Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Samsung SH100 – Langaton ja sosiaalinen

Samsung SH100 – Langaton ja sosiaalinen

Tiedote.
Julkaistu: 01.03.2011 klo 15:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Langallinen kuvien siirto on menneisyyttä. Samsungin uudella SH100-kompaktikameralla kuvat voi siirtää tietokoneeseen, televisioon tai matkapuhelimeen Wifin välityksellä. SH100-kameran ollessa PC:n lähettyvillä, kuvat latautuvat koneelle muutamalla napin painalluksella. DLNA-yhteensopiva PC tunnistaa kameran automaattisesti, ja kuvat voi asettaa siirtymään koneelle aina kun kamera tuodaan koneen lähelle. Ominaisuus toimii myös silloin, kun tietokoneesta on kytketty virta pois.

Langattomuus on ollut itsestäänselvyys jo useissa laitteissa. Ominaisuus saapuu nyt myös kompaktikameroihin. SH100 on Samsungin uusin kompaktikamera, jossa on Wifi-tuki. Kuvien siirto tietokoneelle onnistuu ilman kaapeleita.

SH100 sopii niille, jotka haluavat mahdollisimman nopeasti ja yksinkertaisesti jakaa kokemuksia muiden nähtäville. Samsungin innovatiivinen AllShare-toiminto (DLNA) mahdollistaa kuvien ja videoiden siirron suoraan sosiaalisen median palveluihin tai esimerkiksi HDTV:n ruudulle. AllShare-tekniikan avulla kuvia voi katsoa kätevästi sohvalta muodostamalla langaton yhteys DLNA-yhteensopivaan televisioon. Kuvia voi lähettää langattomasti suoraan myös haluttuun sähköpostiosoitteeseen.

SH100:lla voi myös siirtää kuvia muihin Samsungin kameroiden WiFin välityksellä. Samsungin älykäs tekniikka tekee tiedonsiirrosta helppoa.

Matkapuhelin langattomana kaukolaukaisimena

Uusi ominaisuus mahdollistaa sen, että Samsungin älypuhelinta voi käyttää kameran kaukolaukaisimena. Ryhmäkuvien ottaminen ajastimella johtaa usein epäonnistuneihin kuviin. Samsungin Galaxy S -älypuhelimen ruudulta on mahdollista nähdä kameran näkymä reaaliajassa. Kaukolaukaisun lisäksi kuvaa voi myös zoomata älypuhelimen välityksellä. Ominaisuus tuo yksinkertaiseen ongelmaan älykkään ratkaisun.

Tekniset tiedot: Samsung SH100 on kompaktikamera, jossa on sisäänrakennettu WiFi-tuki ja 3 tuuman LCD-näyttö. Laitteessa on 14,2 megapikselin CCD-kenno ja 5 x optinen zoom. Kameran rungon ulkomitat mitat ovat 93 x 53 x 18,9 mm. Muita ominaisuuksia ovat muun muassa digitaalinen kuvanvakain ja geotagging-toiminto. HD-videotallennus (720p) ja DLNA-yhteensopivuus. SH100 saapuu kauppoihin maaliskuun ensimmäisellä viikolla ja sen suositushinta on 230 euroa. Saatavana mustana, hopeisena ja punaisena.

 

Lisätietoja:

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750

Jim Hakola, myyntipäällikkö, kamerat, jim.hakola@samsung.fi, 040 8383 800 

Toni Perez, OSG Viestintä, toni.perez@osg.fi, 0400 630 063. 

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset. 

Haluatko SAMSUNGin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: http://www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava televisioiden, muistisirujen, matkapuhelinten ja näyttöpaneelien valmistaja. Yrityksellä on 174 000 työntekijää 66 maassa ja kahdeksalla eri liiketoiminta-alueella. Vuonna 2009 yhtiön yhteenlaskettu liikevaihto nousi 116,8 miljardiin Yhdysvaltain dollariin. Samsung Electronics Nordic AB:n liikevaihto vuonna 2009 oli miljardi euroa. Pohjoismaiden yhtiö on kasvanut nopeasti vuodesta 1992. Sillä on 320 työntekijää, ja sen valikoimaan kuuluvat uusimmat tuotteet matkapuhelinten, äänen- ja kuvantoiston, IT-laitteiden ja kodinkoneiden aloilta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs