Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Samsung Galaxy S5 vihdoin kaupoissa

Samsung Electronics Nordic

Samsung Galaxy S5 vihdoin kaupoissa

Tiedote.
Julkaistu: 10.04.2014 klo 10:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Samsung Galaxy S5:n myynti alkaa Suomessa perjantaina 11. huhtikuuta. Samsungin uusi lippulaivapuhelin keskittyy perusasioihin ja siihen mikä on käyttäjälle tärkeintä.

Helsinki, 10. huhtikuuta 2014 – Uusi Samsung Galaxy S5 pakkaa samaan pakettiin erinomaisen kameran, nopeat yhteysominaisuudet ja monipuoliset hyvinvointiominaisuudet. Galaxy S5 on veden kestävä ja pölytiivis ja siinä on kattavat turvaomaisuudet.

– Galaxy S5 keskittyy asiakkaidemme toiveisiin. Siksi olemme lisänneet turvallisuutta sormenjälkisensorilla, parantaneet ja yksinkertaistaneet kameraa. Koska asiakkaamme viettävät usein aktiivista elämää, varmistimme että puhelin on veden kestävä ja pölytiivis, sanoo Samsungin mobiililaitteiden myyntipäällikkö Mika Engblom.

Samsungin tuotteet on tarkoitettu tekemään arkipäivän askareista helpompia. IP67-suojaluokitus takaa, että puhelin on pölytiivis ja kestää hetkellisen upotuksen veteen. Päivitetty S-Health ja sisäänrakennettu sykemittari tekevät puhelimesta täydellisen treenikaverin. Sormenjälkisensori mahdollistaa ostosten tekemisen helposti ja turvallisesti.

Galaxy S5:ssä on monia älykkäitä ominaisuuksia. Ultra Power Saving -toiminto muuntaa näytön mustavalkoiseksi, sulkee tarpeettomat toiminnot ja pidentää valmiustilan akkukestoa huomattavasti. Laturin unohtaminen kotiin ei ole enää suuri ongelma.

Uusien Gear-mallien myynti alkaa myös 11. huhtikuuta. Kauppoihin saapuvat Gear 2, Gear 2 Neon lisäksi Gear Fit, joka on maailman ensimmäinen erityisesti liikkujille suunniteltu kaarevalla AMOLED-näytöllä varustettu älykello.

Tekniset tiedot: Samsung Galaxy S5 on varustettu 2.5GHz neliydinsuorittimella ja FullHD-näytöllä. Käyttöjärjestelmä Android 4.4.2 (Kitkat). BT 4.0, WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac HT80, MIMO(2x2), USB 3.0, NFC, IR Remote. 2 GB RAM-muistia. 16/32 GB* tallennustilaa + microSD-muistikorttipaikka (tuki 64 GB asti). Akku 2800mAh. Galaxy S5, Gear 2, Gear 2 Neo ja Gear Fit saapuvat kauppoihin 11. huhtikuuta. Suositushinnat: Galaxy S5: 699€, Gear 2: 349€, Gear 2 Neo: 249€, Gear Fit: 249€.
*Vapaana oleva muisti voi olla ilmoitettua pienempi järjestelmätiedostojen johdosta.


Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Mika Engblom, myyntipäällikkö Telecom, Mika Englbom @samsung.fi, p. 040 8604 420

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, e.carrero@samsung.com, p. 0400 807 750

Simo Arvo, OS/G Viestintä, simo.arvo@osg.fi, p. 040 132 5682

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do       

 

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, on maailman johtava elektroniikkavalmistaja, joka avaa ihmisille uusia mahdollisuuksia ympäri maailman. Tinkimättömällä innovoinnilla muutamme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, tableteista, tietokoneista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, LTE-järjestelmistä, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Yrityksellä on 286 000 työntekijää 80 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto oli vuonna 2013 159,5 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista:www.samsung.com/fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs