Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Hitachin Codesys ohjelmoitavat EHV+ logiikat SKS Controlilta

SKS Control Oy

Hitachin Codesys ohjelmoitavat EHV+ logiikat SKS Controlilta

Tiedote.
Julkaistu: 06.02.2012 klo 08:00
Julkaisija: SKS Control Oy

SKS Control Oy on solminut jälleenmyyntisopimuksen Hitachi Europe GmbH:n kanssa. Sopimus koskee japanilaisen Hitachi-konsernin ohjelmoitavia logiikoita.

Hitachi EHV+ -logiikkaperhe pohjautuu CoDeSys V3-ohjelmistoon ja on näin täysin CoDeSys- yhteensopiva. SKS Control on toiminut 3S - Smart Software Solutions GmbH:n CoDeSys- ohjelmistojen ja Runtime Systemin jälleenmyyjänä Suomessa jo kolme vuotta. Hitachin kanssa solmittu sopimus vahvistaa merkittävästi SKS Controlin CoDeSys-tuotteiden tarjontaa.

Hitachi EHV+ -logiikka on suorituskykyinen ja pienikokoinen logiikka koneenrakennuksen sekä
prosessiteollisuuden tarpeisiin. Kenttäväylinä vakiona on Ethernet sekä Modbus RTU sarjaliityntä.
Optiona on valittavissa Profibus DP sekä DeviceNet. Vuoden 2012 aikana on tulossa myös EtherCat.

Lisätietoja:
SKS Control Oy
Tuotepäällikkö Tuomo Illukka, puh. 0500 816 946, tuomo.illukka(a)sks.fi

Liitetiedostot

SKS Control Oy tuo maahan, valmistaa ja soveltaa sähkökäyttöjä ja ohjausjärjestelmiä koneenrakennuksen ja teollisuuden asiakkaille. Suunnittelemme ja toteutamme kattavasti vaihtovirta-, servo- ja tasavirtakäyttöjä sekä liikkeenohjausjärjestelmiä. Laajaan palveluvalikoimaamme kuuluu esisuunnittelu, käyttöjen mitoitus, laitevalinnat, laitteisto- ja ohjelmistosuunnittelu, keskukset, koekäyttö ja käyttöönotto, koulutus, huolto, kunnossapito ja varaosat. SKS Control Oy kuuluu SKS Group -konserniin. SKS Group Oy on suomalainen, teollisen koneenrakennuksen alalla toimivien yritysten vahva kumppani. Monialainen osaaminen ja alan parhaat tuotteet luovat kilpailukykyä ja menestystä myös muuttuvilla markkinoilla. Konsernin liikevaihto vuonna 2010 oli 109,1 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa on noin 650 henkeä. Kotimaassa toimivat yrityksemme ovat SKS Automaatio Oy, SKS Connecto Oy, SKS Control Oy, SKS Mechatronics Oy, SKS Mekaniikka Oy ja SKS Toijala Works Oy.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs