Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Ericsson kasvattaa televisiobisnestään ja ostaa mediatalo Red Bee Median

Ericsson

Ericsson kasvattaa televisiobisnestään ja ostaa mediatalo Red Bee Median

Tiedote.
Julkaistu: 02.07.2013 klo 11:46
Julkaisija: Ericsson

Ericsson aikoo kasvattaa rooliaan kansainvälisenä televisiolähetyspalveluiden tarjoajana ostamalla mediapalveluita tarjoavan Red Bee Median. Red Bee Media pitää majaansa Isossa-Britanniassa. Kaupan myötä Ericssonille siirtyy 1 500 työntekijää sekä mediapalveluita ja toimitiloja Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Espanjassa ja Australiassa.

”Ericsson on viestintäteknologia-alan markkinajohtaja. Laajentaessamme tv-palvelutarjontaamme yhä useampi televisioyhtiö ja sisällöntuottaja hyötyy teknologiaosaamisestamme ja palvelujohtajuudestamme. Televisiota katsotaan yhä enemmän verkon välityksellä, ja erityisesti videokuvan katselu mobiililaitteilla kasvattaa suosiotaan. Red Bee Median myötä voimme tuottaa palveluita, jotka korostavat sisällön arvoa ja käyttökokemuksen laatua. Tuloksena on paremmat palvelut kaikille laitteille tableteista matkapuhelimiin, ja myös sisältösuositusten tekniikka saadaan entistä tarkemmaksi”, kertoo Ericssonin globaalin Tv ja media -liiketoimintayksikön operatiivinen ja tekninen johtaja Joachim Bergman Suomesta.

Televisio- ja media-ala käy parhaillaan läpi ennennäkemätöntä murroskautta. Uudet ja interaktiiviset, missä ja milloin vain kulutettavat palvelut asettavat liiketoiminnalle uudenlaisia vaatimuksia niin taloudellisesti kuin luovien ratkaisujen suhteen. Ericssonin kesäkuussa 2013 ilmestyneen Mobility-tutkimuksen mukaan video on suurin yksittäinen verkkoliikenteen aiheuttaja mobiiliverkoissa ja sen odotetaan kasvavan 60 prosenttia vuodessa aina vuoden 2018 loppuun.

Red Bee Media on perustettu vuonna 2005, ja se on vakiinnuttanut paikkansa vahvana ja monipuolisena media-alan toimijana, jolla on kasvava määrä asiakkaita ympäri maailmaa. Yhtiö tarjoaa laajan valikoiman mediapalveluita. Se on myös Euroopan suurin toimituksellista metadataa tarjoava toimija ja toimittaa johtaville tv-yhtiöille vuodessa yli 100 000 tuntia käännöstekstejä.

Liiketoimintakauppa vahvistaa entisestään Ericssonin vuonna 2007 aloittamaa televisio- ja medialiiketoimintaa, joka laajeni vuonna 2012, kun ruotsalaisyhtiö osti Technicolorin Broadcast Services -yksikön. Uuden kaupan myötä Ericsson pystyy tarjoamaan lisää arvoa tv-lähetystoimijoille parantamalla digitaalisten sisältöjen tavoitettavuutta ja mahdollistamalla tehokkaamman ansainnan tv-sisällöillä.

 

Ericssonin Mobility-tutkimus: www.ericsson.com/ericsson-mobility-report

Ericssonin televisioliiketoiminnan mediamateriaalit: www.ericsson.com/thecompany/press/mediakits/tv-industry

Tietoa Red Bee Mediasta:www.redbeemedia.com  

Lisätietoja

Milla Nummenpää
Viestintäjohtaja, Ericsson

Puh. 09 299 2556 / 044 299 2556

milla.nummenpaa@ericsson.com

 

 

Ericsson on maailman johtava viestintäteknologian ja -palveluiden toimittaja. Reaaliaikaiset ja tehokkaat ratkaisumme mahdollistavat verkottuneen yhteiskunnan, joka tuo mukanaan meille kaikille edellytykset opiskella, tehdä töitä ja elää elämäämme vapaammin, kestävän kehityksen yhteiskunnissa maailman ympäri.

Tarjoamme informaatio- ja viestintäteknologian palveluita, ohjelmistoja ja infrastruktuuria teleoperaattoreille ja muille toimialoille. Nykyään yli 40 prosenttia maailman mobiililiikenteestä kulkee Ericssonin verkkojen kautta, ja asiakkaidemme verkot, joita tuemme, palvelevat yli 2,5 miljardia palvelunsaajaa.

Toimimme 180 maassa ja työllistämme yli 110 000 työntekijää. Vuonna 1876 perustetun yrityksen pääkonttori on Tukholmassa Ruotsissa. Vuonna 2012 konsernin liikevaihto oli 33,8 miljardia Yhdysvaltain dollaria (227,8 miljardia Ruotsin kruunua). Ericsson on listattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä ja NASDAQ-pörssissä New Yorkissa.

www.ericsson.com
www.twitter.com/ericssonpress
www.facebook.com/technologyforgood
www.youtube.com/ericssonpress

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs