Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Joulun parhaat lahjat mahtuvat kuusen alle – ainakin melkein kaikki

Samsung Electronics Nordic

Joulun parhaat lahjat mahtuvat kuusen alle – ainakin melkein kaikki

Tiedote.
Julkaistu: 14.10.2014 klo 12:15
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Espoo, 14. lokakuuta 2014 – Harva paketti ilahduttaa jouluna niin paljon kuin elektroniikkaa sisältävä. Samsung tarjoaa säkin täydeltä lahjaideoita koko perheelle. Tänä vuonna lahjapapereihin kääritään kameroita, pesukoneita ja kaarevia televisioita. Lue lisää tämän vuoden lahjasuosikeista. Lataa kuvilla varustettu PDF-versio tästä. Painokelpoiset tuotekuvat voi ladata Samsungin Dropbox-kansioista.

 

Ohut ja kevyt tabletti erinomaisella näytöllä

Samsung Galaxy Tab S on varustettu Super AMOLED -näytöllä, jolta Lumiukko-elokuva näyttää elävämmältä kuin koskaan. Tyylikkäästi muotoillulle tabletille on saatavilla myös kaksi erilaista suojakuorta ja Bluetooth-näppäimistö. Samsung Galaxy Tab S on saatavilla  valkoisena ja pronssisen titaanin värisenä 10,5- ja 8,4-tuumaisena. Molemmat koot ovat saatavilla 4g- ja wifi-malleina. Suositushinnat: 419 – 649 euroa

 

Tehokas älypuhelin fiinissä paketissa

Yksi Samsungin uusimmista tyylikkäimmistä uutuuksista, Galaxy ALPHA, yhdistää elegantin muotoilun tehokkaaseen tekniikkaan. Kaunista ulkomuotoa korostaa HD Super AMOLED -näyttö. Galaxy ALPHA tarjoaa myös monia älykkäitä ominaisuuksia, joista esimerkkeinä virransäästötila, yksityisyystila ja sormenjäljenlukija. Älypuhelin toimii luonnollisesti myös yhdessä Samsungin uusien älykellojen kanssa. Samsung Galaxy ALPHA on saatavilla mustana ja valkoisena. Suositushinta: 649 euroa

 

Muistikirja ja puhelin

Samsung Galaxy Note 4 on täydellinen laite joululahjalistan pitämiseen. Galaxy Note 4:ssä on 5,7 tuuman Super AMOLED -näyttö, jossa on QHD-tarkkuus (1440 x 2560). Ruudun jakavalla Multi Window -moniajotoiminnolla saa Note 4:n suuresta näytöstä kaiken hyödyn irti. Älypuhelimessa on aiempaa mallia parempi S Pen -kynä ja kaksi kameraa. Takana 16 megapikselin kamera ja etupuolella valovoimainen, peräti 3,7 megapikselin kamera (f 1.9). Etukamera optimaalisen, 120 asteen laajakulman, ryhmäselfieisiin. Samsung Galaxy Note 4 saatavilla väreissä Charcoal Black, Frost White ja Bronze Gold. Suositushinta: 799 euroa.

 

Kanna älypuhelintasi ranteessa

Gear S on uusin lisäys Samsungin älykellovalikoimaan. Kaarevalla näytöllä varustetun kellon hihnat ovat vaihdettavissa henkilökohtaiseen tyyliin sopivaksi. Gear S näyttää käyttäjälle myös sosiaalisen median palveluihin tulevat viestit ja kalenterimuistutukset vaikka puhelin ei olisikaan mukana. Älykellolla voi soittaa ja lähettää viestejä ilman puhelinta. Gear S sopii myös kunnostaan huolta pitäville, sillä siinä on sisäänrakennettu GPS-lähetin ja sykemittari. Suositushinta: 399 euroa.

 

Langattomat kuulokkeet puhelimille ja tableteille

Level Over on Samsungin kuulokemalliston lippulaiva, jossa fantastinen ääni, upea design ja kuulokkeiden mukava istuvuus on yhdistetty yhteen pakettiin. Kuulokkeissa on hipaisutoiminnot, joilla äänenvoimakkuuden säätö ja kappaleen valinta onnistuu vaivatta yhdellä sormen pyyhkäisyllä. Kuulokkeet on helppo yhdistää älypuhelimeen tai tablettiin ilman piuhoja  Bluetooth- tai NFC-yhteydellä. Level One saatavilla mustana ja valkoisena. Suositushinta: 349 euroa.

 

Musiikkia langattomasti älypuhelimesta ja tabletista

Samsung Multiroom-kaitinjärjestelmällä musiikkia voi soittaa langattomasti kodin jokaisessa huoneessa. Multiroom-kaiuttimet voi sijoittaa nimensä mukaisesti useaan eri huoneeseen, jossa kussakin voi toistaa samaa musiikkikappaletta, tai musiikkia, täysin eri lähteistä. Kaiuttimia on mahdollista käyttää myös yksi kerrallaan ja älypuhelimen voi nopeasti parittaa Bluetooth-yhteyteen kaiuttimen kanssa NFC-tekniikalla. Multiroom-kaiutinjärjestelmän ohjaaminen on lapsellisen yksinkertaista riippumatta siitä, kuinka montaa kaiutinta käytetään. Käyttäjä tarvitsee ainoastaan älypuhelimen tai tabletin ja Samsung Multiroom -sovelluksen. Sovellus tekee käyttäjästä perheen DJ:n, joka voi helposti valita eri huoneissa toistettavan musiikin ja muuttaa äänenvoimakkuutta huonekohtaisesti. Sovellus sisältää tuen usealle suoratoistopalvelulle, mukaan lukien Spotifylle. Spotify Connect -toiminnon avulla käyttäjä voi toistaa musiikkia tutusta Spotify-sovelluksesta niin, että kaikki älypuhelimen tai tabletin muut toiminnot toimivat keskeyttämättä musiikkia.  Samsungin Multiroom-kaiutinjärjestelmään kuuluu kolme kaiutinta: M3, M5 ja M7, joiden suositushinnat ovat kokoluokittain 199 €, 299 €, 399 €

 

Kompakti Selfie-kamera

NX Mini on Samsungin malliston ohuin ja kevyin kompaktikamera, jossa on vaihdettava objektiivi. Kamerassa on kolmen tuuman Flip Up -kosketusnäyttö, joka kääntyy 180 astetta. Sen ansioista omakuvien ottaminen onnistuu näytönkäänteessä. Tyylikkään virtaviivainen muotoilu ja erinomainen kuvanlaatu tekevät NX ministä täydellisen kumppanin elämän tärkeimpien hetkien ikuistamiseen kotona ja matkalla. Kuten kaikissa Samsungin 2014-malliston kameroissa, myös NX minissä on kattavat Wi-Fi- ja NFC-toiminnot, joilla kuvat voi jakaa langattomasti. Tag & Go -toiminnolla kameran voi helposti parittaa hipaisulla muiden NFC-laitteiden, kuten älypuhelinten ja tablettien kanssa. Samsungin NX Mini on saatavana seuraavina värivaihtoehtoina: white, rose, mint green, brown and black. Siitä tulee myyntiin kaksi eri pakettiversiota. Runko varustettuna uudella kiinteällä NX-M 9mm F3.5 ED (24mm) objektiivilla, SVH 399€, tai NX-M 9-27mm F3.5-5.6 ED OIS zoom-objektiivilla ( 24-73mm ), suositushinta 499 euroa.

 

Älypuhelimella ja tabletilla ohjattava lamppu

Samsungin uudet Smart LED Classic -lamput voi sytyttää, sammuttaa tai himmentää älypuhelimen tai tabletin* avulla. Käyttäjän pitää vain asentaa Samsung Smart LED Lamp -sovellus, johon voi yhdistää samanaikaisesti jopa 64 LED-lamppua. Valoa voi säätää kotoisan lämpimästä kylmän selkeään. Valon voimakkuutta voi myös himmentää 10 prosenttiin asti. Lamppujen vaihdosta ei tarvitse huolehtia seuraavaan kymmeneen vuoteen, sillä lamppujen paloaika on 15 000 tuntia. Samsung Smart LED Classic lampun suositushinta on 31 euroa.

 

WW9000 – Pyykinpesukone, jossa elegantti muotoilu ja älykkäät toiminnot

Samsung WW9000 on vallankumouksellinen pyykinpesukone, jossa on kaikki mukavuudet ilman turhia nappeja, painikkeita ja vipuja. Se heittää syrjään kaiken ylimääräisen ja keskittyy vain olennaiseen – näyttävään muotoiluun ja käyttäjäystävällisyyteen. Koneessa on minimalistisen tyylikäs ja virtaviivainen ovi, joka on sijoitettu ergonomian vuoksi tavallista korkeammalle. Lisäksi WW9000:ssä on uusi Smart Control -toiminto, joka mahdollistaa pesukoneen toimintojen ohjaamisen älypuhelimella. Olipa käyttäjä kotona tai poissa hän voi esimerkiksi keskeyttää pyykinpesun tai vaikkapa saada ilmoituksen puhelimeen, kun pesuohjelma on valmis. WW9000:n suositushinta on 1999 euroa.

 

Kaareva televisio, jonka kuvanlaatu saa leuat loksahtamaan

Mikäli joulukuusen alla on riittävästi tilaa, on Samsungin kaareva UltraHD-televisio varteenotettava lahja koko perheelle. Samsungin kaareva UHD-tv tarjoaa ennennäkemättömän tarkan kuvanlaadun ja  sen pehmeästi kaareutuva näyttö tarjoaa mukaansatempaavan katselukokemuksen. Teknologia ei ainoastaan tarjoaa entistä yksityiskohtaisemman ja realistisemman kokemuksen vaan se myös mahdollistaa rikkaamman väriavaruuden ja entistä elävämmän väritoiston. Televisio tukee suosituimpia suoratoistopalveluita mukaan lukien: Yle Areena, Katsomo, Ruutu, Netflix ja HBO. Samsungin kaareva HU8505 UHD-tv on myynnissä 55- ja 65-tuumaisena. Suositushinnat ovat 3200 euroa ja 4700 euroa.

 

Kaareva soundbar-kaiutin kaarevan television alle

Kaareva huipputelevisio vaatii kaarevan kaiuttimen, joka tuo kuuntelukokemuksen samalle tasolle. Samsungin kaareva soundbar-kaiutin on suunniteltu käytettäväksi Samsungin kaarevien 55- ja 65-tuumaisten televisioiden kanssa. Soundbarissa on kaksi sivuilla suunnattua kaiutinelementtiä, jotka on suunnattu levittämään ääntä sivuille ja parantamaan surround-vaikutelmaa. Kaareva soundbar sopii asennetavaksi tv-tasolle, jolloin se kiinnittyy tyylikkäästi kaarevan jalustan päälle. Seinäkiinnityksessä soundbar ikään kuin leijuu ilmassa television alla. Harjatulla alumiinilla viimeistelty kaiutin on saatavana mustana ja hopeanvärisenä. Suositushinta 750 euroa.

Lisätietoja: Samsungpr@osg.fi, Simo Arvo, OS/G Viestintä, 0401325682

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, on maailman johtava kodinelektroniikan ja sen komponenttien valmistaja. Tinkimättömällä innovoinilla muutamme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, tableteista, tietokoneista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, LTE-järjestelmistä, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Yrityksellä on 286 000 työntekijää 80 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto oli vuonna 2013 159,5 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista: www.samsung.com/fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs