Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Coffee House tuo iPadit kahviloihin

S-ryhmän ravintolat

Coffee House tuo iPadit kahviloihin

Tiedote.
Julkaistu: 29.08.2012 klo 09:00
Julkaisija: S-ryhmän ravintolat

S-ryhmän Coffee House -kahvilat tuovat ensimmäisenä Suomessa iPad-laitteet asiakkaiden käyttöön. Ensimmäisessä vaiheessa tabletit tulevat Helsingin WTC:n ja Porvoon Taidetehtaan kahviloihin. IPadeissa on luettavissa useita lehtiä mm. Helsingin Sanomat ja Image, ja Angry Birds Space -peli. 

Helsingin WTC:n ja Porvoon Taidetehtaan Coffee Houseissa voi syyskuusta alkaen lukea päivän lehdet perinteisten paperilehtien lisäksi myös iPad-versioina. Luettavissa ovat Helsingin Sanomat, viikkoliite Nyt, Kuukausiliite, Ilta-Sanomat, Taloussanomat, Hufvudstadsbladet sekä Image ja Mondo.

Tulevaisuudessa iPadeja saatetaan nähdä useammissakin kahviloissa. ”Kahden kahvilan pilottijakso kestää kolme kuukautta, jonka jälkeen arvioimme jatkon”, kertoo Coffee Housen Brand Manager Tommi Harju. ”Olemme kyllä jo varautuneet tuomaan iPadit asiakkaidemme käyttöön kaikissa Coffee Houseissa.”

IPadien tuomista kahviloihin Harju pitää perusteltuna. ”Haluamme myös olla mukana kehityksessä – monet asiakkaamme ovat jo nyt tottuneita iPadien käyttäjiä. Sähköisistä lehdistä ei myöskään synny jätettä, mikä meille on merkittävä asia. Paperilehdet menevät kahviloissa nopeasti huonoon kuntoon, kun niitä luetaan paljon. Tabletissa tätä ongelmaa ei ole”, summaa Harju iPad-lehtien hyviä puolia.

Lehtien lisäksi laitteilla voi pelata Rovion Angry Birds -pelin uusinta Angry Birds Space -versiota. Laitteissa on myös yhteys sosiaaliseen mediaan ja tietoja Coffee Housen tuotteista ja tarjonnasta. Asiakkailla on tablettien kautta mahdollisuus osallistua iPad-tarjonnan kehittämiseen antamalla palautetta ja osallistumalla kyselyihin. IPadin saa käyttöönsä kahvilan kassalta henkilöllisyystodistusta vastaan.

Lisätietoja

Tommi Harju
Brand Manager, Coffee House
SOK Ravitsemiskaupan ketjuohjaus
puh. 050 388 3655
tommi.harju@sok.fi

www.coffeehouse.fi

Liitetiedostot

Coffee House on S-ryhmän valtakunnallinen kahvilaketju, johon kuuluu 28 kahvilaa Suomessa ja yksi Tallinnassa. Se panostaa toiminnassaan vastuullisuuteen, laatuun ja monipuolisuuteen. Coffee House -kahvilat työllistävät noin 250 henkeä.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs