Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » LG LANSEERAA LÄPINÄKYVÄLLÄ LCD-NÄYTÖLLÄ VARUSTETUN JÄÄKAAPIN

LG Electronics

LG LANSEERAA LÄPINÄKYVÄLLÄ LCD-NÄYTÖLLÄ VARUSTETUN JÄÄKAAPIN

Tiedote.
Julkaistu: 23.09.2015 klo 10:15
Julkaisija: LG Electronics

– Ravintolat ja liikkeet voivat hyödyntää läpikuultavaa jääkaapin oven näyttöä viestiessään asiakkailleen. LG Transparent Cooler mahdollistaa liikkuvan ja räätälöidyn mainossisällön esittämisen.

Helsinki23. syyskuuta 2015 — LG lanseeraa viimeisellä vuosineljänneksellä Transparent Cooler -jääkaapin, jonka ovessa on Full HD -resoluutioinen LCD-näyttö ja kaksi sisäänrakennettua 10 watin kaiutinta. Tuotteen avulla liikkeet ja ravintolat voivat esittää liikkuvia mainoksia pinnalla, jota ei ole aiemmin hyödynnetty tai esitetty sisältö on ollut täysin staattista.

– Useimmiten ravintoloissa ja liikkeissä käytettävien jääkaappien ovipintoja ei juurikaan hyödynnetä markkinoinnissa, sanoo Fredrik Lundqvist, joka vastaa LG Electronicsin infonäyttöjen markkinoista Pohjoismaissa. – LG Transparent Cooler tekee jääkaapista luontevan katseenvangitsijan ravintolassa tai liikkeessä, ja sitä voidaan käyttää liikkuvan sisällön esittämiseen. Sen voi myös nopeasti ja helposti mukauttaa esimerkiksi eri kampanjoihin sopivaksi.

Älykäs teknologia säätää näytön läpinäkyvyyttä
49 tuuman IPS LCD -näyttö on varustettu LG:n uudella M+-näyttötekniikalla. Sen avulla läpinäkyvyyttä on voitu lisätä merkittävästi, ja jääkaapin sisältö on selvästi nähtävissä näytön läpi. Sisäänrakennettu anturi havaitsee lähellä seisovan henkilön ja esittää näytöllä mainosmateriaaleja siten, että myös jääkaapin sisältö näkyy. Jos lähellä ei ole ketään, läpinäkyvyys vähenee ja esitettävä videosisältö näkyy selkeämmin.

Näytöllä voi esittää mainoksia kahdella eri tavalla. Jääkaappi voidaan esimerkiksi yhdistää suoraan mediatoistimeen tai tietokoneeseen HDMI-liitännällä. Näyttöön integroitu LG webOS for Digital Signage -alusta tarjoaa toisen vaihtoehdon. Alustassa on Smartsignin ja Disen ohjelmistoratkaisuja, jotka mahdollistavat yhden tai useamman jääkaapin näytön yhtäaikaisen hallinnan.

Saatavuus ja lisätietoja
LG Transparent Cooler tulee saataville vuoden 2015 viimeisen neljänneksen lopussa. Jääkaapin tilavuus on 479 litraa, ja sen ulkoiset mitat ovat 730 x 665 x 1 828 mm. 49-tuumaisen näytön resoluutio on 1920 x 1080. Lisätietoja LG Transparent Coolerista saa Fredrik Lundqvistilta (yhteystiedot alempana).

Korkearesoluutioisia kuvia ja video
Korkearesoluutioisia kuvia löytyy LG:n kuva-arkistosta. Kirjoita vasemmanpuoleiseen hakukenttään ”transparentcooler”. Voit myös katsoa videon tuotteesta täällä.

# # #

LG Electronics
LG Electronics Inc. (KSE: 066570.KS) on maailman johtava viihde-elektroniikan, kodintekniikan sekä langattoman viestinnän ratkaisujen toimittaja, jolla on 83 000 työntekijää 119 toimipisteessä ympäri maailman. LG:n liikevaihto vuonna 2014 oli 55,91 miljardia Yhdysvaltain dollaria. LG jaetaan neljään liiketoiminta-alueeseen – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution ja Vehicle Components. Yhtiö on maailman suurimpia taulutelevisioiden, matkapuhelimien, ilmalämpöpumppujen sekä pesukoneiden ja kylmälaitteiden valmistajia. LG Electronics on toiminut Pohjoismaissa lokakuusta 1999 lähtien. Pohjoismaiden liikevaihto oli vuonna 2014 noin 2,2 miljardia Ruotsin kruunua. Lisätietoja: www.lg.com.

LG Electronics Home Entertainment
LG Home Entertainment Company (HE) on johtava kansainvälinen televisioiden, näyttöjen, digitaalisten infonäyttöjen, audio- ja videotuotteiden sekä tietokoneiden ja turvajärjestelmien valmistaja. LG pyrkii teknologiaa hyödyntämällä kehittämään tuotteita, joiden älykkäät toiminnot ja tyylipuhdas muotoilu vastaavat kansainvälisten kuluttajien tarpeisiin. LG:n kuluttajatuotteita ovat CINEMA 3D, Smart-TV, OLED-TV ja IPS-näytöt, ulkoiset muistiyksiköt, kotiteatterijärjestelmät ja Blu-ray-soittimet. LG:n B2B-tuotteita ovat digitaaliset infonäytöt, hotelli-TV-järjestelmät, videoneuvotteluvälineet ja IP-turvakamerat.

Lisätietoja:

Susanne Persson
Nordic PR Manager
LG Electronics Nordic AB
Box 83, 164 94 Kista 
Matkapuhelin: +46 (0)70 969 46 06
Sähköposti: susanne.persson@lge.com

Fredrik Lundqvist
Nordic Marketing Manager Information Display
LG Electronics Nordic AB
Box 83, 164 94 Kista 
Matkapuhelin: +46 (0) 709 600 862 
Sähköposti: fredrik.lundqvist@lge.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs