Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » IBM luotsaa kohden dynaamisempaa infrastruktuuria

IBM

IBM luotsaa kohden dynaamisempaa infrastruktuuria

Julkaistu: 18.02.2009 klo 09:08
Julkaisija: IBM

IBM julkaisi sarjan tuotteita ja palveluja, jotka auttavat rakentamaan uutta älykkäämpää ja dynaamisempaa yritysinfrastruktuuria.

IBM julkaisi sarjan tuotteita ja palveluja, jotka auttavat rakentamaan uutta älykkäämpää ja dynaamisempaa yritysinfrastruktuuria.

Infrastruktuurimme hyödyntää yhä enemmän älykkäitä teknologioita ja automaatiota, sekä tuottaa valtavat määrät informaatiota. Toimintaympäristömme, niin julkiset rakennukset, lentokentät, autot kuin kodin elektroniset laitteet, on täynnä teknologiaa, esimerkiksi tietoja kerääviä sensoreita. Tieto välittyy sensoreista toisiinsa yhteydessä oleville järjestelmille, josta ne ovat edelleen hyödynnettävissä. Emme kuitenkaan pysty käsittelemään ja ottamaan irti kaikkea hyötyä tarjolla olevasta informaatiosta ja älykkäästä teknologiasta.

Kustannussäästöjen ohella uusien palveluiden tarjoaminen ja olemassaolevien parantaminen ovat vaatimuksia, joita liiketoiminnan ja tietojenkäsittelyn yhdistämisessä on täytettävä. IBM:n Dynamic Infrastructure -konseptin sisältämät tuotteet ja palvelut auttavat organisaatiota hyödyntämään tehokkaammin saatavilla olevaa informaatiota ja teknologiaa, sekä reagoimaan muutoksiin nopeammin ja joustavammin.

Yritykset voivat kehittää IBM:n tuotteiden ja palveluiden avulla IT-järjestelmiä, joilla on mahdollisuus esimerkiksi keskitetysti hallita ja valvoa koko teollisuusinfrastruktuuria, sekä ottaa käyttöön älykästä teknologiaa, kuten RFID-ratkaisuja ja erilaisia älymittareita. Organisaatio voi myös entistä paremmin hallita ja minimoida liiketoiminnan, sekä markkina-alueen muutoksiin liittyviä riskejä. Uuden governance consulting -palvelun ansiosta on saatavissa selkeämpi käsitys organisaation toiminnasta ja työkaluja tehokkaampaan liiketoimintaprosessien hallintaan. IBM:n Service Management Implementation Enhancements & Accelerators design -palvelut auttavat asiakasta uusien palvelunhallintastrategioiden suunnittelussa ja käyttöönotossa.

Dynamic Infrastructure -konseptin sisältämistä tuotteista ja palveluista löytyy lisäksi kattavasti ratkaisuja palveluiden nopeampaan suunnitteluun, käyttöönottoon ja hallintaan (Tivoli Service Automation Manager software), tietoturvan parantamiseen (Tivoli Key Lifecycle Manager software), sekä informaation tallennukseen (IBM System Storage DS8000), varmistukseen ja palautukseen (ProtecTIER®). Infrastruktuurin kustannustehokkuuden parantamiseen paremman hallinnan avulla on myös tarjolla useita ratkaisuja (Systems Director software, IBM Tivoli Monitoring for Energy Management).

Laajempi englanninkielinen tiedote.


Lisätietoja IBM:stä (NYSE: IBM) Internetissä:
www.ibm.com/fi
IBM Global Financing Chief Advises C-Suite on Importance of Investing in 21st Century Technology Infrastructure:
www-03.ibm.com/press/us/en/pressrelease/26610.wss
Lisätietoja dynaamisesta infrastruktuurista Internetissä:
www.ibm.com/dynamicinfrastructure
Lisätietoja IBM Global Financing -ratkaisuista Internetissä:
www.ibm.com/financing
Lehdistömateriaalit Internetissä:
www.thenewsmarket.com/ibm

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs