Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Buffalo Technology nimitti uuden operatiivisen johtajan

Buffalo Technology

Buffalo Technology nimitti uuden operatiivisen johtajan

Tiedote.
Julkaistu: 09.09.2013 klo 14:33
Julkaisija: Buffalo Technology

Buffalo Technology nimitti uuden operatiivisen johtajan

 Tuore operatiivinen johtaja on valmis vastaamaan kasvavien NAS-markkinoiden tarpeisiin yhdessä vastapalkatun myyntihenkilöstön kanssa. Tavoitteena on vahvistaa Buffalon asemaa Euroopassa. 

Munchen, 2. toukokuuta 2013 – Buffalo Technology nimitti tänään Klaas de Vosin yrityksen uudeksi operatiiviseksi johtajaksi (COO). Uudessa asemassaan de Vos on vastuussa yrityksen strategiasta, kehittämisestä sekä markkinaosuuden kasvattamisesta. Taskussaan lähes 20 vuoden kokemus tallennusratkaisujen myynnistä, de Vos tulee vahvistamaan Buffalon otetta Euroopan laajenevista NAS-markkinoista. Yritys lisää myyntivoimaansa kohdistamalla huomionsa jakelukanaviin, tarjoten yhä laajemman valikoiman tuotteita loppukäyttäjille, sekä lokalisoitua tukea yrityksille Espanjassa, Saksassa, Venäjällä ja Tanskassa.

Ennen kuin Klaas de Vos aloitti Buffalolla Euroopan myynnin Senior Directorina kesällä 2012, hän toimi Western Digitalilla lukuisissa johtavissa asemissa, useissa eri maissa. Hänen viimeisin toimensa oli Vice President and General Manager EMEA, jolloin hän vastasi 30 prosentista yrityksen maailmanlaajuisesta kassavirrasta. Hän työskenteli myös johtajana BAS Groupilla, hollantilaisella jälleenmyyjällä, joka omistaa Mycomin ja Dixonsin. Buffalolle de Vos tarjoaa syvällisen tuntemuksensa myynnin, kanavoinnin, markkinoinnin ja jakelun aloilta.

-       Tavoitteeni on nostaa myyntilukuja rakentamalla hyvät suhteet jakelijoihin ja työskentelemällä tiiviisti jälleenmyyjiemme kanssa. Laaja NAS-tuotteiden valikoimamme tarjoaa yrityksille ympäri Eurooppaa tietoa, varastointimahdollisuuksia sekä turvallisuus- ja tietoverkkoratkaisuja, jotka vastaavat heidän tarpeisiinsa. Olemme tällä hetkellä ykkösasemassa NAS-ratkaisuiden tarjoajana niin kuluttajille, pienille ja keskisuurille yrityksille kuin suurille yhtiöillekin. Jakelukanavilla on keskeinen rooli myyntiprosessissa, joten olemme palkanneet uutta myyntihenkilöstöä ympäri Euroopan. He pitävät yllä Buffalon NAS-ratkaisujen monipuolista tarjontaa ja auttavat yrityksiä löytämään juuri omille tarpeilleen sopivia ratkaisuja, de Vos sanoo.

Buffalon laajentunut jakelustrategia tarjoaa kaikenkokoisille yrityksille kokonaisvaltaisia bisnesratkaisuja. Kustannustehokkaat, huippusuorituskyvyllä varustetut NAS-ratkaisut tukevat muun muassa  IP Camera Surveillance- ja  BYOD -ohjelmia, ja ne on kehitetty erityisesti Windows-ympäristöön.  Windows Storage Server 2012 NAS -mallit palvelevat sekä pienten ja keskisuurten, että suurien yhtiöiden tarpeita.

Vuoden alusta Buffalo on tarjonnut menestyneitä NAS-tuotteitaan myös avoimen lähdekoodin versioina, jonka ansiosta asiakkaat saavat nauttia sekä parhaasta mahdollisesta joustavuudesta että tunnetusta luotettavuudesta. Näihin tuotteisiin lukeutuvat LinkStation 421, LinkStation Pro Quad sekä TeraStation 4000 -sarja. NAS-vaihtoehtojen lisäksi Buffalo haluaa myös tehostaa ja yksinkertaistaa yritysten verkottumismahdollisuuksia. Uusi valikoima langattomia tukiasemia, yrityskytkimiä ja Power over Ethernet Switches -kytkimiä mahdollistaa tehokkaan ja aikaa säästävän tietoverkkojen käytön. Buffalo tarjoaa nyt myös paikallista tukea yrityksille Espanjassa, Saksassa, Venäjällä ja Tanskassa.

Klaas de Vos vastaa työstään Buffalo Technology Europen toimitusjohtajalle Tsutomo Shimadalle. Shimada on Yasutoshi Yokoyaman seuraaja. Yokoyama erosi työstään johdettuaan Buffaloa kolme vuotta  Managing Directorina. Shimada työskentelee Buffalon Tokion päämajasta käsin.

 

Lehdistöasiat:

buffalopr@osg.fi

OS/G Viestintä, Simo Arvo, +358 40 132 5682, simo.arvo@osg.fi

Buffalo Technology Suomi Facebook

www.buffalotech.com

Liitetiedostot

Buffalo Technology

Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 ja 2010 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin. 

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluvat yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi. Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa,Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs