Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » PPO-Elektroniikalle tunnustusta Venäjällä tekemästään paloturvallisuustyöstä

PPO-Elektroniikka Oy

PPO-Elektroniikalle tunnustusta Venäjällä tekemästään paloturvallisuustyöstä

Tiedote.
Julkaistu: 07.10.2016 klo 09:30
Julkaisija: PPO-Elektroniikka Oy

Pietarin kaupunginhallitus on antanut tunnustusta PPO-Elektroniikan pitkäaikaisesta paloturvallisuustyöstä Pietarissa. PPO-Elektroniikka on tehnyt yhteistyötä Pietarin kaupungin, paikallisten paloturvallisuusorganisaatioiden sekä viranomaisten kanssa 2000-luvun alusta lähtien.  

Pietarin kaupunki ilmaisi antamassaan kunniakirjassa kiitollisuutensa PPO-Elektroniikan toiminnasta paloturvallisuusratkaisujen kehittämisessä ja toteutuksessa.

PPO-Elektroniikka käynnisti suomalaisen Softex Oy:n palosammutusjärjestelmien viennin vuonna 2003. 
─ Olemme toimittaneet Venäjälle yli sata järjestelmää. Esimerkiksi Alexandrinsky-teatteri, Lenta-kauppakeskukset, Ambassador-hotelli sekä useat suuret logistiikkakeskukset kuten Osinovaya Roschan tulliterminaali ja Troitskiy Logopark ovat suojattu palonsammutusjärjestelmillämme. Yhteistyö venäläisten viranomaisten kanssa on ollut sujuvaa, kertoo toimitusjohtaja Timo Ohtonen. 
─ Viime aikojen taloudellinen tilanne on hankaloittanut vientiä, mutta jatkuva yhteistyö toimii siitä huolimatta, toteaa Ohtonen tyytyväisenä. Maajohtajana toimiva Boris Rybalchenko työskentelee Pietarin toimistosta käsin.

Kansainvälisesti hyväksytty Softex-vesisumusammutusjärjestelmä on vähän vettä käyttävä matalapaineinen sammutusjärjestelmä kiinteistöjen ja laivojen palosuojaukseen.  Palo tukahtuu Softex-suuttimilla aikaansaadulla sumulla. Sumu koostuu veden ja Softdrops–sammutusaineen seoksesta. Sammutuksessa käytetty pieni vesimäärä minimoi vesivahingot.

Huom. Uutinen englanniksi ja venäjäksi liitteinä.


Lisätietoa:  
Timo Ohtonen
Toimitusjohtaja
PPO-Elektroniikka Oy
Kaarelantie 21
00430 Helsinki
Finland
+358 400 420 393
timo.ohtonen@ppo-elektroniikka.fi

In Russian:
Boris Rybalchenko
Maajohtaja
+7 921 995-6425/ boris1@yandex.ru

 

 

 

Liitetiedostot

Suunnittelemme, valmistamme, maahantuomme ja viemme vaativaa valvontaelektroniikkaa ja rakennamme yksilöllisiä ratkaisuja. Meillä on myös sähköurakointioikeudet (S2).
www.ppo-elektroniikka.fiwww.ppo-verkkokauppa.fi

 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs