Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Kahvinkeittimet ammattikäyttöön: Moccamaster Professional -koneet voi kytkeä vesijohtoverkkoon

Moccamaster

Kahvinkeittimet ammattikäyttöön: Moccamaster Professional -koneet voi kytkeä vesijohtoverkkoon

Tiedote.
Julkaistu: 26.01.2015 klo 13:58
Julkaisija: Moccamaster

Kahvinkeitinvalmistaja Moccamasterin ammattilaiskäyttöön suunniteltu tuotevalikoima on laajentunut.

Moccamaster Professional -kahvinkeittimet on suunniteltu ammattikäyttöön: kaikkien osien mitoitus on tehty kestämään kovaa kulutusta ja laitteet suunniteltu kestämään tuntien päälläoloa. Tehokas kuparinen lämmitysvastus ja kuminen tai teräksinen putkitus takaavat vuosikausien tehokkuuden. Lasipannujen koko on 1,8 litraa eli 15 kupillista. Auto-Fill-toiminnolla varustetut keittimet voidaan kytkeä vesijohtoverkkoon, jolloin laite täyttää vesisäiliönsä automaattisesti.

Kuten myös kotitalouskäyttöön myytävät Moccamasterit, Moccamaster Professional -kahvinkeittimet valmistavat kahvin ECBC:n* tiukkojen laatustandardien mukaan. (* Sitoutumaton kahvilaboratorio European Coffee Brewing Centre.)

– Ammattilaiskäytössä tärkeimpiä tuoteominaisuuksia ovat käytettävyys ja kestävyys. Nämä asiat on pyritty huomioimaan Moccamasterin Professional -tuotesarjassa mahdollisimman hyvin, kertoo Moccamasterin Suomen maajohtaja Tiina Airola.

Maistuvaa kahvia myös kiireisessä suurtalouskeittiössä

Moccamaster Professional -sarjan keittimet kuumentavat kahvin keittoveden optimaaliseen lämpötilaan ja suodattavat sen tarkasti oikeassa ajassa kahvijauheen läpi. Tuloksena on maistuvaa suodatinkahvia, jossa juoman aromit toistuvat tarkasti.

Kahvin suodatusprosessissa moni seikka vaikuttaa siihen, miltä valmis kahvijuoma maistuu. Hyvän kahvin kulmakiviä ovat tehokas ja puhdas keitin, raikas vesi sekä laadukas kahvi. Jos kahvi maistuu kitkerälle, jokin on mennyt keittoprosessissa pieleen. Kiireisessä suurtalouskäytössä toimiva ja tehokas kahvinkeitin on erityisen tärkeä työkalu maistuvan kahvin valmistuksessa, Airola toteaa.

40 vuotta käsityötä – pienintä yksityiskohtaa myöten

Moccamaster-kahvinkeittimet lanseerattiin Hollannissa 1969 ja mullistivat tullessaan kahvinkeittimien markkinat. Moccamasterin tarinan takana on laitteiden kehittäjä Gerard Clement Smit. Hän halusi kehittää kahvinkeittimen, joka keittäisi kerta toisensa jälkeen maistuvaa kahvia myös kotioloissa. Keskittymällä suodatusprosessin eri vaiheisiin, laitteen toiminnallisuuteen ja käytettävyyteen, Smit onnistui kehittämään visionsa mukaisen kahvinkeittimen.

Kaikki Moccamaster-kahvinkeittimet valmistetaan, testataan ja pakataan edelleen käsityönä Hollannissa Amerongenin tehtaalla. Moccamaster-kahvinkeittimien takuu on 5–10 vuotta kotitalouskäytössä. Yritys- ja suurtalouskäytössä tuotteiden takuu on 2 vuotta.

Tuotetiedot

Moccafour Black

Ammattikäyttöön suunniteltu Moccafour Black -kahvinkeitin keittää tarvittaessa jopa kaksi pannullista kahvia kerralla. Keittimessä kaksi lämpölevyä keitinyksiköiden yläpuolella pitävät kaksi lisäpannullista kahvia sopivassa tarjoilulämpötilassa. Lasipannujen koko on 1,8 litraa eli 15 kupillista. 2 x 1,8 litraa suodattuu noin 8 minuutissa. Laitetta voi pitää päällä tunteja. Vakiovarusteena neljä lasikannua. Kannuissa sekoittava aromikansi, joka takaa tasalaatuisen ja aromikkaan kahvin. Kapasiteetti: 20 L / 160 kupillista tunnissa. Keittimessä laadukas metallirunko. Hattusuodatin 110 mm Ø 11 cm. Takuu 2 vuotta.

Moccafour Black -keitin saatavilla täytettävällä vesisäiliöllä sekä vesijohtoverkkoon kytkettävällä Auto-Fill-toiminnolla, jolloin laite täyttää vesisäiliönsä automaattisesti. Suositushinnat: Moccafour 1041 € ja Moccafour Auto-Fill 1391 €.

Moccaserver II

Ammattikäyttöön suunniteltu Moccaserver II -kahvinkeitin. Laitetta voi pitää päällä tunteja. Keittimet ovat yksilöllisesti testattuja. Lasipannujen koko 1,8 litraa eli 15 kupillista. 1,8 litraa suodattuu noin 7 minuutissa. Vakiovarusteena kaksi lasikannua. Kannuissa sekoittava aromikansi, joka takaa tasalaatuisen ja aromikkaan kahvin. Keittimessä erillinen lämpölevy keitinyksikön yläpuolella. Kapasiteetti: 16 L / 128 kupillista tunnissa. Suodatuksen merkkivalo. Keittimessä laadukas metallirunko. Hattusuodatin 110 mm Ø 11 cm. Takuu 2 vuotta.

Moccaserver II -keitin saatavilla täytettävällä vesisäiliöllä sekä vesijohtoverkkoon kytkettävällä Auto-Fill-toiminnolla, jolloin laite täyttää vesisäiliönsä automaattisesti. Suositushinnat: Moccaserver II 537 € ja Moccaserver II Auto-Fill 773 €.


Saatavuustiedot
Keittimet saatavilla maahantuojan verkkokaupasta www.moccamaster.com, suoraan maahantuojalta order.fi@moccamaster.com sekä valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

Lisätiedot
Oy Moccamaster Nordic Ab, maajohtaja Tiina Airola, p. 040 156 3570 tai tiina.airola@moccamaster.com

__________________________________________________________________________________

Moccamaster on hollantilainen kahvinkeitinmerkki, joka on lanseerattu markkinoille vuonna 1969. Moccamaster-keittimien teknologian kehitti Gerard C. Smit. Moccamaster-kahvinkeittimet valmistavat kahvin European Coffee Brewing Centren (ECBC) standardien mukaan. Moccamaster-kahvinkeittimet valmistetaan edelleen käsityönä Hollannissa ja tuotteilla on 10 vuoden takuu. www.moccamaster.com.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs