Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Samsung tuo keittiöön ripauksen ranskalaisuutta

Samsung tuo keittiöön ripauksen ranskalaisuutta

Tiedote.
Julkaistu: 26.06.2012 klo 10:15
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Huurtumaton ja ruostumaton uutuus:

Samsung lanseeraa ensimmäistä kertaa jääpakastinkaapin, joka on varustettu ranskalaisilla ovilla. Uusi muotoilu, entistä suurempi tilavuus ja ulosvedettävä pakastinlaatikko takaavat sen, ettei laitteella ole mitään tekemistä tavallisen jääkaapin kanssa.

Samsungin innovatiivinen jääpakastinkaappi edustaa täysin uutta muotoilua. Siinä yhdistyvät kahden oven takaa avautuva avara, yhtenäinen jääkaappi sekä laitteen alaosasta ulosvedettävä, erillinen pakastinlaatikko. Vaikka jääpakastimen ulkomitat ovat samat kuin Samsungin suosituissa side-by-side-kaapeissa, uusi eristystekniikka mahdollistaa ohuemman ulkokuoren, mikä lisää jääpakastinkaapin säilytystilavuutta.

 

Jääkuutioita ja juomavettä ovesta

Laitteen vasemmassa ovessa on ohjauspaneeli, jonka led-näytön avulla jääpakastimen asetuksia on helppo muuttaa. Jääpakastimessa on mukana myös sisäänrakennettu kylmävesiannostelija ja suurella kapasiteetilla varustettu jääpalakone. Koneella voidaan valmistaa joko jääkuutioita tai -murskaa ilman, että pakastinta tarvitsee edes avata.

Ergonomisesti suunniteltu, ulosvedettävä pakastinlaatikko on todella näppärä pakastinratkaisu. Ruokatavaraan pääsee helposti käsiksi ja tilaa riittää suuremmankin perheen pakastustarpeisiin. Jääpakastinkaapin huoltoon ei tarvitse käyttää ylimääräistä aikaa, sillä se on varustettu automaattisulatusjärjestelmällä. No Frost -toiminto takaa, etteivät pakastimen sisäpuoli tai pakastetut ruoat kerää huurretta tai jäätä pintaansa.

 

Jäähdytys jääkaapissa

Jääkaapin lämpötilaa voidaan erikseen säätää jopa tietyssä osassa kaappia. Ominaisuuden avulla esimerkiksi liha voidaan ottaa sulamaan sille sopivaan lämpötilaan. Samsung on kehittänyt myös erilaisia ​​tekniikoita, joilla voidaan optimoida ilman kosteuspitoisuutta kaapissa. Näin muun muassa hedelmät ja vihannekset säilyvät pidempään. Jääkaapissa sekä pakastimessa on myös täysin erilliset ja itsenäiset jäähdytysyksiköt. Jokainen hylly ja laatikko on varustettu omilla tuuletusventtiileillään, jotka säätävät tarkan lämpötilan ja palauttavat sen nopeasti oikeisiin lukemiin sen jälkeen, kun jääpakastimen ovia on avattu ja suljettu.

Tekniset tiedot: RFG23UERS1/XEE on ranskalaisilla ovilla varustettu jääpakastinkaappi. Sen tilavuus on yhteensä 520 litraa (jääkaappi 396 l, pakastin 124 l) ja se on 90,8 cm leveä, 177,4 cm korkea ja 61,4 cm syvä (oven kanssa 71,2 cm). Kirkas Led-valaistus, enemmän tilaa ja matala energiankulutus (426 kilowattituntia vuodessa, energialuokka A+). No Frost -automaattisulatusjärjestelmä, Twin Cooling Plus -kosteudensäätötekniiikka ja Multiflow-tuuletusventtiilit jokaisella hyllyllä ja jokaisessa laatikossa. Sisäänrakennettu kylmävesiannostelija ja jääpalakone. RFG23UERS1/XEE:n suositushinta on 2750 euroa, ja se tulee kauppoihin syyskuun alussa.

 

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Raine Lindqvist, myyntipäällikkö, Home Appliances, raine.lindqvist@samsung.fi, p. 040 707 8747

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750

Toni Perez, OSG Viestintä, toni.perez@osg.fi, 0400 630 063.

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? (Median edustajille) Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

__________________________________________________________________________________________________

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava televisioiden, muistisirujen, matkapuhelinten, näyttöpaneelien, muistien ja järjestelmä LSI-tuotteiden valmistaja. Yrityksellä on 220 000 työntekijää 68 maassa ja yhdeksällä eri liiketoiminta-alueella. Vuonna 2011 yhtiön yhteenlaskettu liikevaihto nousi 141,1 miljardiin Yhdysvaltain dollariin. Samsung Electronics Nordic AB:n liikevaihto vuonna 2010 oli 1,1 miljardia euroa. Pohjoismaiden yhtiö on kasvanut nopeasti vuodesta 1992. Sillä on 330 työntekijää, ja sen valikoimaan kuuluvat uusimmat tuotteet matkapuhelinten, äänen- ja kuvantoiston, IT-laitteiden ja kodinkoneiden aloilta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs