Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » LG EASY SMART – ÄLYKÄS SIMPUKKAPUHELIN KOSKETUSNÄYTÖLLÄ

LG Electronics

LG EASY SMART – ÄLYKÄS SIMPUKKAPUHELIN KOSKETUSNÄYTÖLLÄ

Tiedote.
Julkaistu: 02.09.2015 klo 10:00
Julkaisija: LG Electronics

LG Easy Smart

– LG esittelee Easy Smart -simpukkapuhelimen, jossa on kaikki älypuhelimista tutut ominaisuudet aina sovelluksista ja toiminnoista kosketusnäyttöön.

Helsinki, 2. syyskuuta 2015 – LG Easy Smart* on suunniteltu erityisesti käyttäjäsukupolvelle, joka on tottunut kiinni taittuvaan puhelimeen ja käyttää mieluiten fyysistä näppäimistöä. 4G-yhteydellä varustettu Easy Smart yhdistää perinteisen simpukkamuotoilun hyödyt ja kosketusnäytöllisen älypuhelimen toiminnot ja sovellukset. 

– Halusimme suunnitella LG Easy Smart -puhelimesta älypuhelimen, jota jopa perinteisempiin simpukkapuhelimiin mieltyneet ihmiset haluaisivat käyttää, sanoo Kristoffer Ejebro, LG Electronicsin mobiilituotteiden Pohjoismaiden tuoteasiantuntija. – Emme halua, että jokin kuluttajaryhmä jää älypuhelinvallankumouksen ulkopuolelle vain sen takia, että he suosivat tietynlaista muotoilua.

LG Easy Smartissa on Android Lollipop 5.1.1 -käyttöjärjestelmä, ja puhelimen suorituskyky riittää uusimpien sovellusten pyörittämiseen. Siinä on iso ja helppokäyttöinen näppäimistö, jossa on 12 painiketta ja pikanäppäimet. Niiden avulla käyttäjä pääsee nopeasti eniten käytettyihin toimintoihin, kuten puheluihin, osoitekirjaan, tekstiviesteihin ja kameraan. Easy Smart -puhelimen tavallista suuremmat kuvakkeet näkyvät hyvin 3,2-tuumaisella, tarkalla HVGA-näytöllä. Puhelimen toimintoihin kuuluu muun muassa LG:n Safety Care -sovellus, jonka voi määrittää lähettämään hätätilanteissa automaattisen ilmoituksen käyttäjän sijainnista etukäteen valituille yhteyshenkilöille, jotta käyttäjä saa apua sitä tarvitessaan.

Hinnat ja saatavuus
LG Easy Smartin odotetaan tulevan myyntiin Suomessa syyskuun aikana 199 euron suositushintaan.

Korkearesoluutioisia kuvia
Korkearesoluutioisia kuvia on saatavilla LG:n kuva-arkistossa. Kirjoita ”easysmart” vasemmanpuoleiseen hakukenttään.

Tekniset tiedot**:

 • Prosessori: 1,1 GHz Quad-Core
 • Näyttö: 3,2 tuuman HVGA (480 x 320)
 • Muisti: 4 GB ROM-muistia/ 1 GB RAM-muistia / microSD-muistikorttipaikka
 • Kamera: Takakamera 3 MP / Etukamera VGA
 • Akku: 1 700 mAh (vaihdettava)
 • Käyttöjärjestelmä: Android 5.1.1 Lollipop
 • Koko: 117,7 x 58,7 x 16,6 mm
 • Paino: 143 g
 • Mobiiliverkko: 4G LTE / HSPA+ 42 Mbps (3G)
 • Yhteydet: Wi-Fi 802.11 b, g, n / Bluetooth 4.1 / USB 2.0
 • Värit: Punainen ja sininen

 * LG Easy Smart on Pohjoismaissa käytetty tuotenimi. Koreassa puhelimen nimi on LG Gentle ja muissa maissa LG Wine Smart. 

** Tekniset tiedot voivat vaihdella eri maiden välillä ja ne voivat muuttua lanseerauksen yhteydessä.

# # #

LG Electronics
LG Electronics Inc. (KSE: 066570.KS) on maailman johtava viihde-elektroniikan, kodintekniikan sekä langattoman viestinnän ratkaisujen toimittaja, jolla on 83 000 työntekijää 119 toimipisteessä ympäri maailman. LG:n liikevaihto vuonna 2014 oli 55,91 miljardia Yhdysvaltain dollaria. LG jaetaan neljään liiketoiminta-alueeseen – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution ja Vehicle Components. Yhtiö on maailman suurimpia taulutelevisioiden, matkapuhelimien, ilmalämpöpumppujen sekä pesukoneiden ja kylmälaitteiden valmistajia. LG Electronics on toiminut Pohjoismaissa lokakuusta 1999 lähtien. Pohjoismaiden liikevaihto oli vuonna 2014 noin 2,2 miljardia Ruotsin kruunua. Lisätietoja: www.lg.com.

LG Electronics Mobile Communications
LG Electronics Mobile Communications Company on maailmanlaajuisesti johtava matkaviestinnän yritys. Edistyksellistä teknologiaa ja innovatiivista muotoilua hyödyntämällä yritys luo tuotteita, joiden kokonaisvaltainen käyttökokemus helpottaa kuluttajien arkea ympäri maailmaa. 4G Long Term Evolution (LTE) -tekniikan johtavana kehittäjänä yhtiö on sitoutunut luomaan uraauurtavaa LTE-tekniikkaa, vastatakseen kuluttajien tarpeisiin korkealaatuisilla, yhtiön LTE-patentteihin ja tekniseen osaamiseen perustuvilla LTE-tuotteilla.

Lisätietoja:

Susanne Persson
PR Manager
LG Electronics Nordic AB 
Box 83, 164 94 Kista 
Matkapuhelin: +46 (0)70 969 46 06
Sähköposti: susanne.persson@lge.com

Kristoffer Ejebro
Pohjoismaiden tuoteasiantuntija
LG Electronics Nordic AB
Box 83, 164 94 Kista
Puhelin: +46 (0)70 239 3009 
Sähköposti: kristoffer.ejebro@lge.com

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs