Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Pankit, vakuutusyhtiöt ja verottaja ovat jo onnistuneet – oletko seuraava onnistuja?

Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Pankit, vakuutusyhtiöt ja verottaja ovat jo onnistuneet – oletko seuraava onnistuja?

Tiedote.
Julkaistu: 29.10.2014 klo 08:00
Julkaisija: Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Sähköisen asioinnin ratkaisut alentavat todistetusti terveydenhuollon kokonaiskustannuksia ja sujuvoittavat hoitoprosesseja.

Kokemus puhuu puolestaan, sillä Mawell on Suomen johtava yksityinen terveysneuvonnan ja ikäihmisten palveluohjauksen tarjoaja. – Palvelemme vuosittain noin miljoonaa kansalaista terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa Suomessa, avainasiakaspäällikkö Kai Juusola kertoo.

Sähköisellä asioinnilla konkreettisia hyötyjä

Mawellilla uskotaan vahvasti siihen, että sähköisellä asioinnilla saadaan aikaan konkreettisia hyötyjä sosiaali- ja terveyspalveluissa. – Meillä on selkeää näyttöä siitä miten sähköisen asioinnin ratkaisujen avulla on kyetty samanaikaisesti parantamaan asiakaspalvelua ja hoidon laatua sekä luomaan säästöjä, ratkaisuarkkitehti Janne Vepsäläinen toteaa. – Mobiilisovelluksemme helpottavat myös kroonisesti sairaiden potilaiden sekä heitä hoitavien ammattilaisten arkea, Juusola lisää.

Oikeansuuntaista ohjausta hoitotyöhön

Mawellin sähköisen asioinnin palvelukonsepti Mawell S7 on kehitetty nimenomaan terveydenhuollon käyttöön. – Se auttaa vastaamaan alaan kohdistuviin laatu- ja tehokkuusvaatimuksiin ja soveltuu perus- ja erikoissairaanhoitoon, työterveyshuoltoon, sosiaalihuoltoon sekä yksityisille hyvinvointialan palveluntarjoajille, Juusola toteaa.

Miten sähköinen asiointi­palvelu käytännössä toimii?

– Asiakas voi täyttää esimerkiksi verenpaineen seurantatiedot tietokoneella tai mobiilisovellukseen. Seuraavalla käynnillä järjestelmässä näkyvät potilaan seurantatiedot, joiden perusteella hoitohenkilöstö voi tehdä nopeasti päätelmät. Sama toimintamalli soveltuu myös astma-, diabetes- ja INR-hoitoihin. Mawell S7 -ratkaisun vahvuus piileekin siinä, että se kannustaa ihmisiä huolehtimaan itse omasta hyvinvoinnistaan. Samalla se antaa terveyden- ja sosiaalihuollon ammattilaisille enemmän aikaa hoitaa niitä asiakkaita, jotka tarvitsevat henkilökohtaisia tapaamisia, Vepsäläinen painottaa.

Kohti älykästä asiakasohjausta

– Tulevaisuuden hoitotyössä korostuvat älykäs tarvearvio ja asiakasohjaus. Se tarkoittaa, että potilaan tarve tunnistetaan tietojen perusteella ja hänet ohjataan tietojen tai tarvittavien lisäkysymysten avulla joko ohjeisiin, tietoon tai sote-palveluihin. Näin teknologia vapauttaa ammattilaisten resurssit juuri sinne missä niitä tarvitaan. Sähköiset ratkaisumme ovat vahvasti mukana tässä kehityksessä, Juusola toteaa.

Teksti: Mia Heiskanen
Lisätietoa ja yhteydenotot: http://bit.ly/1wDj6g0
Julkaisija: Editori.fi

Editori Helsinki Oy - yritysviestinnän asiantuntija


Editori.fi-asiantuntijakanava tuo esille oman alansa asiantuntijat, persoonat ja vaikuttajat. www.editori.fi


Lisätiedot: Valtteri Rantalainen | p. 09 4241 2223 | valtteri.rantalainen(a)editorhelsinki.fi | www.editorhelsinki.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs