Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Samsung esittelee IFA-messuilla suuria uutuuksia pienissä paketeissa

Samsung Electronics Nordic

Samsung esittelee IFA-messuilla suuria uutuuksia pienissä paketeissa

Tiedote.
Julkaistu: 03.09.2015 klo 14:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Samsungin uutuuksia ovat Gear S2 -kello, uudet langattomat kaiuttimet Wireless Audio 360 -sarjaan ja uniekspertti SleepSense 

Gear S2

Ajaton pyöreä muoto ja muokattava käyttöliittymä tekevät Gear S2 -kellosta kevyen, älykkään ja kauniin kumppanin joka tilanteeseen

Samsungin uusi kello Gear S2 ottaa suuren harppauksen eteenpäin pyöreällä kellotaululla ja intuitiivisella käyttöliittymällä. Gear S2:n uniikki pyörivä kellonkehä ja koti- ja takaisin-näppäimet tekevät siitä yksinkertaisen käyttää. Kellolla voi viestitellä, seurata ympärivuorokautista aktiivisuuslogia tai käyttää monia pyöreälle kellotaululle erikseen suunniteltuja sovelluksia. Siro kello on vain 11,4 millimetrin paksuinen ja siinä on 1,2 tuuman super AMOLED-näyttö (360 x 360).

Kellossa on 1 GHz:n kaksiydinprosessori ja uusin Tizen OS -käyttöjärjestelmä. Yhdellä latauksella kellossa riittää virtaa kahdeksi tai kolmeksi päiväksi. Gear S2:ssa on NFC-yhteys, joten sitä on mahdollista käyttää myös maksuvälineenä ja elektronisena avaimena.

Gear S2 on saatavilla kahtena eri versiona: Nahkarannekkeella varustettu musta Gear S2 classic on hienostunut ja ajaton. Gear S2 sopii urheilullista ja minimalistista muotoilua arvostavalle käyttäjälle. Käyttäjä voi valita tummanharmaan ja valkoisella rannekkeella varustetun hopeisen kellon väliltä. Kellosta voi helposti tehdä omannäköisen valitsemalla haluamansa kellotaulun taustan ja vaihtamalla helposti rannekkeen tilanteeseen sopivaksi.

Gear S2 tulee myyntiin lokakuussa. Suositushinnat: Gear S2: 349 euroa, Gear S2 classic: 399 euroa.

 

Wireless Audio 360 – R5, R3 ja R1

Kolme uutta kaiutinta suosittuun Wireless Audio 360 -sarjaan

Jokaiseen suuntaan toistuva kirkas ääni ja basso joka täyttää koko huoneen. Lämpimän vastaanoton saaneiden R7- ja R6-kaiuttimien vanavedessä Samsung esittelee kolme uutuutta Wireless Audio 360-sarjaan. Uuteen tyyliin muotoiltuja R5-, R3- ja R1-kaiuttimia voi ohjata myös niiden päällä olevista painikkeista. Samaan aikaan kaiuttimien kanssa Samsung lanseeraa myös päivitetyn version Multiroom-sovelluksesta Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille. Se tekee musiikin soittamisesta, soittolistojen kokoamisesta ja soivien kaiuttimien valitsemisesta entistä helpompaa. Helpon käyttöliittymän ansiosta Multiroom-sovellus toimii nyt myös Gear S ja Gear S2 -kellojen kanssa, joten uusia kaiuttimia voi käyttää myös ilman älypuhelinta. Kaikki kaiuttimet tukevat Spotify Connect -ominaisuutta. Uudet kaiuttimet tulevat myyntiin lokakuussa. Suositushinnat: R1: 199 euroa, R3: 299 euroa, R5: 449 euroa.

 

Samsung SleepSense

Teknologia, tiede ja helppokäyttöisyys – Varmista hyvät yöunet uudella Samsung SleepSense-unimittarilla        

Parhaaseen mahdolliseen aikaan herääminen ja unenlaadun seuraaminen ovat hankalia asioita. Samsung SleepSense auttaa kuitenkin käyttäjäänsä saamaan kaiken irti unesta ja antaa mahdollisuuden seurata unirytmejä. Kehittynyt teknologia, lääketiede ja helppo käyttöliittymä mahdollistavat unen tarkkailun ja kontrolloinnin. Käyttäjän tarvitsee vain asentaa sensori patjan alle, ladata mobiilisovellus ja yhdistää ne toisiinsa. Tarkka sensori mittaa pulssia, hengitystä ja liikkumista 95 prosentin* tarkkuudella ja tuottaa kokonaisvaltaisen unianalyysin. SleepSense seuraa käyttäjän unta ja herättää parhaalla mahdollisella tavalla. Samsung on yhdessä Harvard Medical Schoolin professori Christos Mantzoroksen kanssa kehittänyt sovelluksen, joka antaa personoituja vinkkejä paremman unen, elämäntyylin, ruokavalion ja aktiivisuuden saavuttamiseksi. Käyttäjä voi yhdistää myös muut Samsungin älytuotteet, kuten television, kaiuttimen tai ilmanlämpöpumpun SleepSenseen optimaalisen nukkumisympäristön luomiseksi.

 

WW8500 AddWash

Yksikään sukka ei jää pesemättä innovatiivisella AddWash -pesukoneella

Moni on käynnistänyt pesukoneen vain huomatakseen myöhemmin, että lempipaita tai pariton sukka on jäänyt likavaatekoriin. Samsungin tekemän tutkimuksen mukaan 90 prosenttia kuluttajista on halunnut lisätä pyykkiä jo käynnissä olevaan pesukoneeseen.

Samsung WW8500 AddWash on huippumoderni pesukone, joka on kehitetty ratkaisemaan tämän ongelman. Pesukoneen voi pysäyttää koska vain kesken pesuohjelman ja lisätä tarvittaessa vaatteita. Pesu taukoaa napin painalluksella ja toisella taas aukeaa ovessa oleva lisäluukku, josta mahtuu lisäämään koneeseen vaikka farkut. WW8500 AddWash -pesukoneen käyttö onnistuu helposti myös älypuhelimella (Android ja iOS).  

Samsungin SuperSpeed -ominaisuuden ansiosta WW8500 AddWash selviää tuloksesta tinkimättä tavallisesta pesuohjelmasta alle tunnissa. Innovatiiviset teknologiat, kuten Eco Bubble™ ja Digital Inverter -moottori tekevät pesukoneesta tehokkaan, energiaa säästävän ja hiljaisen. Samsung jatkaa innovointia tehdäkseen elämästä moderneissa kodeissa parempaa ja helpompaa.

* Perustuu Samsungin omiin mittauksiin.                                                

 

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Antti Holopainen, Head of IM, a.holopainen@samsung.com, p. 040 803 5476

Simo Arvo, OS/G Viestintä, Simo Arvo, simo.arvo@osg.fi, p. 040 132 5682

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

 

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, äänentoistolaitteista, älypuhelimista, tableteista, wearables-laitteista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, ammattinäytöistä, SSD-levyistä, muistikorteista, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Älykoti- ja Digital Health -ratkaisumme ovat osoitus siitä, että olemme myös johtava toimija esineiden internet -tuotealueella. Palveluksessamme on 307 000 työntekijää 84 maassa ja vuotuinen myyntimme on 172 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista osoitteessa: www.samsung.com/fi ja virallisessa blogissamme: global.samsungtomorrow.com

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, äänentoistolaitteista, älypuhelimista, tableteista, wearables-laitteista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, ammattinäytöistä, SSD-levyistä, muistikorteista, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Älykoti- ja Digital Health -ratkaisumme ovat osoitus siitä, että olemme myös johtava toimija esineiden internet -tuotealueella. Palveluksessamme on 307 000 työntekijää 84 maassa ja vuotuinen myyntimme on 172 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista osoitteessa: www.samsung.com/fi ja virallisessa blogissamme: global.samsungtomorrow.com

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs