Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Samsung ja IKEA satsaavat langattomaan lataukseen

Samsung Electronics Nordic

Samsung ja IKEA satsaavat langattomaan lataukseen

Tiedote.
Julkaistu: 01.03.2015 klo 19:45
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Samsung Galaxy S6 ja S6 edge latautuvat langattomasti IKEAn uudella huonekalumallistolla.  

BARCELONA, Espanja – 3. maaliskuuta 2015 – IKEA esittelee uuden Wireless Power Consortium (WPC) -tekniikkaa hyödyntävän huonekalumalliston, joka tekee langattomasta lataamisesta helppoa. Puhelimen voi ladata langattomasti yksinkertaisesti asettamalla sen pöydän tai lampun päälle. IKEA tuo ensimmäisenä saataville universaalin langattoman latauksen mahdollistavan huonekalusarjan.

Huonekaluja langattomaan lataukseen

Kuluttajat haluavat yksinkertaisia ja tehokkaita lataustapoja, jotta elämä olisi entistä helpompaa. IKEA ottaa haasteen vastaan tuomalla latausmahdollisuuden suoraan huonekaluihin ja muuttamalla yöpöydät, lamput ja työpöydät älypuhelinten latauspisteiksi. Samsungin uudet Galaxy S6 ja S6 edge -puhelimet tukevat langatonta latausta.

Mobiililaitteet ovat tulleet osaksi jokapäiväistä elämäämme, ja mahdollisuus yhdistää niiden lataus suoraan IKEAn huonekaluihin on pitkä harppaus kohti yksinkertaisempaa elämää. Olemme pitkään kehittäneet innovatiivisia lataustapoja. Pyrimme tekemään kuluttajien mobiilikokemuksesta parhaan mahdollisen myös kotona ja konttorilla, sanoo Jean-Daniel Ayme, Samsungin Euroopan mobiilitoiminnan varajohtaja.

Tutkimusten perusteella tiedämme, että ihmiset vihaavat sotkuisia johtoja, hävinneitä latureita ja virran loppumista. Uusien huonekalujen ansiosta laturi löytyy aina ja elämä on helpompaa, sanoo Jeanette Skjelmose, IKEAn valaistuksen ja langattoman latauksen liiketoimintajohtaja.

IKEAn uusi huonekalukokoelma tulee Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan vuoden 2015 huhtikuussa. Samsung Galaxy S6 ja S6 Edge esiteltiin Mobile World Congress -messuilla Barcelonassa, ja ne tulevat Suomessa myyntiin 11. huhtikuuta 2015.

 

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Mika Engblom, myyntipäällikkö, telecom, mika.engblom@samsung.com, p. 0408 604 420

Lasse Pulkkinen, OS/G Viestintä, lasse.pulkkinen@osg.fi, p. 0400 630 049

Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@osg.fi, p. 0400 630 049

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fiSamsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, tableteista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, LTE-järjestelmistä, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Älykoti- ja Digital Health -ratkaisumme ovat osoitus siitä, että olemme myös johtava toimija esineiden internet -tuotealueella. Palveluksessamme on 307 000 työntekijää 84 maassa ja vuotuinen myyntimme on 172 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista osoitteessa: www.samsung.com/fi ja virallisessa blogissamme: global.samsungtomorrow.com

IKEA

IKEA-visio on luoda parempi arki monille ihmisille. Visionsa ja liikeideansa mukaisesti IKEA tarjoaa laajan valikoiman hyvin suunniteltuja, nerokkaita kodinsisustustuotteita niin edulliseen hintaan, että mahdollisimman monella on varaa niihin. IKEA-konsernilla on tällä hetkellä 315 tavarataloa 27 maassa. IKEA perustettiin Ruotsissa vuonna 1943. Suomessa on viisi IKEA-tavarataloa: Espoossa, Vantaalla, Raisiossa, Tampereella ja Kuopiossa. Lisäksi IKEA-tuotteet ovat saatavilla IKEA-nettikaupassa. www.IKEA.fi

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs