Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » KUTSU ALSO EXPOON: MITKÄ OVAT TULEVAN JOULUN JA ENSI VUODEN KULUTUSELEKTRONIIKAN SEKÄ INFORMAATIOTEKNOLOGIAN KUUMIMMAT UUTUUDET?

KUTSU ALSO EXPOON: MITKÄ OVAT TULEVAN JOULUN JA ENSI VUODEN KULUTUSELEKTRONIIKAN SEKÄ INFORMAATIOTEKNOLOGIAN KUUMIMMAT UUTUUDET?

Kutsu.
Julkaistu: 19.09.2012 klo 09:45
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Suomen johtava informaatioteknologian ja kulutuselektroniikan tukkuri ALSO Finland Oy järjestää jo 16. kertaa ammattilaismessutapahtuman ALSO Expon Tampereella.

 

Suomen suurin kulutuselektroniikan ja informaatioteknologian ammattilaistapahtuma 
käynnistyy huomenna Tampereella. Yli 80 näytteilleasettajaa esittelee tapahtumassa uusimmat tuotteensa. Paikalle saapuu yli 1 500 alan ammattilaista, joiden joukossa myös useiden viihde-elektroniikka- ja informaatioteknologiayritysten ylimpiä johtajia.

 

Kutsumme toimituksenne edustajan tutustumaan alan suurimpaan kotimaiseen messutapahtumaan:20.9.2012 kello 9.00–16.00 Tampere-Taloon (Yliopistonkatu 55, Tampere). 

Järjestämme mielellämme haastatteluja ALSO Finland Oy:n johtajien ja tapahtumaan osallistuvien näytteilleasettajien kanssa.

Kysy lisää ja ilmoittaudu tapahtumaan mukaan 19.9. mennessä osoitteeseen toni.perez@osg.fi tai 0400 630 063. Kerro myös jos tarvitset kuljetuksen paikan päälle Helsingistä tai Turusta.Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs