi SUHD-tv-mallisto on nyt Suomessa kaupoissa ja se tarjoaa väriavaruuden, joka vie televisioiden kuvanlaadun täysin uudelle tasolle.

Ratkaisevan eron kuvanlaadussa tekevät SUHD:ssa käytettävä nanokristallitekniikka, uusi 10-bittinen paneeli ja entistä kehittyneempi taustavalotekniikka. Televisioissa on myös uusi kuvanparannusalgoritmi, joka osaa hyödyntää uuden uuden tekniikan tuomia mahdollisuuksia. Televisio esimerkiksi käyttää kuvan tummien osien energiaa tekemään vaaleammista osista entistä kirkkaampia. Pelkästään väritoiston osalta uudet tekniikat yhdessä mahdollistavat 17 miljoonan värin sijaan yli miljardia eri väriä.


Smart TV, joka kommunikoi saumattomasti älypuhelimien kanssa
Samsungin uusi Tizeniin perustuvaa Smart TV -käyttöjärjestelmä on entistä sujuvampi ja helppokäyttöisempi, ja se tarjoaa entistä monipuolisempia integroituja viihdesisältöjä. Käyttäjä pääsee nopeasti käsiksi eniten käytettyihin sovelluksiin ja televisio muistaa automaattisesti viimeisimmät valinnat.

Pikayhteys-toiminnon avulla voi helposti siirtää yhden napin painalluksella älypuhelimen kuvan televisioon tai toisinpäin. Televisio on niin älykäs, että se etsii lähellä olevat älypuhelimet automaattisesti (Pikayhteys-toiminto on valmiina Galaxy S6 ja S6 edge-älypuhelimissa ja se on pian tulossa myös muihin malleihin).

Uuteen SUHD-mallistoon kuuluu kolme televisiota: JS9505, JS9005 & JS8505. Kokoja on saatavilla 48-tuumaisesta 88-tuumaiseen. Suositushinnat alkavat 2999 eurosta (48JS8505). Kaikki mallit ovat muodoltaan kaarevia ja niiden tyylikäs metallikehys tekee niistä taideteoksen mille tahansa seinälle. 

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, äänentoistolaitteista, älypuhelimista, tableteista, wearables-laitteista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, ammattinäytöistä, SSD-levyistä, muistikorteista, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Älykoti- ja Digital Health -ratkaisumme ovat osoitus siitä, että olemme myös johtava toimija esineiden internet -tuotealueella. Palveluksessamme on 307 000 työntekijää 84 maassa ja vuotuinen myyntimme on 172 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista osoitteessa: www.samsung.com/fi ja virallisessa blogissamme: global.samsungtomorrow.com

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs