Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Ensimmäinen älypuhelinalkometri on huipputarkka, kerää tietoa juomatavoista ja mahdollistaa tulosten jakamisen

BACtrack

Ensimmäinen älypuhelinalkometri on huipputarkka, kerää tietoa juomatavoista ja mahdollistaa tulosten jakamisen

Tiedote.
Julkaistu: 28.05.2015 klo 12:00
Julkaisija: BACtrack

Ensimmäinen älypuhelinalkometri on nyt Suomen markkinoilla. BACtrack Mobile –alkometri koostuu taskukokoisesta puhalluslaitteesta ja ilmaisesta mobiilisovelluksesta, joka on saatavilla Android- ja Apple-puhelimiin. Promillemittaus sujuu nopeasti, ja tuloksen tarkkuus on ammattimaisen korkeaa luokkaa. Sovelluksen avulla omia juomatapojaan voi seurata ohjelman keräämien faktatietojen perusteella.


BACtrack Mobile -mittauslaitteen ja -sovellukseen syötettyjen tietojen avulla voidaan nopeasti ja luotettavasti selvittää veren alkoholipitoisuus. Sovellus arvioi, milloin puhaltaja on jälleen lain mukaisessa ajokunnossa. Puhallustulos siirtyy puhelimeen Bluetooth-yhteyden kautta, näkyy puhelimen näytöllä ja tallentuu BACtrack-sovelluksen tietokantaan. Käyttäjä voi tarkastella tietoja graafisessa muodossa ja seurata omaa alkoholin käyttöään pitkäjänteisesti. Apple-puhelimissa BACtrack-sovelluksen voi myös liittää Terveys-sovellukseen, ja saada siten analysoitua, kokonaisvaltaista tietoa elämäntavoistaan ja hyvinvoinnistaan.

 
Käyttäjä voi halutessaan jakaa puhallustulokset sijaintitietoineen Facebookiin tai lähettää ne haluamaansa numeroon tekstiviestillä. Jos kaveripiirissä usealla on käytössään BACtrack Mobile, on siis mahdollista järjestää vaikkapa tipattomuushaastekisa porukan kesken.


BACtrack Mobilen tarkkuus perustuu Xtend™-polttokennotekniikkaan, jota hyödynnetään laajalti ammattimaiseen käyttöön tarkoitetuissa, viranomaisten hyväksymissä alkometrilaitteissa esimerkiksi Yhdysvalloissa. Suomessa laite on todettu erittäin tarkaksi VTT Expert Services Oy:n suorittamissa testeissä. Yhdysvalloissa BACtrack Mobile on palkittu Popular Science –lehden Best of What’s New –kunniamaininnalla terveyteen liittyvien innovaatioiden sarjassa vuonna 2013.


BACtrack Mobile –laitteita myydään muun muassa verkkokaupoissa, kodinkoneliikkeissä ja veneilyliikkeissä. Vähittäiskaupassa laitteen hinta on noin 140-150 €. Maksuton BACtrack-sovellus on ladattavissa Google Play –kaupasta ja App Storesta. BACtrack on saatavana myös AppleWatchiin.


BACtrack Mobile –alkometri on pyynnöstä saatavana testattavaksi.

 

Lisätietoja:
BACtrack Finland
North Pole Shipping Company Oy
Jorma Kivekäs
Puh. 050 2488
jorma.kivekas@bactrack.fi

bactrack.fi

npsc.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs