Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Paulig Cupsololla suomalaisten suosikkikahvit aina tuoreena kuppi kerrallaan

Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Paulig Cupsololla suomalaisten suosikkikahvit aina tuoreena kuppi kerrallaan

Tiedote.
Julkaistu: 26.11.2013 klo 08:00
Julkaisija: Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Olitpa Juhla Mokan, erikoiskahvin tai muiden herkullisten juomien ystävä, Paulig Cupsololla valmistat laadukkaat juomat 16 tuotteen valikoimasta käden käänteessä – kuppi kerrallaan ja taatusti tuoreena.

Kapselikeitinten suosio on kasvanut maailmanlaajuisesti hurjaa vauhtia ja yhä useammasta suomalaiskodistakin löytyy jo tämä uuden ajan keitin. Laitteen suosio perustuu sen helppokäyttöisyyteen ja nopeuteen, sillä halusitpa kahvin, kaakaon tai aromikkaan teen, juoma syntyy napin painalluksella. Kahviloista tutut espressot ja cappuccinot syntyvät käden käänteessä oman kodin keittiössä.

Perinteistä  Juhla Mokkaa uudella tavalla
Kahvi on suomalaisten sydäntä lähellä, joten kaikesta huolimatta on tärkeää, että tutut maut säilyvät ennallaan. – Meille on tärkeää, että kaikki Cupsolo-maut on kehitetty suomalaiseen makuun, Pauligin päämaistaja Marja Touri toteaa. Paulig Cupsolon kahvi- ja juomakapselit onkin kehitetty Tourin johdolla. Kahvit on valmistettu Pauligin korkealaatuisista raakakahveista ja niiden maku on testattu huolella. Kehitystyössä on varmistettu, että jokainen Cupsolo-kupillinen täyttää sekä suomalaisten että Pauligin maku- ja laatuodotukset sekä suomalaisen pehmeän veden erityisvaatimukset. – Esimerkiksi Juhla Mokan maku on aivan ainutlaatuinen, joten vaati työtä saada juuri oikeanlainen maku paketoitua pieneen kapseliin: tekniikka, nopeus ja kahvin maku oli saatava keskustelemaan keskenään.  Kärsivällisellä työllä se kuitenkin syntyi.

Aitoa herkullista suodatinkahvia kapselilaitteella
Suomalaiset ovat perinteisesti suodatinkahvikansaa, mutta kapselikeittimillä ei yleensä saa perinteistä suomalaista suodatinkahvia.  Tämäkin asia on ratkaistu Paulig Cupsolon tuotekehityksessä ainutlaatuisella tavalla. – Juhla Mokan kapseliversiossa kahvi syntyy kuten suodatinlaitteella, sillä moninkertaisesti patentoidun kapselin pohjassa on suodatin. Huomattavaa on myös se, että kapselissa oleva kahvi on todellakin aitoa kahvia. Valmistusmenetelmä vain eroaa perinteisestä, Touri valottaa.

Helppo laite, upeat espressot
Itse laite on erittäin helppo käyttää. – Paulig Cupsolo on kotikäyttöön tarkoitettu ammattilaistason laite, sillä siinä on 19 barin paine, mikä vastaa kahviloissa käytettävien laitteiden tehoa, Sales Manager Juhani Oranen kertoo. Barit tarkoittavat pumpun painetta, millä kahvi uutetaan kapselin läpi. Mitä kovempi paine, sitä hienompi crema kahviin muodostuu. Crema taas auttaa säilyttämään juoman aromit hyvinä pidempään. – Moni onkin ihastellut Cupsololla valmistetun espresson paksua cremaa ja intensiivistä makua, Oranen lisää.  
Laite on myös kooltaan kompakti, jolloin se löytää helposti paikan pienemmässäkin keittiössä tai vaikkapa asuntovaunussa, veneessä tai mökillä. – Cupsolo soveltuu mainiosti mökille myös sen takia, että kahvikapselit säilyvät tuoreena pidempään kuin perinteinen kahvipaketti. Laite on myös turvallinen, sillä  siinä on automaattinen virrankatkaisu, Oranen kertoo. Touri muistuttaa myös, että kun Cupsololla juomaa valmistetaan kuppi kerrallaan, ei synny ylijäämää eikä kahvia tarvitse kaataa viemäriin.

Kahvia, kaakaota vai glögiä?
Tuttujen suomalaisten suosikkikahvien ja espressojen lisäksi Cupsololla valmistuvat helposti myös aromikas tee, suklainen Tazza-kaakao sekä muut herkulliset juomat. Erilaisia makuja on tällä hetkellä valikoimassa kuusitoista ja koko ajan kehitetään lisää. Tuoreimmat uutuudet ovat glögi ja Vanilla Latte. Cupsololla onkin mukava kokeilla erilaisia makuja, ja halutessaan jokainen perheen jäsen voi näppärästi valmistaa oman suosikkijuomansa. – Periaatteena on, että kaikki maut kehitetään suomalaisten toiveita kuunnellen.  Olemmekin iloisia siitä, että meille lähetetään runsaasti toiveita palautekanavamme kautta ja pystymme reagoimaan niihin nopeallakin aikataululla, Touri kertoo. Ehkäpä siinä on syy, miksi 95%* Cupsolon omistajista suosittelee sitä.

Lisätietoa ja yhteydenotot: http://bit.ly/HRMev1

Editori Helsinki Oy - yritysviestinnän asiantuntija


Editori.fi-asiantuntijakanava tuo esille oman alansa asiantuntijat, persoonat ja vaikuttajat. www.editori.fi


Lisätiedot: Valtteri Rantalainen | p. 09 4241 2223 | valtteri.rantalainen(a)editorhelsinki.fi | www.editorhelsinki.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs