Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Samsung HMX-Q10 – videokamera vasenkätisille

Samsung HMX-Q10 – videokamera vasenkätisille

Tiedote.
Julkaistu: 07.03.2011 klo 10:30
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Samsung tuo markkinoille videokameran, jota yli puoli miljoonaa suomalaista on odottanut. Vasenkätisten ei enää tarvitse käyttää oikeakätisille suunniteltuja videokameroita. Samsung HMX-Q10 on maailman ensimmäinen videokamera vasenkätisille. HMX-Q10 kuvaa Full HD -tarkkuudella, ja innovatiivisen suunnittelun ansiosta kamera sopii sekä kokemattomille käyttäjille että kokeneille videokuvaamisen ammattilaisille.

Elämän tärkeimpiä hetkien kuvaaminen on helpompaa kuin koskaan. Samsung HMX-Q10 hyödyntää uusinta kosketusnäyttötekniikkaa, ja kameran 2,7 tuuman kosketusnäytöltä voidaan hallita kameran kaikkia toimintoja. Kosketusnäytön painikkeet ovat yksinkertaisen intuitiivisia, mikä tekee kuvaamisesta helppoa. 

HMX-Q10 on suunniteltu vasenkätisille. Kameran painovoima-anturi havaitsee kameran asennon, ja sitä voidaan käyttää vasemmalla ja oikealla kädellä. Kuvauskäden väsyessä kameran voi kääntää ympäri ja kuvausta voi jatkaa toisella kädellä.

Innovatiivisen suunnittelun ansiosta HMX-Q10:ssä on ainoastaan kolme mekaanista painiketta, joilla voi hallita kameran tärkeimpiä toimintoja. Painikkeet ovat sijoitettu siten, että niiden käyttäminen on helppoa sekä oikealla että vasemmalla kädellä kuvatessa.

HMX-Q10 on yksinkertaisen tyylikäs ja rakenteeltaan jämäkkä. Kompaktin kokonsa ansiosta sitä on helppo kantaa mukana taskussa tai laukussa. Videokuvauksen lisäksi kameralla onnistuu myös digikuvien ottaminen. Kuvien tarkkuus on 4,9 megapikseliä. 10x optisen zoomin ansiosta kuvaaminen onnistuu läheltä ja kaukaa. Kamera on varustettu kuvanvakaimella, mikä helpottaa vapaalla kädellä kuvaamista ja vähentää tärinää.  HMX-Q10:lla voi kuvata 17 tuntia Full HD -tasoista videokuvaa.

Tekniset tiedot: Full HD -tallennus H.264 -videomuodossa (1920x1080). Kameraa voidaan kääntää 180 astetta, mikä mahdollistaa kuvaamisen kummalla tahansa kädellä. Laitteessa on 2,7 tuuman LCD-kosketusnäyttö, 10x optinen zoom ja tärinää vähentävä kuvanvakain. Laitteen ulkomitat ovat 43,7 x 53,3 x 119,4 mm. Still-kuvausominaisuus (4,9 megapikseliä). HMX-Q10 saapuu kauppoihin maaliskuussa ja sen suositushinta on 299 euroa.

Lisätietoja:

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750

Jim Hakola, myyntipäällikkö, kamerat, jim.hakola@samsung.fi, 040 8383 800 

Toni Perez, OSG Viestintä, toni.perez@osg.fi, 0400 630 063.

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko SAMSUNGin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: http://www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do __________________________________________________________________________________________________________

 

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava televisioiden, muistisirujen, matkapuhelinten ja näyttöpaneelien valmistaja. Yrityksellä on 174 000 työntekijää 66 maassa ja kahdeksalla eri liiketoiminta-alueella. Vuonna 2009 yhtiön yhteenlaskettu liikevaihto nousi 116,8 miljardiin Yhdysvaltain dollariin. Samsung Electronics Nordic AB:n liikevaihto vuonna 2009 oli miljardi euroa. Pohjoismaiden yhtiö on kasvanut nopeasti vuodesta 1992. Sillä on 320 työntekijää, ja sen valikoimaan kuuluvat uusimmat tuotteet matkapuhelinten, äänen- ja kuvantoiston, IT-laitteiden ja kodinkoneiden aloilta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs