Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Epicorilta uudistettu energianhallinnan ratkaisu

Epicor Software Finland Oy

Epicorilta uudistettu energianhallinnan ratkaisu

Tiedote.
Julkaistu: 08.04.2013 klo 13:01
Julkaisija: Epicor Software Finland Oy

Uudistettu ratkaisu tähtää yritysten kulusäästöihin sekä ajaa kestävän ympäristökehityksen asiaa.

Ohjelmistoratkaisujen tarjoaja Epicor Software Corporation tuo markkinoille uudistetun energianhallintaan keskittyvän ERP-sovelluksen (joka aiemmin tunnettiin nimellä Epicor Carbon Connect). Uusitussa Epicor Energy management -ratkaisussa tarjotaan yrityksille mahdollisuus analysoida, seurata, ja hallinnoida energiankulutustaan, ympäristövaikutustaan sekä hiilipäästöjään.  

Gartnerin teettämän tutkimuksen mukaan viimeaikaiset talouden trendit, kuten kohonneet energiakustannukset ovat suurin syy energianhallinnan investointeihin. Sen lisäksi ympäristö- ja kestävän kulutuksen näkökulmat ovat monille yrityksille tärkeitä myös puhtaasti liiketoiminnallisista syistä.1

Epävarmassa taloudessa yritysten täytyy varmistua siitä, että niillä on toimiva tapa mitata energiankulutustaan. Epicorin energianhallintaratkaisun avulla käyttäjät voivat tuottaa raportteja, joista voidaan nähdä toteutuneet säästöt ja mitata kestävän kehityksen toimenpiteitä. Tätä kautta lisäinvestoinnit kestävän kehityksen tukemiseen ovat selkeitä ja ymmärrettäviä. 

 – Epicor Energy Management on ratkaisu, joka tarjoaa arvion yrityksen laitteistosta ja energiankäytöstä. Työkalua hyödyntämällä on helppoa todeta, missä energiankäytön hallinnan suhteen ollaan nyt ja miten toimenpiteitä halutaan jatkossa kehittää. Mikä tärkeintä, asiakkaamme voivat tätä kautta muodostaa itselleen myös strategisen energianhallinnan suunnitelman. Sitä kautta voidaan lisätä tehokkuutta koko organisaatiossa, kommentoi Epicorin Suomen ja Baltian aluejohtaja Matti Pulla

Osana uuden sukupolven ERP-ratkaisua Epicor Energy Management -paketti on saatavilla joko omalle palvelimelle asennettavana versiona tai sen voi hankkia SaaS-ratkaisuna. Yritykset voivat laskea tulevat hiilidioksidipäästönsä sekä tehdä budjetin ympäristötekijöiden varalle. Taloushallinnon osana energianhallinnan työkalu on tärkeä ja sen avulla voidaan tehokkaasti mitata päästöjä myös esimerkiksi markkinoinnin ja operaatiotehokkuuden näkökulmasta. 

Täältä voit lukea lisää Epicorin Energy Management -ratkaisusta:  http://www.epicor.com/Solutions/Pages/Energy-Management.aspx.

Gartner Research Inc. “Energy Management Makes the Difference in Cutting Operational Costs,” tekijät Hiranya Fernando, Leif Eriksen, 2012

 

 

Liitetiedostot

Epicor lyhyesti
Epicor Software Corporation on kansainvälisesti toimiva, johtava toiminnanohjausjärjestelmien toimittaja valmistus-, jakelu-, vähittäismyynti- ja palvelualoille. Yli 40 vuoden kokemuksellaan Epicor toimittaa innovatiivisia ohjelmistoratkaisuja toiminnanohjaukseen (ERP), asiakkuudenhallintaan (CRM), toimitusketjun hallintaan (SCM), vähittäismyyntiin (POS), sekä henkilöstöhallintaan (HCM) 20 000:lle asiakkaalle yli 150:een maahan. Epicor tarjoaa kattavan palveluvalikoiman samasta lähteestä asiakkailleen paikallisesti, alueellisesti ja/tai kansainvälisesti. Yrityksen innovatiivinen historia, alan asiantuntemus ja pyrkimys erinomaiseen laatuun kannustavat asiakkaita kestävän kilpailukyvyn luomiseen. Kaliforniassa pääkonttoriaan pitävällä yhtiöllä on toimipisteitä ja tytäryhtiöitä ympäri maailman. 
www.epicor.com/finland

 

Lisätietoja antaa:
Mervi Sevula, markkinointipäällikkö
p. 040 350 1651 
msevula@epicor.com

Seuraa Epicoria Twitterissä: @Epicor@EpicorUK@EpicorEMEA@EpicorAU@Epicor_Retail@Epicor_DIST ja Facebookissa.                       

Epicor ja Epicor-logo ovat Epicor Software Corporationin tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa valtioissa. Kaikki muut merkit ovat kunkin omistajan omaisuutta.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs