Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Kangasverhoillut kaiuttimet ovat sisustuksen väripilkkuja

Loud Group Oy

Kangasverhoillut kaiuttimet ovat sisustuksen väripilkkuja

Tiedote.
Julkaistu: 10.11.2015 klo 10:50
Julkaisija: Loud Group Oy

Loud Group tuo ensi kertaa Suomessa myyntiin tanskalaisen Vifan langattomat kaiuttimet. Minimalistiset kaiutinmallit Helsinki ja Copenhagen ovat kuin siroja käsilaukkuja. Niillä musiikin voi ottaa helposti matkaan ja tuoda sävelet kuulijoiden luokse. Kookkaampi Stockholm-kaiutin luo vaikuttavan äänimaailman isompaankin tilaan. Iloisen värikkäät Kvadrat-sisustuskankaat antavat Vifan bluetooth-kaiuttimille omalaatuisen tekstiilimäisen ulkonäön ja tunnun. Lokakuussa myyntiin tulevissa kaiuttimissa yhdistyvät pelkistetty muotoilu ja ensiluokkainen äänentoisto.

Vifan skandinaavisen linjakkaita kaiuttimia ei tarvitse piilottaa sisustuksessa, vaan ne voi nostaa sen kohokohdiksi. Langattomat kaiuttimet ovat saaneet nimensä Pohjoismaiden pääkaupunkien mukaan: Helsinki, Copenhagen ja Stockholm. Näistä kaksi ensimmäistä ovat siroja, käsilaukkumaisia malleja, jotka on helppo napata matkaan kantokahvasta. Laitteissa on kestävät litium-ioni-akut. Kookkaamman Stockholm-kaiuttimen voi halutessaan kiinnittää seinälle, ja sitä voi ohjata kaukosäätimellä.

Kvadratin sisustuskankailla toteutetut värikkäät verhoilut antavat Vifan kaiuttimille omaleimaisen rouhean ja sisustuksellisen ilmeen. Tekstiilien koostumus on suunniteltu niin, että ääni pääsee kulkemaan häiriöttä kankaan läpi. Päätyjen ja reunojen sileä, muotoon valettu alumiini luo mielenkiintoisen kontrastin tekstiilipinnalle. Helsinki-kaiuttimen värivaihtoehdot ovat sammaleenvihreä Willow Green, vaaleanharmaa Sandstone Grey, vaaleanpunainen Dusty Rose ja vaaleansininen Misty Blue. Kantokahva on ruotsalaisen nahkavalmistaja Tärnsjö Garverin käsialaa. Lisävarusteena malliin saa olkahihnan, jolla kevyttä 1,4 kilon painoista kaiutinta on helppo kantaa. Copenhagen- ja Stockholm-kaiuttimien värivaihtoehdot ovat tummanharmaa Anthracite Grey, vaaleanharmaa Pebble Grey, merensininen Ocean Blue, turkoosi Ice Blue, keltainen Sand Yellow ja oranssi Sunset Red. Copenhagen-mallin alumiininen runko ja kahva on valettu yhtenä kappaleena, mikä antaa kannettavalle laitteelle kestävyyttä.

Pelkistetty muotoilu palvelee äänentoiston puhtautta

Vifa-kaiuttimien muotoilu on pyritty pitämään mahdollisimman pelkistettynä: säätöjen ja nappien määrä on karsittu käytettävyyden vaatimaan minimiin. Äänenvoimakkuuden säätöpainikkeet on kirjottu verhoilukankaaseen. Laajempaa ohjattavuutta laitteille antaa Vifa-mobiilisovellus, joka toimii iOS- ja Android-järjestelmiä käyttävissä älypuhelimissa ja tableteissa. Kaiuttimet ovat yhteensopivia lähestulkoon minkä tahansa älypuhelimen ja tabletin kanssa, ja musiikin lähteen voi valita bluetooth-yhteyden avulla. Copenhagen- ja Stockholm-kaiuttimet voi yhdistää lisäksi useimpiin televisioihin ja tietokoneisiin, sillä niiden ominaisuuksiin kuuluvat lisäksi Apple Airplay, dlna ja Wi-Fi direct. Kaiuttimet voidaan kytkeä äänilähteeseen myös joko analogisella tai optisella liitännällä. 

Vifan tarina alkoi jo vuonna 1933 tanskalaisen N.C. Madsenin intohimosta kaiutinteknologiaan. Korkeasta laadustaan tunnettu Vifa on toiminut vuosikymmenten ajan kaiutinelementtien valmistajana useille premium-brändeille. Vifan omien kaiuttimien tuotekehityksessä äänentoistoon on suhtauduttu periksiantamattomalla tinkimättömyydellä. Erityistä huomiota on kiinnitetty orkestraatioon, eli soitinten äänten väliseen tasapainoon ja kokonaissointiin. Kaiutinten muotoilu ja rakenne palvelevat äänentoiston puhtautta kaikenlaisten musiikkityylien kanssa.

Tuotetiedot:                             

Vifa Helsinki-kaiutin, hinta 399 €, olkahihna 39 €
Paino: 1,4 kg, mitat: 156 mm x 210 mm x 70 mm
Taajuusvaste: 58 Hz – 18 kHz @ +/- 3 dB

Vifa Copenhagen-kaiutin, hinta 699 €
Paino, 4,65 kg, mitat: 268 mm x 362 mm x 90 mm
Taajuusvaste: 50 Hz – 20 kHz @ +/- 3 dB

Vifa Stockholm-kaiutin, hinta 1499 €
Paino: 9,8 kg, mitat: 215 mm x 1100 mm x 100 mm
Taajuusvaste: 42 Hz – 20 kHz @ +/- 3 dB

Painolaatuiset kuvat: kuvapankki

Liitetiedostot

Jälleenmyynti:
Expert Stockmann ja Hifistudio

Kuluttajatiedustelut:
Loud Group Oy, puh. 020 198 6200, loudgroup@loudgroup.fi

Lisätietoja:
Loud Group, toimitusjohtaja Kim Vaha
kim.vaha@loudgroup.fi, puh. 0400 823 095

Viestintä:
Rianno Communications Oy, Karri Harju
karri.harju@rianno.fi, puh. 044 201 1077 / kuvat ja tuotelainat

Loud Group Oy on vuonna 2006 perustettu maahantuonti- ja tukkuliiketoimintaa harjoittava kotimainen yritys, jonka toimitilat sijaitsevat Espoon Olarissa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs