Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Samsung GamePad tekee älypuhelimesta täysiverisen käsikonsolin

Samsung Electronics Nordic

Samsung GamePad tekee älypuhelimesta täysiverisen käsikonsolin

Tiedote.
Julkaistu: 20.12.2013 klo 09:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Näyttö ja peliohjain kulkevat kätevästi mukana.

Helsinki, 20. joulukuuta 2013 – Samsung esittelee uuden GamePadin, joka muuntaa Galaxy-älypuhelimen hetkessä pelikonsoliksi. Kahdella analogiohjaintikulla varustettu GamePad kulkee näppärästi mukana. Nyt voi suosikkipelien huipputuloksia takoa vaikka bussissa istuskellen tai bussipysäkin seinää vasten nojaillen. Enempää tilaa tai mukavuuksia ei tarvita.

Kaikki Samsungin 4-6,3 tuuman näytöllä varustetut Galaxy-puhelimet voidaan helposti napsauttaa kiinni GamePadiin. Peliohjaimen Play-painiketta painamalla GamePad käynnistää Mobile Console -sovelluksen, josta voi ladata 35 huippupeliä Androidille tyypilliseen, edulliseen hintaan. Pelivalikoiman kuuluvat muun muassa EA:n Need for Speed™ Most Wanted ja Gameloftin Asphalt8: Airborne ja Modern Combat 4: Zero Hour.

Urheilufaneille on tarjolla esimerkiksi SEGAn Virtua Tennis™ Challenge ja seikkailupelien ystäville Ubisoftin Prince of Persia: The Shadow and the Flame -peli sekä paljon muuta. Tuettujen pelien valikoimaan saadaan lisää pelejä ensi vuonna.

GamePad tarjoaa monipuoliset pelaamismahdollisuudet. Kotona pelikokemus voidaan siirtää televisioon HDMI-kaapelilla tai AllShare Screen Mirroring -toiminnolla. GamePad voidaan myös yhdistää tablettiin bluetoothin välityksellä. Galaxy Note 3, S4, Note II ja S III yhdistyvät näppärästi Gamepadiin yhdellä hipaisulla, NFC-tekniikan avulla.

GamePad tulee kauppoihin vuoden 2014 ensimmäisellä neljänneksellä suositushintaan 99 euroa.

Lisää tietoa osoitteessa www.samsungmobilepress.com.

 

Samsungin tiedotteet:

Testilaitteet: Lasse Pulkkinen, OSG Viestintä, samsungpr@osg.fi, p. 0400 630 049

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, e.carrero@samsung.com, p. 0400 807 750

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

 

 

Liitetiedostot

 

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava kuluttajaelektroniikan ja komponenttien valmistaja. Samsungin innovatiivisten tuotteiden portfolioon kuuluvat mm. televisiot, älypuhelimet, tietokoneet, tulostimet ja monitoimilaitteet, kodinkoneet, lääketieteelliset laitteet, puolijohteet ja LED-tuotteet. Yrityksellä on 236 000 työntekijää 79 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto on vuonna 2012 187,8 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Samsungin tavoitteena on tarjota enemmän mahdollisuuksia ihmisille eri puolella maailmaa. Lisätietoja Samsungista: www.samsung.com/fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs