Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » LG Electronicsin Scarlet valloittaa Suomen

LG Electronics Finland

LG Electronicsin Scarlet valloittaa Suomen

Julkaistu: 03.11.2008 klo 17:51
Julkaisija: LG Electronics Finland

Uusi Scarlet-tuotesarja yhdistää täydellisen tekniikan ja loistavan muotoilun poikkeuksellisella tavalla. Scarlet-sarja on kehitetty täyttämään nykykuluttajan vaatimukset viimeisteltyyn muotoon pakatusta uusimmasta tekniikasta.

Uusi Scarlet-tuotesarja yhdistää täydellisen tekniikan ja loistavan muotoilun poikkeuksellisella tavalla. Scarlet-sarja on kehitetty täyttämään nykykuluttajan vaatimukset viimeisteltyyn muotoon pakatusta uusimmasta tekniikasta.


LG6100

LG6100 on yksi maailman ohuimmista televisioista. Malli on hienostunut uusintaversio LG6000:sta, joka tuli markkinoille aikaisemmin keväällä. Malli on kehitetty valikoiville muotoilun ystäville, jotka eivät halua tinkiä täydellisestä tekniikasta. Tuloksena on erittäin ohut, vain 4,5 cm paksuinen tv, jonka huoliteltu muotoilu on täynnä viimeisintä tekniikkaa.

Muotoilullisesti uusi LG6100 on täysosuma. Sen kirkkaan punainen takapaneelin väri ja reiän muotoiset yksityiskohdat, jotka kulkevat tv:n läpi ja paljastavat sykkivän valmiusilmaisimen, tekevät siitä kodin selkeän keskipisteen.

LG6100:n eleganttia ulkomuotoa täydentää viimeisimmän tekniikan mukainen sisäpuoli. Se on varustettu johtavalla tekniikalla kuten toisen sukupolven 100 Hz Tru Motion teknologialla ja siinä on uuden sukupolven LCD-paneeli, joka tarjoaa ilmiömäistä värintoistoa ja syvän mustan värin. Intelligent Sensor -toiminto säätää kuvan automaattisesti huoneen valo- ja väriolosuhteiden mukaan. Se säätää automaattisesti kuvan kaikki parametrit, myös taustavalaistuksen voimakkuuden. Tämän etuna on, että virrankulutus voi vähentyä jopa 65 prosentilla, kun toiminto on käytössä pimeässä huoneessa.

Esteetikon iloksi LG6100:n kaiuttimet ovat täysin näkymättömissä. Tunnettu ääniasiantuntija Mark Levinson on osallistunut tuotekehitykseen ja auttanut luomaan vaikuttavan äänenlaadun, joka muistuttaa enemmänkin hifi-laitteiden kuin televisioiden äänenoptimointia. Voit liittää lempimusiikkisi helposti USB:n avulla.

Scarlet LG6100:ssa on 4 HDMI-liitäntää; versio 1.3, USB; versio 2. LG on lisäksi ensimmäisenä valmistajana saanut LG6100:n kalibroitua yleisten standardien mukaan ja saanut laitteelle ISF-hyväksynnän (Image Science Foundation).


Saatavuus ja hinta

LG6100 on saatavissa 42-tuumaisena ja sen arvioitu hinta on kohtuulliset 1599 euroa.


LG7000

Scarlet-perheen pahis on epäilemättä LG:n huippumalli LG7000. Mallissa on uuden sukupolven Wide Color Full HD-paneeli ja se on varustettu Bluetooth-yhteydellä. LG7000 on siis yhtä älykäs kuin kauniskin. Kuten Scarlet-sarjan muiden jäsenten, myös LG7000:n muotoilu on ensiluokkainen. LG7000 eroaa muista Scarlet-malleista mustan takaosansa avulla. Punaista väriä on näkyvissä vain hienostuneissa yksityiskohdissa tv:n sivuilla. LG7000 on hieno ja trendikäs, tyylikäs ja muodinmukainen. Se on siis itseoikeutettu asuinkumppani muotoilun asiantuntijoille.

Bluetoothin avulla tv:hen voidaan liittää langattomasti kuulokkeet, kamera,matkapuhelin tai muita yksikköjä. Hienostuneiden ääniominaisuuksien aikaansaamiseksi Mark Levinson on osallistunut myös tämän laitteen kehitysprosessiin. Tuloksena on erinomainen äänenlaatu, jonka tarjoilevat näkymättömissä olevat sähköstaattiset kaiuttimet.

LG7000 on sekä yksinkertainen että kehittynyt, käyttäjästä riippuen. Yksinkertaisuuden takaa kuvakkeiden avulla käytettävä valikkojärjestelmä ja sisäänrakennettu käyttöopas, joka helpottaa kehittyneiden toimintojen ja liitäntöjen ymmärtämistä. Älykkäät ISF-sertifioidut kuvansäätömahdollisuudet antavat käyttäjän optimoida tv-elämyksensä.

Kuva mukautuu automaattisesti huoneen valaistus- ja väriolosuhteisiin kehittyneen "Intelligent Sensor" -kameran avulla. Se kalibroi automaattisesti kuvan kaikki parametrit, myös taustavalaistuksen tehon. Positiivisena sivuvaikutuksena virrankulutus vähenee jopa 65 prosenttia, kun toiminto aktivoidaan pimeässä huoneessa.

LG7000:ta voidaan käyttää myös digitaalisena valokuvakehyksenä Bluetooth- tai USB-siirron avulla. Riippumatta siitä, liitetäänkö Scarlet-sarjaan videolaitteisto tai tietokone, se takaa täydellisen kuvan kaksinkertaisen grafiikkakortin avulla.

LG7000:ssa on Wide Color LCD-paneeli, minkä ansiosta laite toistaa laajemman väriskaalan. Lisäksi tv:n ominaisuuksiin kuuluvat toisen sukupolven liikekompensaatio, 100 Hz Tru Motion, joka takaa paremman kuvan ja syvemmän mustan värin. Lisäksi LG7000:ssa on neljä 1.3-version HDMI-liitäntää, joista yksi sijaitsee laitteen sivussa. Siihen on helppo liittää kamera tai pelikonsoli. Myös USB-liitäntä on helposti saatavilla laitteen sivussa. TV on ISF ccc -kalibrointivalmis ja voi toistaa 1080p oikein ilman kuvan skaalausta sekä käsittelemään 24 p:tä oikein 120 Hz:ssä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että jokainen kuvaruutu näytetään viisi kertaa.


Saatavuus ja hinta

LG7000-malli on saatavilla useissa tuumakoissa: 32", 37", 42", 47" ja 52". Suositellut ohjehinnat ovat 899 euroa - 2499 euroa sis. alv.


HT953TV

Muiden Scarlet-sarjan tuotteiden kanssa tulee markkinoille myös uusi paraatituote HT953TV, kotiteatterijärjestelmä todelliselle asiantuntijalle.

Ohut HT953TV-kotiteatterijärjestelmä on koristeellisesti muotoiltu orgia. Huoliteltu ja tyylikäs ulkokuori tarjoaa täydellisen äänikokemuksen sekä elokuville että musiikille. Kiiltävän musta viimeistely tekee seuraa pehmeän pyöristetyille, kosketuspaneelilla varustetuille kaiuttimille. Muotoilu on tietysti harmoniassa LG:n muiden Scarlet-sarjan laitteiden kanssa.

Myös tällä kertaa ääniasiantuntija Mark Levinson on käyttänyt maagista kosketustaan äänenlaatuun. Kotiteatterijärjestelmän verrattomat äänimahdollisuudet saavat uskollisimmankin ääniharrastajan rakastumaan. Kaiutinten muotoilun tarkoituksena on tarjota kuuntelijalle tavallista parempi äänikokemus, minkä takaa myös yhteensä 1000W:n äänivoima (Tallboy). Järjestelmän viiden kaiuttimen avulla HT953TV luo loistavan virtuaalisen 10.1-kanavaisen äänen (Virtual Sound Matrix).

HT953TV näyttää taideteokselta, mutta onnistuu silti skaalaamaan DVD-filmit 1080p:hen saakka. Muiden Scarlet-sarjan laitteiden tavoin järjestelmä on varustettu SIMPLINK-tekniikalla, jonka avulla on helpompi ohjata LG:n muita yksiköitä samalla kaukosäätimellä. HDMI-liitännän avulla käyttäjä saa sekä digitaalisen äänen että digitaalisen kuvan vain yhden johdon avulla.

Musiikkifaneille HT953TV tarjoaa kytkennän helppoutta ja joustavuutta. I-Pod ja MP3-soittimet on helppo kytkeä järjestelmään, jossa on liitäntä myös USB:lle ja kannettavalle Audio In:lle.


Saatavuus ja hinta

HT953TV:n suositeltu ohjehinta on1199 euroa.


Tarkat kuvat

Jos haluat nähdä lisää kuvia, siirry suoraan LG Electronicsin kuva-arkistoon napsauttamalla edellistä kuvaa tai linkkiä http://nordic.lge.com/fi/index.do. Valitse "Kuva-arkisto" ja hae kuvia tuotteiden mallinimien perusteella.


Lisätietoja:

Joakim Örnstig,
Product Manager
LG Electronics Nordic AB
Box 83, 164 94 Kista
Tel: +46 (0)8 566 415 00
Mobil: +46 (0)709 26 47 06
E-post: joakim (at) lge.com

Jan Lindgren
Myyntipäällikkö
LG Electronics Finland
Puh.: +358 9 774 65 00
Fax: +358 9 222 7720
Matkapuhelin: +358 400 791 921
Sähköposti: jan.lindgren (at) lge-finland.com

Vuonna 1958 perustettu LG Electronics (KSE:06657.KS) kuuluu maailman suurimpiin tietotekniikka-, tietoliikenne-, kodinelektroniikka- ja kodinkonealan laitteiden valmistajiin. Yritys työllistää 82 000 henkilöä eri puolilla maailmaa sijaitsevissa 110 (joista 81 tytäryhtiöitä) konserniin kuuluvassa yrityksessä. Yhtymän liikevaihto oli vuonna 2007 noin 44 miljardia USD. LG Electronics on maailman suurin CDMA-puhelimien, ilmastointilaitteiden, optisten tallentimien, DVD-soitinten ja kotiteattereiden valmistaja. Pohjoismaiden tytäryhtiö aloitti toimintansa lokakuussa 1999. Seuraavana vuonna perustettiin toimipisteet kaikkiin Pohjoismaihin. Tavoitteena on tarjota uutta tekniikkaa ja huippumuotoilua kuluttajille järkevään hintaan. www.lge.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs