Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Linnan Kehitys ja HAMK tuovat yhdessä Bruce Oreckin Innoparkin bisnestapahtumaan

Linnan Kehitys Oy

Linnan Kehitys ja HAMK tuovat yhdessä Bruce Oreckin Innoparkin bisnestapahtumaan

Tiedote.
Julkaistu: 21.09.2016 klo 11:29
Julkaisija: Linnan Kehitys Oy

Toista kertaa järjestettävä Bisnestä korkeakoulukeskuksessa -tapahtuma saa tänä vuonna pääpuhujaksi Yhdysvaltojen edellisen Suomen suurlähettilään, Bruce Oreckin. Linnan Kehitys ja Hamk haluavat yhdessä tarjota yrityksille mielenkiintoisia aiheita kansainvälisessä ilmapiirissä.

Verkostoitumistapahtuma yhdistää yritykset ja opiskelijat. Yritykset voivat tehdä nopean rekrytoinnin ja opiskelijat löytää loistavia näytön paikkoja. Tapahtumassa pääsee myös hyppäämään virtuaalitodellisuuteen ja toteamaan miten tuottavuutta tehdään digitaalisella tuotesuunnittelulla.

Tapahtuma järjestetään 27.10.2016 Innoparkissa ja Hamkissa. Bruce Oreckin puhe "Turning Sisu in Success" käsittelee suomalaisten yritysten kasvamista, menestymistä ja kansainvälistymistä kovassa globaalissa kilpailussa. - Kansainvälinen kilpailukyky on tällä vuosisadalla kiinni ideoista. Parhaiten menestyvät ne, joilla on parhaat ideat. Suomessa on hyvä koulutustaso ja erinomaisia innovaatioita, mutta yrityskulttuuri vaatii ravistelemista. Lakien, rakenteiden ja ajattelutavan on muututtava nopeasti, jotta parhaat ideat saadaan ajoissa markkinoille ja niiden arvo hyödynnettyä, Bruce Oreck painottaa.

 

Speed Dating ja Pre-Slush – nopea rekrytointi ja hyvät liikeideat esiin 

Hämeenlinnan tapahtuma sisältää ohjelmaa aamupäivästä iltapäivään. Aamupäivän aloittaa Speed Dating – pikadeitit - joka on yritysten ja opiskelijoiden kohtaamispaikka. Yritykset voivat löytää parissa minuutissa osaavan tekijän, joka tuo tullessaan tuoreinta tietoa ja raikkaita ideoita. Opiskelijat ovat innokkaita tulemaan työharjoitteluun, tekemään projekteja tai opinnäytetyötä ja vaikka solmimaan työsuhteen.

Iltapäivän päättää Pre-Slush – parhaiden yritysideoitten pitchaustilaisuus. Raadin muodostavat Bruce Oreck, Slush-organisaation edustaja ja hämeenlinnalainen yrittäjä Säde Sonck. Pre-Slush toimii parhaalle pitchaukselle ponnahduslautana valtakunnalliseen Slush 2016 -tapahtumaan Helsinkiin.

Tilaisuuteen odotetaan 300 osallistujaa. Ilmoittautuminen maksuttomaan tilaisuuteen verkossa osoitteessa ww.linnan.fi – Ajankohtaiset tapahtumat. Tilaa rajoitetusti, kannattaa ilmoittautua ajoissa, viimeistään 14.10.

 

Lisätietoja antavat

 

Bisnestä Korkeakoulukeskuksessa -tapahtuma:

Linnan Kehitys Oy| Anastasia Kanervisto|050 440 0306 |anastasia.kanervisto@linnan.fi


Speed Dating:

Hamk | Eveliina Toivonen | 040 826 0733| eveliiina.toivonen@hamk.fi

Pre-Slush:

Hamk | Jukka Raitanen | 040 836 88076 | jukka.raitanen@hamk.fi

KUVA: Bruce Oreck

 

 

Liitetiedostot

Linnan Kehitys Oy on Hämeenlinnan kaupungin omistama elinkeinoyhtiö. Tehtävänämme on lisätä Hämeenlinnan tunnettuutta ja taloudellista kasvua verotuloina sijoittuvien yritysten, tapahtumien ja uusien asukkaiden kautta. Tavoitteenamme on, että Hämeenlinna on kehittyvä, kasvava ja elinvoimainen kaupunki.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs