Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » LANdry – maailman ensimmäinen pesula, jossa likapyykki muuntuu peliajaksi

Samsung Electronics Nordic

LANdry – maailman ensimmäinen pesula, jossa likapyykki muuntuu peliajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 15.06.2016 klo 10:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Moni vanhempi kokee, että omia lapsia ja nuoria on entistä vaikeampi saada auttamaan kotiaskareissa. Motivointia vaikeuttaa se, että digitaalinen viihde on liian helposti saatavilla. Samsung halusi kokeilla, voidaanko tämä trendi kääntää yhdistämällä kotiaskareet innovatiiviseen teknologiaan. Tuloksena syntyi LANdry-pesula, jossa peliaikaa ostetaan likapyykillä.

Espoo 15. kesäkuuta 2016 – Samsung pyrkii aina löytämään uusia keinoja, joilla innovatiivisen tekniikan avulla tehdään arjesta sujuvampaa. Motivointi kotiaskareiden hoitamiseen on haaste useille vanhemmille, joiden nuoret asuvat kotona. Samsungin kokeellinen ratkaisu pyrkii ratkaisemaan ongelman tavalla, jossa kotiaskareet, moderni tekniikka ja nuorten harrastukset kohtaavat. LANdry on itsepalvelupesula, jonka käyttäjät voivat ostaa peliaikaa pesemällä pyykkejä. Pesulan peli-PC:eitä voi vapaasti pelata niin kauan kuin pyykkejä riittää pestäväksi.

 - Uusi ja innovatiivinen teknologia mahdollistaa positiivisia muutoksia arkeen, etenkin nyt kun jopa kodinkoneissa on älykkäitä ominaisuuksia. LANdry-kokeilu on osoitus siitä, miten tekniikalla voidaan tehdä jokapäiväisestä arjesta tehokkaampaa ja nautittavampaa, sanoo Samsung Nordicin markkinointijohtaja Adam Fors.

 LANdry-pesulan koekäyttäjillä oli mahdollisuus seurata pesuohjelman edistymistä pelipisteisiin asennetuista GS7-älypuhelimista. Käyttäjät saivat ilmoituksen puhelimeen pyykinpesuohjelman valmistumisesta ja peliajan päättymisestä. Kokeilussa käytettiin Samsungin AddWash-pyykinpesukoneita, joita voi valvoa ja ohjata langattomasti mobiililaitteella. Koneen ominaisuuksiin lukeutuu muun muassa se, että pesuohjelmat on mahdollista keskeyttää kesken pesun ja oveen integroidusta Addwash-luukusta voi lisätä pesusta unohtuneita vaatteita. Herkät tekstiilit voi lisätä vaikkapa pesuohjelman loppuvaiheessa huuhtelua ja linkousta varten.

Katso video LANdry-kokeilusta: https://www.youtube.com/watch?v=439MnSQg958

Lue lisää Samsungin laite-ekosysteemistä: http://www.samsung.com/fi/discover/ecosystem/

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, äänentoistolaitteista, älypuhelimista, tableteista, wearables-laitteista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, ammattinäytöistä, SSD-levyistä, muistikorteista, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Lisätietoja Samsungista osoitteessa: www.samsung.com/fi ja virallisessa blogissamme: http://news.samsung.com/global/

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs