Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Kutsu kaverit katsomaan EM-futista: Samsungin projektoripuhelin saapuu kauppoihin

Samsung Electronics Nordic

Kutsu kaverit katsomaan EM-futista: Samsungin projektoripuhelin saapuu kauppoihin

Tiedote.
Julkaistu: 11.06.2012 klo 10:38
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Samsungin projektipuhelin Galaxy Beam tulee myyntiin jalkapallon EM-kisojen alla. Puhelimen sisäänrakennetun projektorin ansiosta kesän urheilutapahtumia voi seurata missä tahansa.

Joskus suuruus tulee pienessä paketissa. Vaikka Galaxy Beam on ainoastaan 1,2 senttimetriä ohut, on siinä sisäänrakennettu projektori.

– Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo. Galaxy Beamillä voi katsoa jalkapallon EM-kisoja täysin uudella tavalla. Kisojen jännitysnäytelmät voi nyt heijastaa kännykästä seinälle, toteaa Samsungin Telecom- myyntipäällikkö Mika Engblom.

50 tuuman kuva kännykästä
Galaxy Beamissä on 4 tuuman näyttö. Jos neljä tuumaa tuntuu liian pieneltä, voi lähetyksen heijastaa 50 tuuman kokoiseksi seinälle, jotta muutkin voivat nauttia urheilulähetyksestä. Vaalea seinä sopii mainiosti valkokankaaksi isompaa kuvaa kaipaaville.

Striimaa pelit suoraan netti-tv:stä
EM-kisan pelit ovat katsottavissa suoraan puhelimella Yle Areenan kautta. Missä ikinä oletkaan, jännittäviä urheilutapahtumia voi seurata suoraan matkapuhelimella. Kesän urheilutapahtumien loputtua voi esimerkiksi YouTube-videot ja netistä ladatut elokuvat projisoida kännykästä seinälle kavereiden iloksi.

Tekniset tiedot: Galaxy Beamissä on 4 tuuman tft-näyttö, jonka tarkkuus on 480 x 800 pikseliä. Sisäänrakennetun projektorin valovoima on 15 lumenia, ja se pystyy projisoimaan kuvan 50 tuuman kokoon asti. Laitteessa on gigahertsin tuplaydinsuoritin ja Android 2.3 -käyttöjärjestelmä. Galaxy Beam on varustettu 5 megapikselin takakameralla ja 1,3 megapikselin etukameralla. Laite pystyy 720p/30fps-videotoistoon. 6 gigatavun sisäinen muisti, 1 gigatavua työmuistia ja microSD-korttipaikka, jossa tuki 32 gigatavuun asti. Mitat:124 x 64 x 12,5 mm, paino: 145 g. Akku: 2000 mAh. Beam on kaupoissa heti, ja sen suositushinta on 549€ euroa.

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava televisioiden, muistisirujen, matkapuhelinten, näyttöpaneelien, muistien ja järjestelmä PLS-tuotteiden valmistaja. Yrityksellä on 190 500 työntekijää 68 maassa ja yhdeksällä eri liiketoiminta-alueella. Vuonna 2010 yhtiön yhteenlaskettu liikevaihto nousi 135,8 miljardiin Yhdysvaltain dollariin. Samsung Electronics Nordic AB:n liikevaihto vuonna 2010 oli 1.1 miljardia euroa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs