Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » FilmMe:n tarjoama suoran lähetyksen mahdollisuus mullistaa nyt myös valmentamisen maailman

FilmMe

FilmMe:n tarjoama suoran lähetyksen mahdollisuus mullistaa nyt myös valmentamisen maailman

Tiedote.
Julkaistu: 06.06.2014 klo 13:24
Julkaisija: FilmMe

Automaattisen videokamerajärjestelmän kehittänyt suomalaisyhtiö FilmMe Group Oy on julkistanut suoran lähetyksen mahdollistavan palvelun, FilmMe Coach Liven.

Yksi Coach Live-palvelun ensimmäisistä käyttöönottajista on Flyinge, kansainvälinen hevosalan koulutuskeskus Ruotsissa.

”Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että Kyra Kyrklund, joka opettaa Flyingessä, voi omalta kotisohvaltaan Englannissa ohjeistaa ratsastajia puhelimen kautta”, havainnollistaa Flyingen toimitusjohtaja Marianne Lilja Wittbom.

Ruotsalainen huippuratsastusvalmentaja Ann-Louise Gustafsson on ottanut FilmMe Coach Live-palvelun jo säännölliseen käyttöön omien valmennettaviensa kanssa.

”Coach Live on upea työkalu minulle valmentajana, erityisesti kun suurin osa valmennettavistani asuu ulkomailla. Tauot valmennuskertojen välillä voivat venyä yli kuukauden mittaisiksi ja tämä on liikaa. Coach Liven avulla valmentamisesta tulee intensiivisempää ja tehokkaampaa, kun valmentajan fyysinen läsnäolo ei jatkossa enää ole välttämätöntä.”

Gustafsson on pitänyt valmennuksia Coach Liven avulla yli tuhannen kilometrin päässä asuville ratsastajille.

”Coach Liveä käyttäessä unohtaa yllättävän helposti, ettei ole samassa tilassa ratsukon kanssa. Ratsastajille se tekee valmentautumisen helpommaksi ja edullisemmaksi, kun ei enää tarvitse joka kerta lennättää valmentajaa tuhansien kilometrien päästä paikan päälle.”

Pisin välimatka valmentajan ja valmennettavan välillä Coach Liveä käytettäessä on tähän mennessä ollut Suomi – Luxemburg, mutta käytännössä valmentaja voi pitää valmennusta mistä päin maailmaa tahansa.  Palvelun mukanaan tuomat mahdollisuudet eivät myöskään rajoitu pelkästään ratsastukseen, vaan FilmMe-videokuvausjärjestelmää ja sitä kautta myös Coach Live-palvelua voi tulevaisuudessa käyttää lähes missä tahansa urheilulajissa, sekä esimerkiksi esiintymiskoulutuksessa.

 

FilmMe on FilmMe Group Oy:n kehittämä videokamerajärjestelmä, joka seuraa kohdettaan automaattisesti zoomaten. Kun käyttäjä saapuu alueelle, jonne on asennettu FilmMe:n videokamerajärjestelmä, tunnistaa videokamera käyttäjän tämän rannekkeesta.

Käyttäjä painaa rannekkeessaan olevaa nappia ja videokamera käynnistää kuvauksen seuraten kohdettaan zoomaten. Kun käyttäjä painaa samaista nappia uudestaan, loppuu kuvaus ja video latautuu automaattisesti tämän henkilökohtaiselle tilille osoitteeseen  www.filmme.tv.

FilmMe on palkittu kaikkien aikojen ennätyspisteillä kansainvälisessä Money Talks –sijoittajatapahtumassa Espoossa lokakuussa 2012. Lisäksi FilmMe valittiin Innovation Awardsien ehdokkaaksi maailman suurimmassa hevosalan tapahtumassa, Equitanassa, Saksassa maaliskuussa 2013 lähes tuhannen näytteilleasettajan joukosta. Vuonna 2014 FilmMe valittiin 30 yrityksen joukkoon Startupien World Cupin finaaliin Yhdysvaltain Piilaaksoon.

Automaattisen videokamerajärjestelmän asennukset aloitettiin viime heinäkuussa ja nyt niitä on asennettu Suomen lisäksi Espanjaan, Englantiin ja Ruotsiin. Ratsastuksen ja tanssin lisäksi FilmMe:tä voi jatkossa käyttää missä tahansa lajissa, jossa halutaan videoida omaa suoritusta.

 

Vapaasti käytettävä kuvamateriaali: www.filmme.tv/press

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

 

Lauri Salovaara, Myynti- ja markkinointijohtaja

+358405268205

lauri.salovaara@filmme.tv

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs