Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » LAMKin valokuvausopiskelijat testaamaan Nokian kamerapuhelimia

Lahden ammattikorkeakoulu

LAMKin valokuvausopiskelijat testaamaan Nokian kamerapuhelimia

Tiedote.
Julkaistu: 10.10.2013 klo 15:38
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulun Muotoilu- ja taideinstituutin valokuvauksen opiskelijat aloittavat ainutlaatuisen tutkimus- ja kehitysyhteistyöprojektin Nokia Lontoon kanssa.
 
Viikon ajan kestävä projekti käynnistyy keskiviikkona 9.10. Nokia Lontoon ja opiskelijoiden yhteisellä työpajalla, jossa 15 opiskelijaa saa testattavakseen uusia Nokian huippuälypuhelimia.
 
- Muotoiluinstituutti on toki jo vuosien ajan tehnyt kiinteääkin yhteistyötä Nokian kanssa muotoilupuolella, mutta tämä on nyt tietynlainen avaus viestinnän koulutusohjelmalle. Ja merkittävä, kertoo valokuvauksen lehtori Anu Akkanen.
 
Projektin aikana opiskelijoilla on käytössään Nokian laitteet, joilla toteutetaan Nokian alustuksen mukainen kuvausprojekti. Lahden ammattikorkeakoulun lisäksi projektiin osallistuu neljä koulua eri puolilta maailmaa, 2 Yhdysvalloista, 1 Intiasta, 1 Kiinasta.
 
Mahdolliset lisätiedot ja yhteydenotot:
 
Anu Akkanen
valokuvauksen vastuuopettaja / lehtori
 
Muotoilu- ja taideinstituutti / LAMK
Kannaksenkatu 22
15140 Lahti
 
Puh. 044 7080131

Liitetiedostot

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs