Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Samsung Galaxy S7 ja S7 edgeä on ennakkotilattu Suomessa ennätyksellisen paljon

Samsung Electronics Nordic

Samsung Galaxy S7 ja S7 edgeä on ennakkotilattu Suomessa ennätyksellisen paljon

Tiedote.
Julkaistu: 11.03.2016 klo 11:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Ensimmäiset merkit lupaavat kovaa kysyntää Samsungin uusimmalle lippulaivalle.

Espoo, 11.3.2016 – Tänään kauppoihin tulleet Samsung Galaxy S7 ja S7 edge ovat myyneet Euroopassa ja Suomessa ennakkoon enemmän kuin mikään aiempi Galaxy-puhelin.

Samsung Galaxy S7 ja S7 edge ovat olleet Pohjoismaissa ennakkomyynnissä helmikuun 21. päivästä lähtien ja maaliskuun 10. päivään mennessä niiden myynti oli yli 200 prosenttia enemmän kuin viime vuonna julkaistujen Galaxy S6:n ja S6 edgen ennakkomyynti.

Ennakkotilaajat ovat saaneet puhelimen mukana Gear VR -virtuaalilasit. Ennennäkemättömän suuri kysyntä on aiheuttanut Euroopassa joitakin viivästyksiä Gear VR -toimituksiin. 

– Kiinnostus Galaxy S7 ja S7 edgeä kohtaan on ollut valtavaa, koska olemme kuunnelleet asiakkaita ja parantaneet tuotetta palautteen perusteella. Olemme lisänneet muistikorttipaikan, tehneet puhelimesta pöly- ja vesitiiviin ja kasvattaneet akkukapasiteettia selvästi. Se että kauniissa puhelimessa on hämmästyttävän hyvä kamera, on tietysti myös auttanut, sanoo Samsungin telecom-myyntijohtaja Antti Holopainen.

Samsung Galaxy S7:n ja Galaxy S7 edgen myynti alkaa tänään, 11. maaliskuuta. Lue lisätietoa laitteista täältä.

 

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Lisätiedot ja testilaitteet: Simo Arvo, OSG Viestintä, simo.arvo@osg.fi, p. 040 132 5682

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, äänentoistolaitteista, älypuhelimista, tableteista, wearables-laitteista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, ammattinäytöistä, SSD-levyistä, muistikorteista, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Älykoti- ja Digital Health -ratkaisumme ovat osoitus siitä, että olemme myös johtava toimija esineiden internet -tuotealueella. Palveluksessamme on 319 000 työntekijää 84 maassa ja vuotuinen myyntimme on 172 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista osoitteessa: www.samsung.com/fi ja virallisessa blogissamme: http://news.samsung.com/global/

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs