Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Samsung julkisti seuraavan sukupolven älypuhelimen – Galaxy S III:n

Samsung julkisti seuraavan sukupolven älypuhelimen – Galaxy S III:n

Tiedote.
Julkaistu: 03.05.2012 klo 21:30
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Samsung esittelee Galaxy S III -älypuhelimen, joka kuuntelee, ymmärtää ja reagoi käyttäjäänsä. Älypuhelinuutuus saapuu kauppoihin toukokuun lopussa.

        – Samsung on maailman johtava näyttöjen, mobiilisuorittimien ja muistisirujen valmistaja, ja jokainen Samsungin uutuuspuhelin on osoitus yhtiön teknisestä edelläkävijyydestä. Käyttäjät tyypillisesti pitävät puhelimistamme, ja nyt olemme kehittäneet puhelimen, joka pitää myös käyttäjästä, toteaa Samsungin Telecom-myyntipäällikkö Mika Engblom.

Pitkän huhumyllyn ja spekulaation jälkeen Samsungin Galaxy S III on vihdoin täällä. Se edustaa menestyksekkään Galaxy S -tuoteperheen kolmatta sukupolvea, ja se on täydellinen suorituskyvyn ja parhaan käyttökokemuksen mahdollistavan ohjelmiston yhdistelmä. Galaxy S III seuraa edeltäjiään tuoden mukanaan uusia, käyttäjän arkea helpottavia toimintoja ja suorituskykyä. Siinä on ohut, sulavalinjainen ja luonnon innoittama muotoilu, ja se istuu mukavasti käteen.

Galaxy S III:ssa on 4,8 tuuman HD Super AMOLED -näyttö, neliydinsuoritin, kahdeksan megapikselin kamera ja 1,9 megapikselin etukamera. Älypuhelin tuo mukanaan joukon uutuusominaisuuksia, joilla se pystyy vastaamaan entistä paremmin käyttäjien tarpeisiin. Muutamia näistä ominaisuuksista:

• Tekniikan pitää olla helppoa, miellyttävää ja hauskaa käyttää. Mieluiten tavalla, joka ei millään tavoin rajoita käyttäjää. Tiedostojen siirto on vaivatonta Galaxy S III:lla. Hyvä esimerkki tästä on uusi S-Beam-toiminto, jonka avulla tiedostoja voi jakaa Galaxy S III:sta toiseen pelkällä kosketuksella. Puhelimessa on ulkoisen muistikorttikorttipaikan lisäksi esiasennettuna pilvipalvelu, jossa voi säilyttää suurempiakin tiedostoja, kuten hd-videota. Lisäksi tuttuun tapaan videot, kuvat ja musiikin voi streamata älypuhelimesta suoraan television ruudulle.

• Galaxy S III:ssa on kasvojen tunnistus, mutta se myös aistii silmien liikkeitä. Puhelin tunnistaa käyttäjän katseen eikä esimerkiksi näytönsäästäjä kytkeydy päälle, kun katse on ruudussa. Pitkänkin tekstin voi lukea rauhassa, ilman keskeytyksiä. Galaxy S III tunnistaa myös, kun se viedään korvalle. Puhelin soittaa silloin automaattisesti yhteystietoluettelosta valittuun numeroon.

• Galaxy S III on Samsungin ensimmäinen älypuhelin, jossa on neliydinsuoritin. Uutuussuorittimen vahvuus ovat entistä monipuolisemmat moniajo-ominaisuudet, jotka tekevät puhelimen käyttökokemuksesta entistä intuitiivisemman. Ruudulla pyörivän videokuvan voi siirtää ruudun toiseen laitaan samalla, kun hoitaa esimerkiksi sähköposteja tai surffaa netissä jaetulta ruudulta.

Myös laitteen kameran suorituskykyä on parannettu. Kamera käynnistyy viiveettä kuvausvalmiuteen, ja kuvia voi räpsiä nopeasti ilman sulkijaviivettä. Lisäksi puhelin voidaan asettaa värisemään vastaamattomista puheluista ja viesteistä sillä hetkellä, kun puhelin otetaan toimettomasta tilasta käteen. Galaxy S III tukee myös NFC-tekniikkaa, joten sitä voidaan käyttää tulevaisuudessa digitaalisena lompakkona.

– Galaxy S III näyttää tietä tulevaisuuteen jo tänään. Se on uudenlainen älypuhelin, joka ottaa askeleen uuteen aikakauteen. Käyttäjäystävällisen askeleen, Engblom korostaa.

Tekniset tiedot: Galaxy S III -älypuhelimessa on 4,8 tuuman HD Super AMOLED -näyttö. Exynos 4 Quad -neliydinsuoritin ja Android 4.0 -käyttöjärjestelmä (ICS). Kahdeksan megapikselin kamera ja 1,9 megapikselin etukamera. Galaxy S III tulee myyntiin toukokuun lopussa, ja sen suositushinta on 699 euroa.

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava televisioiden, muistisirujen, matkapuhelinten, näyttöpaneelien, muistien ja järjestelmä LSI-tuotteiden valmistaja. Yrityksellä on 220 000 työntekijää 68 maassa ja yhdeksällä eri liiketoiminta-alueella. Vuonna 2011 yhtiön yhteenlaskettu liikevaihto nousi 141,1 miljardiin Yhdysvaltain dollariin. Samsung Electronics Nordic AB:n liikevaihto vuonna 2011 oli 1,1 miljardia euroa. Pohjoismaiden yhtiö on kasvanut nopeasti vuodesta 1992. Sillä on 330 työntekijää, ja sen valikoimaan kuuluvat uusimmat tuotteet matkapuhelinten, äänen- ja kuvantoiston, IT-laitteiden ja kodinkoneiden aloilta.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs