Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Control Techniquesilta helppo ja nopea tapa ohjelmoida liikkeenohjaussovelluksia

SKS Control Oy

Control Techniquesilta helppo ja nopea tapa ohjelmoida liikkeenohjaussovelluksia

Julkaistu: 27.10.2010 klo 15:00
Julkaisija: SKS Control Oy

Control Techniquesin PowerTools Pro V5.1 -ohjelmointiohjelman uudet ominaisuudet SM EZMotion -paikoituslogiikalle antavat käyttäjälleen helpon tavan tuottaa liikkeenohjaukset yhdellä ja samalla ohjelmistolla.

PowerToolsPro'n uusimassa versiossa on vakiona niin yksinkertaiset indekseri-paikoitukset kuin vaativammat CAM-nokka-akseli ja virtuaalimaster-sovelluksetkin. Lisäksi ohjelmistoon on lisätty reaaliaikaiset ohjelmat ohjaussekvenssien ja synkronointien täsmälliseen toteukseen.

 

Lisätietoja: SKS Control Oy, Tuomo Illukka, Puh. 020 764 61.

 

SKS Control Oy tuo maahan, valmistaa ja soveltaa sähkökäyttöjä ja ohjausjärjestelmiä koneenrakennuksen ja teollisuuden asiakkaille. Suunnittelemme ja toteutamme kattavasti vaihtovirta-, servo- ja tasavirtakäyttöjä sekä liikkeenohjausjärjestelmiä. Laajaan palveluvalikoimaamme kuuluu esisuunnittelu, käyttöjen mitoitus, laitevalinnat, laitteisto- ja ohjelmistosuunnittelu, keskukset, koekäyttö ja käyttöönotto, koulutus, huolto, kunnossapito ja varaosat.

SKS Control Oy kuuluu SKS Group -konserniin. SKS Group Oy on suomalainen, teollisen koneenrakennuksen alalla toimivien yritysten vahva kumppani. Monialainen osaaminen ja alan parhaat tuotteet luovat kilpailukykyä ja menestystä myös muuttuvilla markkinoilla. Konsernin liikevaihto vuonna 2009 oli 77 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa on noin 600 henkeä. Kotimaassa toimivat yrityksemme ovat SKS Automaatio Oy, SKS Connecto Oy, SKS Control Oy, SKS Mechatronics Oy, SKS Mekaniikka Oy, SKS Toijala Works Oy sekä SKS Vision Systems Oy.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs