Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Samsung esittelee älykkäät LED-lamput

Samsung Electronics Nordic

Samsung esittelee älykkäät LED-lamput

Tiedote.
Julkaistu: 11.04.2014 klo 10:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Samsungin uusia LED-lamppuja voi ohjata älypuhelimella tai tabletilla.

Helsinki 11. huhtikuuta 2014 – Samsung julkisti huhtikuun alussa Frankfurtin Light + Buidling -messuilla LED-lamppu-uutuudet: kaksi älykästä LED-lamppua, joista toista ohjataan Bluetoothilla ja toista WiFi-yhteyden kautta.

Samsungin uudet Smart Bulb -LED-lamput voi sytyttää, sammuttaa tai himmentää älypuhelimen tai tabletin avulla. Käyttäjän pitää vain asentaa Samsung Smart Home -sovellus, johon voi yhdistää samanaikaisesti jopa 64 LED-lamppua. Valoa voi säätää kotoisan lämpimästä kylmän selkeään. Valon voimakkuutta voi myös himmentää 10 prosenttiin asti. Tavallisella käytöllä (4 tuntia päivässä) lamppujen vaihdosta ei tarvitse huolehtia seuraavaan kymmeneen vuoteen, sillä lamppujen paloaika on 15 000 tuntia.

Enää ei tarvitse lomalle lähtiessä lentokentällä miettiä, jäikö keittiön valo päälle. Bluetooth-ohjattavan lampun lisäksi Samsung esittelee myös WiFi-yhteyden kautta ohjattavan lampun, jonka avulla kodin valoja voi ohjata mistä vain.

Meillä on ainutlaatuisen pitkä kokemus LED-teknologiasta ja puolijohteiden kehittämisestä. Sen avulla meillä on rahkeet kehittää innovatiivisia älytuotteita myös LED-markkinoille. Valojen langaton ohjaaminen on vain alku älykkään kodin kehityksessä, sanoo Samsungin LED-tuotteista vastaava tuotepäällikkö Sebastian Wranå.

Samsungin uudet älykkäät LED-lamput saapuvat Suomessa kauppoihin syyskuussa.

 

Lisätietoja:

Lasse Pulkkinen, OSG Viestintä, lasse.pulkkinen@osg.fi, p. 0400 630 049

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, e.carrero@samsung.com, p. 0400 807 750

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita (Medialle)? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

 

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, on maailman johtava elektroniikkavalmistaja, joka avaa ihmisille uusia mahdollisuuksia ympäri maailman. Tinkimättömällä innovoinnilla muutamme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, tableteista, tietokoneista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, LTE-järjestelmistä, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Yrityksellä on 286 000 työntekijää 80 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto oli vuonna 2013 159,5 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista:www.samsung.com/fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs