Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » LG:n uusimmissa OLED-televisioissa HDR-yhteensopivuus

LG Electronics

LG:n uusimmissa OLED-televisioissa HDR-yhteensopivuus

Tiedote.
Julkaistu: 30.08.2016 klo 09:21
Julkaisija: LG Electronics

LG havainnollistaa HDR-sisältöjä esittelemällä yhteensopivuutta kolmen HDR-teknologian kanssa

Helsinki, 29.8.2016 – LG Electronics ja joukko sisällöntarjoajia esittelevät HDR-teknologian tehokkuutta IFA 2016 -tapahtumassa Berliinissä. Esittelytilaisuuden tarkoitus on havainnollistaa LG:n johtavaa asemaa televisiomarkkinoilla ja tarjota messuvieraille mahdollisuus kokea HDR-sisältöjä LG:n OLED-televisioilla. LG:n esittelytilassa on mahdollisuus nähdä Dolby Vision HDR- ja Hybrid Log Gamma (HLG) -teknologioilla paranneltuja sisältöjä.

LG:n OLED-televisiot tukevat niin avointa HDR10-formaattia kuin Dolby Vision -formaattia, jota elokuvantekijät ja sisällöntarjoajat suosivat. Kaikki merkittävät elokuvastudiot ovat sitoutuneet tukemaan Dolby Vision -formaattia ja useat sisällöntarjoajat ovat tehneet siitä suoratoistopalvelujensa oletusformaatin.

LG järjestää yhdessä kumppaniensa kanssa useita HDR-esittelyjä IFA-messuilla. Yhdessä havainnollistuksessa lähetetään HLG-sisältöä käyttämällä ASTRA-satelliittiverkostoa ja BBC:n lähetysjärjestelmää. HLG on uusi HDR-standardi, joka on kehitetty yhteistyössä Ison-Britannian BBC:n ja Japanin yleisradioyhtiö NHK:n kanssa. HLG soveltaa jakeluun yhtä bittivirtaa, jonka niin HDR-vastaanottimet kuin vanhemmatkin vastaanottimet ilman HDR-tukea voivat tulkita. Uusi standardi on suunniteltu mahdollistamaan suorat HDR-lähetykset ja HDR-sisältöjen lähetys kaapeliverkossa. HLG onkin erinomainen vaihtoehto HDR-lähetyksiin tähtääville yhtiöille.

LG on ensimmäinen yhtiö, joka esittelee HDR-teknologiaa HFR- ja HLG-tekniikkaan yhdistettynä. LG esittelee HFR HLG -sisältöä yhdessä BBC:n ja Euroopan yleisradiounionin kanssa. Sisältö on yhteensopiva sekä MPEG DASH -suoratoistotekniikan että DVB-T2:n kanssa. HFR on uusi teknologia, joka parantaa Ultra HD -sisältöjä entisestään toistamalla niitä jopa 100–120 kuvan kehysnopeudella. Korkeampi kuvataajuus välittyy katsojalle realistisempana ja sujuvampana liikkeenä.

”LG:n OLED-televisiot ja niiden ennennäkemätön teknologinen joustavuus tarjoavat markkinoiden edistyksellisimmät HDR-valmiudet nyt ja tulevaisuudessa”, sanoo Brian Kwon, LG Electronicsin Home Entertainment -yksikön toimitusjohtaja. ”Tulevaisuuden HDR-teknologia tuo rikkaan HDR-sisällön entistä useampien kuluttajien saataville formaattiin katsomatta.”

IFA 2016 -tapahtumassa vierailevat ovat tervetulleita tutustumaan LG:n esittelyalueeseen hallissa 18 Messe Berlin -alueella 2.–7.9. Paikalla on mahdollista kokea HDR-sisältöjä OLED-televisioilla esitettynä.

Lisätietoja:

LG-One Finland/Hill+Knowlton Strategies
Puh: +358 9 3486 1244
Sähköposti: LG-OneFinland@lg-one.com

Erik Åhsgren
HE-tuoteasiantuntija
LG Electronics Nordic AB
Box 83, 164 94 Kista
Matkapuhelin: +46 (0) 72 162 91 10
Sähköposti: erik.ahsgren@lge.com

Liitetiedostot

LG Electronics
LG Electronics Inc. (KSE: 066570.KS) on maailman johtava viihde-elektroniikan, kodintekniikan sekä langattoman viestinnän ratkaisujen toimittaja, jolla on 83 000 työntekijää 119 toimipisteessä ympäri maailman. LG:n liikevaihto vuonna 2014 oli 55,91 miljardia Yhdysvaltain dollaria. LG jaetaan neljään liiketoiminta-alueeseen – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution ja Vehicle Components. Yhtiö on maailman suurimpia taulutelevisioiden, matkapuhelimien, ilmalämpöpumppujen sekä pesukoneiden ja kylmälaitteiden valmistajia. LG Electronics on toiminut Pohjoismaissa lokakuusta 1999 lähtien. Pohjoismaiden liikevaihto oli vuonna 2014 noin 2,2 miljardia Ruotsin kruunua. Lisätietoja: www.lg.com.

LG Electronics Home Entertainment
LG Home Entertainment Company (HE) on johtava kansainvälinen televisioiden, näyttöjen, digitaalisten infonäyttöjen, audio- ja videotuotteiden sekä tietokoneiden ja turvajärjestelmien valmistaja. LG pyrkii teknologiaa hyödyntämällä kehittämään tuotteita, joiden älykkäät toiminnot ja tyylipuhdas muotoilu vastaavat kansainvälisten kuluttajien tarpeisiin. LG:n kuluttajatuotteita ovat CINEMA 3D, Smart-TV, OLED-TV ja IPS-näytöt, ulkoiset muistiyksiköt, kotiteatterijärjestelmät ja Blu-ray-soittimet. LG:n B2B-tuotteita ovat digitaaliset infonäytöt, hotelli-TV-järjestelmät, videoneuvotteluvälineet ja IP-turvakamerat.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs