Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Samsung etsii olympialaisten kunniaksi uutta kykyä urheiluselostajaksi

Samsung Electronics Nordic

Samsung etsii olympialaisten kunniaksi uutta kykyä urheiluselostajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 24.01.2014 klo 09:45
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

 Samsung etsii olympialaisten kunniaksi uutta kykyä urheiluselostajaksi

Monessa kotistudiossa kuunnellaan TV:n urheiluselostajan lisäksi myös ahkeraa, epävirallista taustaselostusta. Sotshin 2014 talviolympialaisten yhteistyökumppani Samsung haluaa tarjota kaikille suomalaisten kotisohvien selostajalupauksille mahdollisuuden nousta Suomen uudeksi Urheilun ääneksi.

24. tammikuuta 2014 – Samsung käynnistää yhteistyössä Suomen Olympiakomitean kanssa tammikuussa Urheilun ääni -kisan, jossa etsitään uutta räiskyvää kykyä urheiluselostajaksi. Voittajalle on luvassa Samsungin 60-tuumainen Smart TV ja Galaxy Note 3.

Kisan tähtivalmentajina toimii jääkiekkolegenda Juhani Tamminen ja urheiluselostaja J-P Jalo. Tähtivalmentajat lupaavat koutsata finaalivaiheeseen pääsevät kyvyt verbaaliseen ilotulituksen saloihin, kunhan plakkarissa on entuudestaan urheilun asiantuntemusta.

-                     Värikästä ilmaisua voi kyllä opetella, mutta asiantuntemusta ei. Selostuksessa homma tiivistyy mielestäni yhteen yksinkertaiseen prinsiippiin: älä jaarittele, Juhani Tamminen vihjaa.

Jalo on samoilla linjoilla Tammisen kanssa.

-                     Lajituntemus on kaiken kulmakivi. Innostuneisuus, selkeä ja rohkea kielenkäyttö ja persoonallinen tyyli ovat myös niitä kriteereitä, joilla mennään pitkälle, Jalo pohdiskelee.

Kiertue vierailee viidellä paikkakunnalla

Kisaan voi osallistua ympäri Suomen nettisivuilla osoitteessa www.urheilunaani.fi nauhoittamalla sivujen sovelluksen avulla oman selostuksensa. Ääninäytteensä voi jättää myös Urheilun ääni -studiossa, joka vierailee Helsingissä (30.1. Kauppakeskus Itis, 31.1. Kampin keskus), Espoossa (1.2. Sello) Kempeleellä (6.2. Zeppelin), Tampereella (7.2. Koskikeskus) ja Turussa (8.2 Skanssi). 

Kilpailijat voivat valita mieleisensä selostusvideon neljän talvisen vaihtoehdon joukosta. Videoissa esiintyvät Samsung Galaxy Teamin suomalaisurheilijat.

-                 Urheiluselostajat ovat erittäin tärkeä osa kotikatsomoiden olympiakokemusta, ja haluamme tällä kisalla osoittaa kunnioitusta heidän työtänsä kohtaan. Tulevaisuudessa katselijat voivat ehkä valita useamman selostuksen joukosta mieleisensä ja me Samsungilla haluamme antaa esimakua siitä, mitä voisi olla luvassa, Samsungin markkinointipäällikkö Eva Carrero vihjaa.

Urheilun ääni -kilpailun finaali käydään Helsingissä maaliskuussa.

 

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, e.carrero@samsung.com, p. 0400 807 750

Toni Perez, OSG Viestintä, toni.perez@osg.fi, p. 0400 630 063

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

 

Samsung olympialaisissa

Samsung osallistui olympialaisiin ensimmäisen kerran Soulissa 1988 paikallisena sponsorina. Vuoden 1998 Naganon talviolympialaisista lähtien yhtiö on toiminut kansainvälisen olympiakomitean yhteistyökumppanina langattomien viestintälaitteiden tuoteryhmässä ja tarjonnut kisaorganisaatiolle oman langattoman viestinnän alustan nimeltään Wireless Olympic Works (WOW) ja matkapuhelimia. Innovatiivisen matkapuhelinteknologian avulla olympiayhteisö pääsee nauttimaan reaaliaikaisesta tiedonkulusta ja interaktiivisesta kommunikaatiosta. Samsung isännöi olympialaisten aikana useita markkinointikampanjoita, joiden avulla ihmiset ympäri maailmaa pääsevät osallisiksi kisajännityksestä mobiililaitteiden avulla. Samsung on sitoutunut toimimaan kansainvälisessä yhteistyössä olympialaisten kanssa vuoden 2016 Rion kisoihin saakka.

 

Samsung paralympialaisissa

Samsung on kansainvälisen Paralympiakomitean maailmanlaajuinen yhteistyökumppani langattomien viestintälaitteiden tuoteryhmässä. Samsung on tukenut paralympialaisia Torinon 2006 talviparalympialaisista lähtien. Lisäksi Samsung on tukenut Pekingin paralympialaisia vuonna 2008, Vancouverin 2010 talviparalympialaisia sekä Lontoon paralympialaisia 2012. Vuonna 2014 Samsung on Sotshin talviparalympialaisten yhteistyökumppani. Samsung pyrkii tekemään paralympialaisia tunnetummiksi ympäri maailmaa ja jakamaan kisajännitystä ja inspiraatiota langattomien viestintäteknologioidensa avulla.

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava kuluttajaelektroniikan ja komponenttien valmistaja. Samsungin innovatiivisten tuotteiden portfolioon kuuluvat mm. televisiot, älypuhelimet, tietokoneet, tulostimet ja monitoimilaitteet, kodinkoneet, lääketieteelliset laitteet, puolijohteet ja LED-tuotteet. Yrityksellä on 236 000 työntekijää 79 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto on vuonna 2012 187,8 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Samsungin tavoitteena on tarjota enemmän mahdollisuuksia ihmisille eri puolella maailmaa. Lisätietoja Samsungista: www.samsung.com/fi 

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs