Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Galaxy Note Edge saapuu Suomeen joulukuussa

Samsung Electronics Nordic

Galaxy Note Edge saapuu Suomeen joulukuussa

Tiedote.
Julkaistu: 17.10.2014 klo 10:45
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Samsungin uusin innovaatio, Note Edge tuo mukanaan uuden sukupolven näyttöteknologiaa. Lataa tuotekuvat tästä.

Helsinki 17. lokakuuta 2014 – Samsung esitteli IFA-messuilla Berliinissä älypuhelimen, jonka innovatiivinen näyttömuotoilu laittoi monen kulmakarvat kaarelle. Galaxy Note Edgessä on puhelimen reunalle kaartuva näyttö, joka tarjoaa upean muotoilun lisäksi käyttömukavuutta parantavia ominaisuuksia. Samsung ylpeänä ilmoittaa, että Note Edge tulee myyntiin myös Suomessa joulukuun aikana. 

– Galaxy Note Edge on osoitus Samsungin innovaatiokyvystä ja jatkuvasta halusta jatkaa näyttötekniikan keihäänkärjessä. On ilo ilmoittaa, että Note Edge tulee heti myös Suomen markkinoille, toteaa Samsungin telecom-myyntipäällikkö Mika Engblom.

Kaarevuudesta käytännön hyöty irti

Samsung pyrkii aina tarjoamaan mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen ja Note Edge vie tämän periaatteen askeleen pidemmälle. Puhelimen reunalle kaartuva näyttö tarjoaa käyttökokemusta parantavia ominaisuuksia. Käyttäjä voi sijoittaa reunalle pikakuvakkeet käytetyimmille toiminnoille, mikä lisäksi reunalle voi muun muassa osoittaa kaikki saapuvat ilmoitukset. Enää ei tarvitse häiriintyä tulevista viesteistä ja twiiteistä kesken elokuvan katselun.

S Pen on suunniteltu helpottamaan arkea

Note Edge on sisarlaitteidensa tapaan varustettu S Pen -kynällä, joka on suunniteltu helpottamaan päivittäisiä älypuhelinaskareita. Uudessa Note-mallistossa kynän kosketustuntumaa on parannettu siten, että kirjoittaminen ja piirtäminen tuntuvat mahdollisimman realistiselta. Nyt kirjoittaminen tuntuu kuin piirtäisi mustekynällä paperiin.

Innovatiivinen muotoilu huokuu laatua

Note 4:n tavoin, Edgessä on pyöristetyt kulmat ja tyylikäs metallirunko, joka yhdistyy saumattomasti kaareutuvaan näyttöön. Innovatiivisen näyttömuotoilun ja erinomaisen suorituskyvyn lisäksi Note Edgessä on uusia älykkäitä ominaisuuksia, mukaan lukien Fast Charging -pikalataustoiminto, Ultra Power Saving Mode -virransäästötila, sormenjälkitunnistin ja maailman ensimmäinen mobiililaitteeseen suunniteltu UV-anturi.

Rajoitettu erä Galaxy Note Edge -laitteita tulee myyntiin joulukuussa Charcoal Black -värisenä. Hinta- ja saatavuustiedot ilmoitetaan myöhemmin.

 

Lisätietoa:

Lasse Pulkkinen, OS/G Viestintä, lasse.pulkkinen@osg.fi, p. 0400 630 049

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Mika Engblom, Myyntipäällikkö, telecom, mika.engblom@samsung.com, p. 0408 604 420

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, e.carrero@samsung.com, p. 0400 807 750

Simo Arvo, OS/G Viestintä, simo.arvo@osg.fi, p. 040 132 5682

Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@osg.fi, p. 0400 630 049

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

 

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, on maailman johtava kodinelektroniikan ja sen komponenttien valmistaja. Tinkimättömällä innovoinilla muutamme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, tableteista, tietokoneista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, LTE-järjestelmistä, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Yrityksellä on 286 000 työntekijää 80 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto oli vuonna 2013 159,5 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista: www.samsung.com/fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs