Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Relacomille pohjoismainen sopimus Varner Retail AS:n kanssa

Relacomille pohjoismainen sopimus Varner Retail AS:n kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 08.05.2012 klo 08:35
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Relacomille pohjoismainen sopimus Varner Retail AS:n kanssa

Varner Retail AS on valinnut kymmenen erikoistavaraliikeketjunsa asennuspalveluiden toimittajaksi Relacomin. Sopimuksen piiriin kuuluvia liikeketjuja ovat esimerkiksi BikBok, Carlings, Cubus  ja Dressman.

Sopimus koskee Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa noin 1 200 liikettä, joiden kassa- ja maksulaitteiden asennus- ja ylläpitopalveluista Relacom jatkossa vastaa. Sopimus on kaksivuotinen.

Relacom on viime aikoina panostanut voimakkaasti M2M-palveluihin, joihin kuuluvat myös kauppojen laitteisiin liittyvät palvelut. Pohjoismaisen palveluverkostonsa ja yhtenäisten prosessiensa ansiosta Relacom voi tarjota asennus- ja ylläpitopalveluja myös maantieteellisesti laajasti levittyneille kauppaketjuille, jotka vaativat yhtenäisiä toimintatapoja. Koordinoituja toimintamalleja vaativat esimerkiksi kauppaketjujen kassajärjestelmät, joiden pitää kommunikoida keskenään tietoverkkojen yli.

– Varner Retail AS:n kanssa solmittu kauppa todistaa, että Relacom pystyy täyttämään kaupan alan korkeat vaatimukset asennustoimenpiteiden nopeiden vasteaikojen ja korkean palvelukyvyn suhteen. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että pääsemme tarjoamaan palvelujamme koordinoidusti neljässä maassa – juuri strategiamme mukaisesti, Relacomin toimitusjohtaja ja konsernijohtaja Thomas Körmendi sanoo.

Lisätietoja:

Antti Salonen

account manager

GSM: +358 40 752 1023

s-posti: antti.salonen@fi.relacom.com

 

Antti Siipola

liiketoimintayksikön johtaja

GSM: +358 40 545 5469

s-posti: antti.siipola@fi.relacom.com

www.relacom.com

Liitetiedostot

Relacom Finland Oy on valtakunnallisesti toimiva palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan saamaan enemmän etua verkko- ja järjestelmäinvestoinneistaan. Olemme yksi Suomen ja Pohjoismaiden johtavista kumppaneista verkkojen ja järjestelmien rakentamisessa, asentamisessa ja ylläpitämisessä. Monipuolinen osaamisemme kattaa teleoperaattoreiden tietoliikenneverkot, energiaverkot sekä yritysratkaisut ja laitejärjestelmät. Meidät tunnetaan Suomen johtavana kentällä tehtävien verkkopalveluiden toimittajana. Kuulumme kansainväliseen Relacom-konserniin, minkä ansiosta voimme palvella asiakkaitamme integroidusti kaikissa Pohjoismaissa ja Puolassa. Suomessa Relacomin palveluksessa työskentelee 750 alansa ammattilaista.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs