Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Samsung Galaxy S6 ja S6 edge – rajat rikkovaa muotoilua

Samsung Electronics Nordic

Samsung Galaxy S6 ja S6 edge – rajat rikkovaa muotoilua

Tiedote.
Julkaistu: 01.03.2015 klo 19:30
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Samsungin uudet lippulaivat ovat markkinoiden kehittyneimmät älypuhelimet. Lataa tuotekuvat täältä.

Barcelona, Espanja – 1. maaliskuuta 2015 – Samsung julkisti Unpacked 2015 -tapahtumassa uudet lippulaivapuhelimensa, Galaxy S6:n ja S6 Galaxy edgen. Uutuusmalleissa yhdistyvät ensiluokkaiset materiaalit, Samsungin edistyksellisin tekniikka ja uraauurtava muotoilu huippuunsa viritettyyn pakettiin, joka tarjoaa lyömättömän käyttökokemuksen.

Samsung Galaxy S6 ja Galaxy S6 edge tarjoavat jotain täysin ainutlaatuista. Oppimalla sekä menestyksistä että epäonnistumisista, Samsung on kehittänyt uutta tekniikkaa ja ideoita, jotka johtivat täysin uudenlaiseen muotoiluun ja uusiin ominaisuuksiin. Näiden avulla voimme tarjota käyttäjille lyömättömän älypuhelinkokemuksen, toteaa Samsungin telecom-myyntipäällikkö Mika Engblom.

Uutuusmallien pinnat ovat lasia ja metallia, jotka yhdistyvät saumattomasti ajattoman tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Puhelimen etu- ja takapinnat ovat Corning Gorilla Glass® 4 -lasia, joka on tehty täysin uudella ja innovatiivisella valmistustekniikalla. Se tarjoaa aiempaa paremman heijastukseneston ja tekee puhelimesta kestävämmän. S6 ja S6 edge tulee saataville jalokivisävyinä, mukaan lukien Emerald Green ja Blue Topaz -väreinä.

 

Kaareva näyttö tarjoaa uusia mahdollisuuksia

Galaxy S6 edge on markkinoiden ensimmäinen puhelin, jossa näyttö kaareutuu puhelimen kummallekin reunalle. Tyylikkäästi ja minimalistisesti muotoiltu puhelin tarjoaa lisäksi täysin uusia mahdollisuuksia ja toimintoja. Käyttäjä voi erotella värikoodeilla suosikkikontaktit ja päättää kummalle reunanäytölle tiedot näiden saapuvista puheluista ja viesteistä ilmestyvät. Puhelut voi hylätä automaattisella poissaoloviestillä, kun laittaa sormen sisäänrakennetulle sykemittarille.

 

Valovoimainen näyttö tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen

Samsungin lippulaivoissa on 5,1 tuuman QHD Super AMOLED -näyttö (1440 x 2560), joka on Galaxy S5:n näyttöä peräti 20 prosenttia valovoimaisempi. Näyttö tarjoaa luonnollisen väritoiston ja silmiä hivelevän terävän kuvan. Kirkkaampi näyttö tekee puhelimesta entistä sopivamman myös ulkokäyttöön.

 

Entistä nopeampi pikalataustoiminto ja sisäänrakennettu langaton lataus

Uutuusmalleissa on myös edeltäjäänsä vikkelämpi pikalataustoiminto, joka tarjoaa jopa neljä tuntia käyttöaikaa 10 minuutin latauksella. Akku latautuu täyteen valmiuteen 80 minuutissa. Sekä Galaxy S6:ssa että S6 edgessä on sisäänrakennettu langaton lataus. GS6 / GS6 edge tarvitsee vain asettaa langattomaan lataustelakkaan (lisävaruste), jolloin laturikaapelit voi unohtaa. Akku latautuu tyhjästä täyteen, langattomasti noin kolmessa tunnissa. Mukana on myös Ultra Power Saving mode -virransäästötila, joka sulkee tarpeettomat toiminnot ja pidentää valmiustilan akkukestoa huomattavasti

Teräviä kuvia nopeasti

Vangitse hetki heti kun se tapahtuu. Galaxy S6:n ja Galaxy S6 edgen kamera käynnistyy alle sekunnissa. Tämä onnistuu näppärästi painamalla kotipainiketta kahdesti puhelimen ollessa lepotilassa. Molemmat mallit on varustettu parannetulla 16 megapikselin takakameralla ja 5 megapikselin etukameralla. Takakamerassa on optinen kuvanvakain ja valovoimainen F/1.9 objektiivi, joka ottaa vaikuttavia kuvia myös hämärässä. Fast tracking -automaattitarkennus varmistaa, että kuvat ovat tarkkoja ja oikeaan paikkaan tarkennettuja, vaikka kuvattava kohde liikkuisi.

Tekniset tiedot: Samsung Galaxy S6:ssa ja S6 edgessä on Quad 2.1GHz + Quad 1.5GHz Octacore -suoritin, kolme gigatavua muistia ja 32 /64 /128 GB sisäistä talennustilaa. Laitteissa on QHD (2560x1440) Super AMOLED -näyttö, jonka pikselitiheys on peräti 577 ppi. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 5.0 Lollipop. Yhteysominaisuuksiin lukeutuvat: WiFi: 802.11 a / b / g / n / ac (2,4 / 5 GHz), HT80 (MIMO 2x2) 620Mbps Dual-band Wi-Fi Direct, Mobile Hotspot, Bluetooth v4.1, A2DP, LE, apt-X, ANT +, USB 2.0 NFC-tuki. Samsung KNOX -tietoturva esiasennettuna. Värivaihtoehdot: White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (S6, 128 GB -mallissa) ja Green Emerald (S6 edge, 128 GB -mallissa).

Samsungin lippulaivamallit tulevat myyntiin huhtikuussa 2015. Suositushinnat:

Galaxy S6 edge (32 GB) 849 €

Galaxy S6 edge (64 GB) 999 €

Galaxy S6 edge (128 GB) 1 099 €

 

Galaxy S6 (32 GB) 699 €

Galaxy S6 (64 GB) 829 €

Galaxy S6 (128 GB) 949 €

 

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Mika Engblom, myyntipäällikkö, telecom, mika.engblom@samsung.com, p. 0408 604 420

Lasse Pulkkinen, OS/G Viestintä, lasse.pulkkinen@osg.fi, p. 0400 630 049

Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@osg.fi, p. 0400 630 049

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, tableteista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, LTE-järjestelmistä, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Älykoti- ja Digital Health -ratkaisumme ovat osoitus siitä, että olemme myös johtava toimija esineiden internet -tuotealueella. Palveluksessamme on 307 000 työntekijää 84 maassa ja vuotuinen myyntimme on 172 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista osoitteessa: www.samsung.com/fi ja virallisessa blogissamme: global.samsungtomorrow.com

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs