Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Samsung ajaa ensimmäisenä kaarteeseen

Samsung Electronics Nordic

Samsung ajaa ensimmäisenä kaarteeseen

Tiedote.
Julkaistu: 18.09.2013 klo 10:22
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Samsung tuo ensimmäisenä Pohjoismaiden markkinoille kaarevat 55-tuuman OLED-televisiot.

Helsinki, 18. syyskuuta 2013 – Vuoden alussa Samsung esitteli kaarevat tulevaisuuden televisiot Las Vegasin CES-messuilla. Tulevaisuus on nyt täällä. Samsung tuo kaarevat OLED-tv:t myyntiin Suomessa lokakuussa.

Toisin kuin LCD-tekniikassa, OLED-näytön jokainen pikseli elää omaa elämäänsä. Pikselit ovat itsevalaisevia, mikä tarkoittaa, ettei erillistä taustavaloa tarvita. Tekniikka mahdollistaa entistä huikeamman kontrastin ja väritoiston, mustan tason ja harmaaerottelukyvyn. Tekniikan etuna on myös erittäin nopea vasteaika, mikä tarkoittaa, että futispelipaitojen tekstit ja savannilla temmeltävien seeprojen raidat pysyvät veitsenterävinä nopeimmissakin liikkeissä.

Sen lisäksi, että OLED-tv tarjoaa huikean kuvanlaadun, pehmeästi kaareva näyttö tarjoaa surround-kokemuksen silmille. Television jokainen pikseli on samalla etäisyydellä katsojan silmistä. Se luo panoraama-vaikutelman, joka tarjoaa entistä syvemmän katselukokemuksen. Kaarevan näytön efekti ei toimi pelkästään katsottaessa sitä suoraan edestäpäin sohvalta, vaan se tarjoaa ergonomisen katselukokemuksen myös kuvaa sivulta katsoville.

Vaikka OLED-tekniikassa ja kaarevassa muotoilussa on itsessään paljon ihmeteltävää, lukeutuu television ominaisuuksiin uusi MultiView-toiminto, joka mahdollistaa kahden eri lähteen katsomisen samanaikaisesti 3D-aktiivilaseilla. Enää ei tarvitse taistella kaukosäätimen herruudesta, vaan kaunareita ja lätkää voi katsoa samalta ruudulta samanaikaisesti. 3D-laseihin sisäänrakennetut kuulokkeet tarjoavat äänen suoraan katsojien korviin. Modernia televisionkatselua á la 2013!

Samsungin kaareva OLED-tv KE55S9C saapuu kauppoihin lokakuun alussa ja sen suositushinta on 7999 €.

Tekniset: OLED on lyhenne sanoista Organic Light Emitting Diode. KE55S9C:ssa on uusimmat Samsung Smart TV-ominaisuudet kuten Smart Hub -palveluvalikko, S Recommend-toiminto, ääni -ja liikeohjaus, monipuolinen sovellusvalikoima ja VOD-palvelut. KE55S9C on myös turvattu tulevaisuuden varalta. Televisio tukee Evolution Kit-laitetta, jolla televisioon voidaan päivittää muun muassa tuki uusille formaateille ja ominaisuuksille.

 

Lasse Pulkkinen OS/G Viestintä, lasse.pulkkinen@osg.fi, p. 0400 630049

Testilaitteet medialle: SamsungPR@osg.fi; 0400-630049

A/V Myyntipäällikkö: Markus Nummisalo, m.nummisalo@samsung.com, +358 400 569 228

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, e.carrero@samsung.com, p. 0400 807 750

Simo Arvo OS/G Viestintä, simo.arvo@osg.fi, p. 040 132 5682

Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

 

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava kuluttajaelektroniikan ja komponenttien valmistaja. Samsungin innovatiivisten tuotteiden portfolioon kuuluvat mm. televisiot, älypuhelimet, tietokoneet, tulostimet ja monitoimilaitteet, kodinkoneet, lääketieteelliset laitteet, puolijohteet ja LED-tuotteet. Yrityksellä on 236 000 työntekijää 79 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto on vuonna 2012 187,8 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Samsungin tavoitteena on tarjota enemmän mahdollisuuksia ihmisille eri puolella maailmaa. Lisätietoja Samsungista: www.samsung.com/fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs