Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Pilkingtonin matalaheijasteiset lasit digitaalisiin opasteisiin

Pilkington Lahden Lasitehdas Oy

Pilkingtonin matalaheijasteiset lasit digitaalisiin opasteisiin

Tiedote.
Julkaistu: 04.02.2015 klo 10:01
Julkaisija: Pilkington Lahden Lasitehdas Oy

Pilkingtonin matalaheijasteiset lasit digitaalisiin opasteisiin

Digitaalisten opasteiden ja näyttöjen kysyntä on tasaisessa kasvussa. NSG Group tarjoaa laajan valikoiman kestäviä, pyrolyyttisiä, karkaistavia ja matalaheijasteisia laseja, jotka sopivat loistavasti kaikenlaisiin digitaalisiin opasteisiin ja kosketusnäyttöihin.

 Monoliittinen Pilkington OptiView™ -vähentää heijastuksia mm. televisioissa, litteissä näytöissä, tietokoneruuduissa, lentokoneiden ikkunoissa ja erilaisissa elektronisissa näyttötauluissa. Tällä suorituskykyisellä tuotteella saavutetaan matalampi heijaste ja korkea valonläpäisy erilaisissa digital signage –sovelluksissa.

 NSG Group julkistaa uuden matalaheijasteisen Pilkington OptiView™ Protect -lasin Amsterdamin ISE-messuilla 10.-12.2.2015. Pilkington OptiView™ Protect on laminoitu lasi, jossa on pyrolyyttinen heijastuksia estävä pinnoite. Se tarjoaa laminoidun lasin turvaominaisuudet. Tämä matalaheijasteinen lasi sopii ominaisuuksiltaan hyvin ulkotiloissa oleviin opasteisiin. Näihin ominaisuuksiin kuuluvat mm. korkea valonläpäisy, alhainen heijastavuus, värineutraalius ja UV-suojaus.

 Nämä ovat vain joitakin esimerkkejä niistä erittäin suorituskykyisistä lasituotteista, jotka ovat esillä NSG Groupin osastolla #8-D352.

 

Saat lisätietoja: http://www.pilkington.com/en/digital-signage

 

Huomautus toimittajille:

NSG Group on maailman johtavia lasin ja lasitusjärjestelmien valmistajia kolmella keskeisellä liiketoiminta-alueella: ajoneuvolasi, arkkitehtoninen lasi ja tekninen lasi. Ajoneuvolasia käytetään alkuperäisosina, jälkimarkkinoiden varaosina ja erikoisajoneuvojen lasituksessa. Arkkitehtonista lasia käytetään arkkitehtuurissa ja aurinkoenergiasovelluksissa. Teknisiin laseihin kuuluvat näyttöjen erittäin ohuet lasit, linssit ja tulostinten valojohteet sekä paristojen erottimissa ja moottoreiden jakohihnoissa käytettävä lasikuitu. Meillä on suuret markkinaosuudet useimmilla rakennus- ja ajoneuvoteollisuuden tuotemarkkinoilla ympäri maailmaa, joten voimme vastata asiakkaiden tarpeisiin erityisesti autojen alkuperäisosien kohdalla yhä globaalimmin. 41 % NSG Groupin myynnistä tulee Euroopasta, 29 % Japanista ja 13 % Pohjois-Amerikasta. Loput 17 % myynnistä tulee pääasiassa Etelä-Amerikasta, Kiinasta, Lounais-Aasiasta ja Venäjältä.

Liitetiedostot

Pilkington Lahden Lasitehdas Oy

Pilkingtonin nimi on liitetty läheisesti lasiin jo vuodesta 1826. Vuonna 2006 japanilainen NSG Group osti Pilkington plc:n ja nimi Pilkington säilytettiin NSG Groupin rakennus- ja autolasipuolen tuotenimenä. Laajentunut NSG Group on yksi maailman suurimmista lasin ja lasituotteiden valmistajista rakennusteollisuudelle, autoteollisuudelle ja erikoislasisektorille. Valmistustoimintaa on 29 maassa, neljässä maanosassa ja myyntiä noin 130 maassa. Tilivuonna joka päättyi 31.3.2012 NSG Group raportoi myynniksi noin 5 miljardia euroa. NSG Groupin liikevaihdosta 41% tuli Euroopasta, 29% Japanista, 14% Pohjois-Amerikasta ja 16% muualta maailmasta.

www.pilkington.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs