Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Boschin Vari-directional-järjestelmälle arvostettu InAVation Award -palkinto

Robert Bosch Oy

Boschin Vari-directional-järjestelmälle arvostettu InAVation Award -palkinto

Tiedote.
Julkaistu: 08.09.2011 klo 15:17
Julkaisija: Robert Bosch Oy

  • Verraton äänenlaatu haastavissa akustisissa ympäristöissä
  • Ääni jakautuu tasaisesti jopa 50 metrin päässä
  • Nopea asentaa älykkään määritysohjelmiston avulla

 

Bosch Security Systemsin uusi Vari-directional-järjestelmä on voittanut InAVation 2011 -palkinnon innovatiivisimmasta kaupallisesta kaiuttimesta.

Arvostetut palkinnot jaetaan vuosittain maailmanlaajuisille valmistajille, jotka tuovat EMEA-alueen markkinoille uusia kaupallisia tuotteita. Tämän vuoden palkintojen voittajat julkaistiin Amsterdamin RAI Diamond Loungessa pidetyssä InAVation-palkintoseremoniassa. Innovatiivisimman kaupallisen kaiuttimen palkinnon luovutti Pro Audio Middle Eastin Richard Lawn. Boschin puolesta palkinnon ottivat vastaan Michel van Loon, Acoustic Application Specialist for Public Address EMEA, ja Martijn van Overveld, Product Marketing Manager for Public Address EMEA.

Bosch kehitti Vari-directional-järjestelmän, jotta haastavissa akustisissa ympäristöissä, kuten rautatieasemilla, lentokentillä ja kirkoissa, voidaan tuottaa verraton äänenlaatu ja selkeää puhetta. Järjestelmän avainominaisuus on sen digitaalisesti ohjattu suuntaus. Digitaalisesti ohjatun suuntauksen avulla taataan, että ääni lähetetään vain sinne, missä sitä tarvitaan. Tällöin ääni jakautuu parhaalla mahdollisella tavalla tilaan ja saavuttaa tehokkaasti yleisön eikä lähtötehoa tuhlata seiniin tai yleisön yläpuolella olevaan tyhjään tilaan.

Aktiiviset pylväskaiutinjärjestelmät, kuten Boschin Vari-directional-järjestelmä, tarjoavat monia etuja, kuten laajan kattavuuden ja helpon asennuksen. Monien nykyisten aktiivisten pylväskaiuttimien haittapuolena on, että täydellinen äänikeila saadaan usein aikaiseksi vasta yrityksen ja erehdyksen kautta. Bosch on ratkaissut tämän ongelman kehittämällä oman määritysohjelmiston, joka hyödyntää tietokantaan ennalta ohjelmoituja tilaa koskevia asetuksia. Näin järjestelmä voidaan mukauttaa kaikkiin akustisiin ympäristöihin. Asentaja syöttää vain tilan mitat ja vaatimukset, ja ohjelmisto suorittaa loput. Tuloksena on nopeasti asennettu kaiutinjärjestelmä, joka tuottaa tasaisen ja laadukkaan äänen.

Sulavalinjaiset Vari-directional-järjestelmät ovat huomaamattomia ja sopivat siksi kaikkiin ympäristöihin. Järjestelmät ovat myös täysin EVAC-yhteensopivia, minkä vuoksi ne sopivat täydellisesti äänihälytysjärjestelmiin.

Lisätietoja: Robert Bosch Oy, Tommi Portin, puh. 010 480 8263, tommi.portin@fi.bosch.com

Lehdistön yhteyshenkilö: Robert Bosch Oy, Hanna Räisänen, puh. 010 480 8225, hanna.raeisaenen@fi.bosch.com

Liitetiedostot

Bosch Security Systems on maailman johtava turvallisuus- ja viestintätuotteiden, ratkaisujen ja palvelujen toimittaja. Vuonna 2010 toimialan palveluksessa oli noin 12 000 työntekijää, ja sen liikevaihto oli 1,36 miljardia euroa. Toiminnan tarkoituksena on turvata ihmishenkiä, rakennuksia ja omaisuutta. Tuotevalikoima kattaa videovalvonta-, rikosilmoitin-, palohälytin- ja evakuointijärjestelmät sekä kulunvalvonta- ja hallintajärjestelmät ja hoitoratkaisut. Valikoimaa täydentävät ammattimaiset äänentoistojärjestelmät sekä puheen ja musiikin toistoon suunnitellut konferenssijärjestelmät. Bosch Security Systems kehittää ja valmistaa tuotteita omissa tuotantolaitoksissaan eri puolilla maailmaa. Bosch-konserni on maailman johtavia teknologiatuotteiden ja palvelujen toimittajia. Ajoneuvo- ja teollisuustekniikkaa, kulutustarvikkeita sekä rakennusteknisiä tuotteita valmistavan konsernin vuoden 2010 liikevaihto oli 47,3 miljardia euroa, ja sen palveluksessa oli noin 285 000 työntekijää. Konserni käsittää Robert Bosch GmbH:n sekä sen runsaat 300 tytäryhtiötä yli 60 maassa. Myynti- ja palveluyhteistyökumppanit mukaan lukien Bosch on edustettuna noin 150 maassa. Maailmanlaajuinen kehitys-, tuotanto- ja myyntiverkosto on Boschin jatkuvan kasvun perusta. Bosch käytti vuonna 2010 tutkimus- ja tuotekehitystoimintaan noin neljä miljardia euroa ja teki maailmanlaajuisesti yli 3 800 patenttihakemusta. Tuotteidensa ja palvelujensa avulla Bosch parantaa elämänlaatua ja tarjoaa innovatiivisia ja hyödyllisiä ratkaisuja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs