Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Samsung esitteli 128 GB:n PRO Plus -microSD-kortit – Suorituskykyä ja siirtonopeutta

Samsung Electronics Nordic

Samsung esitteli 128 GB:n PRO Plus -microSD-kortit – Suorituskykyä ja siirtonopeutta

Tiedote.
Julkaistu: 16.12.2015 klo 17:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Samsungin 128-gigaisissa PRO Plus -microSD-muistikorteissa yhdistyy kapasiteetti ja suorituskyky. Uutuusmuistikortit ovat ihanteellisia moderneille kameroille, kuvauskoptereille, action-kameroille ja älypuhelimille.

Espoo, 16. Joulukuuta 2015 – Samsung esitteli tänään 128 GB:n PRO Plus -muistikortit. MLC NAND-muistitekniikkaan perustuvat muistikortit tarjoavat suuren kapasiteetin lisäksi erinomaisen luku- ja kirjoitusnopeuden, joten PRO Plus -muistikortit sopivat 4K-videokuvaukseen – action-kameroihin, kuvauskoptereihin, älypuhelimiin ja digitaalisiin järjestelmäkameroihin. PRO Plus 128 GB -microSD-kortin luku- ja kirjoitusnopeus on peräti 95 MB/s, mikä merkitsee että se saavuttaa UHS-I 3 (U3) Class 10 -luokan suorituskyvyn.

– Modernit action-kamerat ja kuvauskopterit vaativat entistä enemmän muistikorteilta, ja etenkin 4K-videotallennus vaatii tallennustilan lisäksi suorituskykyistä tiedonkäsittelyä. Tavoitteenamme oli PRO Plus -malliston kanssa tarjota nopeasti kehittyville muistimarkkinoille luokkansa johtava microSD-tallennusratkaisu, toteaa Samsungin Enterprise Business Director Jakob Hultqvist.

PRO Plus 128 GB on tuorein lisäys PRO Plus -tuotevalikoimaan, johon kuuluvat jo 32 GB ja 64 GB -mallit. 128 GB PRO Plus perustuu Samsungin uuteen MLC NAND -muistitekniikkaan, joka mahdollistaa entistä nopeammat luku- ja kirjoitusnopeudet. PRO Plus 128 GB:lle mahtuu noin neljä tuntia 4K UHD -videota tai peräti 16 tuntia ja 20 minuuttia Full HD -videota. Kortille mahtuu jopa 10.000 valokuvaa 30.000 MP3-tiedostoa (laitteen oletusasetuksilla).

PRO Plus 128 GB on yhteensopiva kaikkien microSD:tä tukevien laitteiden kanssa, valmistajasta riippumatta. Korttien käyttölämpötila on -25°C – 85°C. (Säilytyslämpötila -40° C – 85°C). Uutuuskortti on varustettu päivitetyillä Samsung 5 -turvaominaisuuksilla, mikä merkitsee, että kortilla on ICE 529IPX7 -tason suojaus vedeltä. Lisäksi kortit on suunniteltu kestämään korkeita ja matalia lämpötiloja sekä sähkömagneettista säteilyä ja röntgen-laitteita. Muistikortit eivät esimerkiksi vahingoitu lentokenttien turvatarkastuksien läpivalaisukoneissa.

Samsung 128GB PRO Plus tulee myyntiin helmikuussa ja sen suositushinta on 129 euroa.

Lisätietoja:

Ossi Luoma, myyntipäällikkö, enterprise business, ossi.luoma@samsung.com, p. 040 541 4023

Lasse Pulkkinen, OS/G Viestintä, lasse.pukkinen@osg.fi, p. 0400 630 049

Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@osg.fi, p. 0400 630 049

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

 

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, äänentoistolaitteista, älypuhelimista, tableteista, wearables-laitteista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, ammattinäytöistä, SSD-levyistä, muistikorteista, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Älykoti- ja Digital Health -ratkaisumme ovat osoitus siitä, että olemme myös johtava toimija esineiden internet -tuotealueella. Palveluksessamme on 319 000 työntekijää 84 maassa ja vuotuinen myyntimme on 172 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista osoitteessa: www.samsung.com/fi ja virallisessa blogissamme: http://news.samsung.com/global/

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs