Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Hotel Bonus Club -kanta-asiakaskortti nyt mobiiliversiona jäsenille

Restel Oy

Hotel Bonus Club -kanta-asiakaskortti nyt mobiiliversiona jäsenille

Tiedote.
Julkaistu: 09.05.2012 klo 13:44
Julkaisija: Restel Oy

Restel Hotel Groupin Hotel Bonus Club on lanseerannut ensimmäisenä hotellitoimialalla sähköisen, matkapuhelimessa toimivan kanta-asiakaskortin. Personoitu mobiilikanta-asiakaskortti on saatavilla alkuvaiheessa valituissa Restel Hotel Groupin hotelleissa. Mobiilikortti toimii perinteisen magneettiraitakortin tavoin jäsentunnisteena sekä rekisteröiden ostotapahtuman. Lisäksi korttisovellus mahdollistaa jäsenelle vaivattoman ja nopean pääsyn klubin mobiiliportaaliin.

Sähköisiin kanta-asiakas- ja jäsenkortteihin erikoistunut Intellipocket Oy on toteuttanut Hotel Bonus Club Mobiilikortin, joka on otettu käyttöön pilottivaiheessa valituissa Cumulus- ja Rantasipi-hotelleissa sekä Helsingin Hotelli Seurahuoneella. Hotel Bobus Club Mobiiilikortti luetaan hotellijärjestelmään viivakoodilukijalla. Näin bonusostot kirjautuvat sähköisen kortin käyttäjälle aivan samaan tapaan kuin perinteisen magneettiraitakortin käyttäjälle.

”Hotel Bonus Club Mobiilikortti hyödyntää olemassa olevaa klubin Internet-sivustoa ja auttaa jäseniä saamaan nopeammin ja helpommin tietoa ajankohtaisista asioista ja eduista. Tavoittelemme aktiivisempaa jäsenviestintää paljon liikkuvien hotelliasiakkaiden rytmiin soveltuen”, toteaa Restel Hotel Groupin Brand Manager Timo Vehmas.

”Hotel Bonus Club Mobiilikortin avulla huonevaraukset voi tehdä helposti valitsemalla varaamon maksuttoman numeron tai siirtymällä osoitteeseen m.hotellimaailma.fi”, jatkaa Vehmas.

”Intellipocketin sähköiset kortit on tehty korvaamaan muovikortit. Sähköinen kortti toimii lähes kaikissa käytössä olevista matkapuhelimista. Tämän lisäksi kortti on luettavissa taustajärjestelmiin siinä missä muovikorttikin”, toteaa Intellipocketin toimitusjohtaja Pekka Rehtijärvi.

Lisätietoja:

Timo Vehmas, Brand Manager, Restel Oy, puh. 09 733 5842

Pekka Rehtijärvi, Toimitusjohtaja, Intellipocket Oy, puh. 050 511 6766

www.hotelbonusclub.com/mobiili

 

Restelin operoimia hotelleja on Suomessa 48 kappaletta, sekä kaupunkien sykkeessä että luonnon helmassa. Valikoimasta löytyvät niin kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut kuin kansainväliset Holiday Inn - ja Crowne Plaza -hotellitkin. Lisää vaihtoehtoja ja yksilöllisyyttä hotellivalikoimaamme tuovat historiallinen Hotelli Seurahuone Helsinki sekä Hotel Atlas Kuopio.

Hotel Bonus Club on Restel Hotel Groupin palkitseva klubi paljon matkustavalle. Henkilökohtainen jäsenkortti oikeuttaa mittaviin etuihin yöpymisten yhteydessä kaikissa Cumulus- ja Rantasipi-hotelleissa, Holiday Inn -hotelleissa Suomessa sekä Hotelli Seurahuoneella Helsingissä ja Hotel Atlas Kuopiossa. Kortin käyttö kerryttää jopa kahta eri bonusta oikeuttaen Klubibonukseen Restelin hotelleissa ja hotellien ravintoloissa sekä YkkösBonukseen lähes 2000 ostopaikassa.

Intellipocket Oy on sähköisiin kanta-asiakaskortteihin ja jäsenkortteihin erikoistunut suomalainen ohjelmistoyritys. Yhtiö korvaa kankeat ja kalliit muovikortit helppokäyttöisillä, aina mukana kulkevilla, kännykässä toimivilla sovelluksilla.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs