Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Samsungin täysin uusi Galaxy A-sarja pian kaupoissa

Samsung Electronics Nordic

Samsungin täysin uusi Galaxy A-sarja pian kaupoissa

Tiedote.
Julkaistu: 03.02.2015 klo 11:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Uusi täysmetallirunkoinen mallisto vakuuttaa tyylikkyydellään

Espoo – 3. helmikuuta, 2015 – Samsungin kaksi uutta älypuhelinta, Galaxy A5 ja Galaxy A3, ovat nyt ennakkomyynnissä. Kauppojen hyllyille nämä tyylikkäät ja älykkäillä sosiaalisen median toiminnoilla varustetut puhelimet tulevat 18. helmikuuta. Puhelinten kuoret ovat kokonaan metallia, ja jokapäiväisen elämän tallentaminen ja jakaminen sosiaalisessa mediassa on tehty niissä erityisen helpoksi. A-sarjan puhelimissa on myös mukautuva Super AMOLED -näyttö, jossa värit ja kontrasti säätyvät automaattisesti vallitsevan ympäristön mukaan.

– Haluamme tehdä puhelimia, jotka sopivat kaikille, mutta samalla olla sosiaalisten trendien ja tyylikkyyden edelläkävijöitä. Uusimmissa malleissamme sosiaalinen vuorovaikutus ja käyttäjät on asetettu etusijalle, sanoo Samsungin Senior Sales Manager Mika Engblom.

Erinomaista muotoilua hyvään hintaan
Galaxy A5 ja Galaxy A3 ovat Samsungin ohuimmat puhelimet. Ne miellyttävät erityisesti yksinkertaisesta ja selkeästä muotoilusta pitävien silmää. Molempien puhelinten kokonaan metallinen runko tuntuu hyvältä kädessä. Uusista puhelimista voi valita juuri itselle sopivan mallin ominaisuuksien, värin ja koon osalta Galaxy A5:ssa on 5-tuumainen näyttö ja Galaxy A3:ssa 4,5-tuumainen.

Sosiaalisuutta käyttäjää ajatellen
Molemmissa malleissa on viiden megapikselin etukamera, jonka innovatiiviset ominaisuudet helpottavat selfien ottamista. Ultra Wide Shot- ja Auto Selfie Mode -tilat mahdollistavat kuvien ottamisen ääniohjauksella tai kättä heilauttamalla. Selfiet voidaan jakaa suoraan sosiaalisen median palveluissa. Puheluiden aikana Always Clear Voice Auto Control -toiminto poistaa taustamelua ja tekee äänestä selvemmän. Kuvat ja videot on nopeaa jakaa ystäville 4G-yhteyden avulla.

Galaxy A7 tulossa

Myöhemmin keväällä julkaistaan myös 5,5-tuumaisella näytöllä varustettu Galaxy A7, joka sopii täydellisesti elokuvien katsomiseen ja monien asioiden tekemiseen yhtä aikaa. Galaxy A7 mahdollistaa useiden sovellusten avaamisen ikkunoihin samanaikaisesti.

Tiedot: Galaxy A5 ja A3 tulevat kauppoihin 18. helmikuuta. Värivaihtoehtoina ovat Pearl White, Midnight Black, Platinum Silver ja Champagne Gold. Galaxy A5:n suositushinta: 429 euroa. Galaxy A3:n suositushinta: 329 euroa. Galaxy A7 tulee saataville samoissa väreissä myöhemmin keväällä. Suositushinta: 529 euroa.

 

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, e.carrero@samsung.com, p. 0400 807 750

Simo Arvo, OS/G Viestintä, simo.arvo@osg.fi, p. 040 132 5682

Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@osg.fi, p. 0400 630 049

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, tableteista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, LTE-järjestelmistä, lääketieteellisistä laitteista ja puolijohteista. Älykoti- ja Digital Health -ratkaisumme ovat osoitus siitä, että olemme myös johtava toimija esineiden internet -tuotealueella. Palveluksessamme on 307 000 työntekijää 84 maassa. Lisätietoja Samsungista osoitteessa: www.samsung.com/fi ja virallisessa blogissammeglobal.samsungtomorrow.com

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs