Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » LG:n uudet Bluetooth-kaiuttimet on suunniteltu aktiivista elämäntyyliä ajatellen

LG Electronics

LG:n uudet Bluetooth-kaiuttimet on suunniteltu aktiivista elämäntyyliä ajatellen

Tiedote.
Julkaistu: 23.08.2016 klo 15:52
Julkaisija: LG Electronics

Uudet kaiuttimet tuottavat laadukasta ääntä ja kulkevat helposti mukana joka tilanteessa

Helsinki, 23.8.2016 – LG:n uusi Bluetooth-kaiuttimien PH-sarja (mallit PH1, PH2, PH3 ja PH4) esittelee joukon uusia ominaisuuksia tyylikkäässä paketissa. PH-mallisto tarjoaa ihanteellisen kuunteluelämyksen niin sisätiloissa kuin ulkona.

PH2- ja PH4-kaiuttimet ovat hyvä valinta henkilöille, joille keveys ja kestävyys ovat tärkeintä. Vain 167 grammaa painava PH2 on kooltaan kompakti ja kestää vesiroiskeet, minkä ansiosta se tarjoaa korkealaatuista äänentoistoa myös aktiivisille musiikinystäville. Monipuolinen PH2 on kestävä, mikä tekee siitä hyvän ulkoilukumppanin. Hieman tehokkaampi PH4 sopii leireilyyn ja grillijuhliin, joissa usein tarvitaan voimakkaampaa äänentoistoa. PH4 tuottaa vahvaa ja rikasta ääntä, mutta on samalla joustava ja helposti mukana kulkeva. Tästä syystä se on erinomainen ratkaisu musiikinystäville, jotka eivät halua tehdä kompromisseja.

PH2- ja PH4-kaiuttimissa on hihna, jonka ansiosta kaiuttimet on helppo kiinnittää erilaisille pinnoille. Sade ja vesiroiskeet eivät haittaa kaiuttimia niiden vedenkestävän muotoilun ansiosta, ja ne voikin ottaa mukaan lähes minne vain. Molemmat kaiuttimet tarjoavat kirkkaan äänentoiston missä vain ympäristössä 360 asteen kattavuuden ja Bass Boost -toiminnon ansiosta. Kaksitieperiaatteella toimivat passiiviset elementit parantavat äänenlaatua ja tarjoavat vertaansa vailla olevan basson verrattuna muihin samankokoisiin kaiuttimiin. LED-näytöt ja hyvä akunkesto (PH2: 6 tuntia, PH4: 10 tuntia) tekevät kaiuttimista helpon valinnan elämäntyyliltään aktiivisille ihmisille.

Muotoilultaan ainutlaatuinen PH3 on suunniteltu sopimaan kaikenlaisiin sisustuksiin. Sisäänrakennetut valot auttavat tunnelman luomisessa niin yöpöydällä kuin puutarhassa. PH3-kauttimelle on tarjolla kolme värivaihtoehtoa, viisi erilaista valaistusasetusta useilla väreillä ja sisäänrakennettu akku, joka kestää kymmenen tuntia.

Jokaisessa kolmessa kaiuttimessa on lisäliitin, jolla sen voi yhdistää laitteisiin, joissa ei ole Bluetoothia, kuten vanhemmat MP3- ja CD-soittimet. Kaiuttimiin voi yhdistää MultiPoint-toiminnolla enimmillään kaksi Bluetooth-laitetta yhtä aikaa.

Jokaiseen huoneeseen sopiva PH1-kaiutin on varustettu sisäänrakennetulla tunnelmavalaistuksella, ja sen akku kestää viisi tuntia. Kevyen painonsa ja helposti siirreltävän muotoilunsa ansiosta PH1-kaiutinta voi käyttää myös yölamppuna.

”Me LG:llä pyrimme kehittämään tuotteita, jotka auttavat kuluttajia heidän jokapäiväisessä elämässään”, sanoo Brian Kwon LG Electronicsin Home Entertainment -yksikön toimitusjohtaja. ”Uskon, että asiakkaat löytävät ihanteellisen ratkaisun joka tilanteeseen laajasta langattomien kaiuttimien valikoimastamme.”

IFA 2016 -tapahtumassa vierailevilla on mahdollisuus tutustua ja kokeilla uusia tuotteita LG:n esittelyalueella hallissa 18.

Lisätietoja:
LG-One Finland/Hill+Knowlton Strategies
Puh: +358 9 3486 1244
Sähköposti: LG-OneFinland@lg-one.com

Erik Åhsgren
HE-tuoteasiantuntija
LG Electronics Nordic AB
Box 83, 164 94 Kista
Matkapuhelin: +46 (0) 72 162 91 10
Sähköposti: erik.ahsgren@lge.com

Liitetiedostot

LG Electronics
LG Electronics Inc. (KSE: 066570.KS) on maailman johtava viihde-elektroniikan, kodintekniikan sekä langattoman viestinnän ratkaisujen toimittaja, jolla on 83 000 työntekijää 119 toimipisteessä ympäri maailman. LG:n liikevaihto vuonna 2014 oli 55,91 miljardia Yhdysvaltain dollaria. LG jaetaan neljään liiketoiminta-alueeseen – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution ja Vehicle Components. Yhtiö on maailman suurimpia taulutelevisioiden, matkapuhelimien, ilmalämpöpumppujen sekä pesukoneiden ja kylmälaitteiden valmistajia. LG Electronics on toiminut Pohjoismaissa lokakuusta 1999 lähtien. Pohjoismaiden liikevaihto oli vuonna 2014 noin 2,2 miljardia Ruotsin kruunua. Lisätietoja: www.lg.com.

LG Electronics Home Entertainment
LG Home Entertainment Company (HE) on johtava kansainvälinen televisioiden, näyttöjen, digitaalisten infonäyttöjen, audio- ja videotuotteiden sekä tietokoneiden ja turvajärjestelmien valmistaja. LG pyrkii teknologiaa hyödyntämällä kehittämään tuotteita, joiden älykkäät toiminnot ja tyylipuhdas muotoilu vastaavat kansainvälisten kuluttajien tarpeisiin. LG:n kuluttajatuotteita ovat CINEMA 3D, Smart-TV, OLED-TV ja IPS-näytöt, ulkoiset muistiyksiköt, kotiteatterijärjestelmät ja Blu-ray-soittimet. LG:n B2B-tuotteita ovat digitaaliset infonäytöt, hotelli-TV-järjestelmät, videoneuvotteluvälineet ja IP-turvakamerat.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs